Jump to content

Sector

Član foruma
  • Posts

    10,375
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    15

Everything posted by Sector

  1. Fallout je odlična ekranizacije igre, iako još nisam pogledao do kraja, uz neke manje zamjerke. Ali nevezano za to, preporuka za seriju i onima koji nisu igrali igru. Odlično prikazan postapokaliptični svijet uz dobru glumu, kostime, muziku i specifičan humor.
  2. N.Č. je jedan ološ i kancerčina Zvezde koji mi je ogadio praćenje kluba do te mjere da sam batalio gledanje. Mijenja trenere kao čarape, miješa im se u selekciju ali sve i jednom, gomila domaće mediokritete i povratnike iz godine u godinu, nema trenera ni stranog igrača sa kojim se rastao na normalan način sem eventualno Đenke i Zirbesa, crta mete normalnim i razumnim navijačima koji su nezadovoljnim njegovim brlogom, krivi sve druge za svoje svinjarije svake sezone itd itd. Mi smo bukvalno u situaciji da sad neki pijani milioner uleti sa ogromnim parama, ne bismo ništa uradili jer ozbiljni igrači i treneri neće da rade kod ove budaletine. Danas da ode trebale bi nam godine hemoterapije da se oporavimo od njega i njegove zaostavštine.
  3. Ispratih 2. pol CZ i Derbija. Šteta za Derbi, nepodnošljivo loš defanzivni skok je presudio, CZ je svaki propust na skoku kaznila trojkom u ključnim momentima. Na kraju voda u uši i kraj. Ne mislim da bi prošli i da su dobili ali bi bar učinili seriju zanimljivijom. Respekt za navijače CZ koji su digli glas na uzurpatore. Šteta što nije učestalije.
  4. Najbolja petorka: James, Baldwin, Hezonja, NHD, Lessort MVP: James Najgora petorka: Chiozza, Samar, Lazarević, Davidovac, Tobey LVP: Davidovac Najbolji trener: Ataman Najbolji defanzivac: Grant MIP: Mitoglou Rising star: nebitno, ako mora neka bude Biberović Najveće razočarenje: Armani
  5. Svaka čast ako je stvarno htio ovako da pogodi trojku. Šut koji djeluje kao da mu je neko uvalio bombu pa je gledao da je baci što dalje od sebe.
  6. KKCZ ne gledam još od Žalgirisa - topla preporuka za ovaj vid odmora. A i filmove i serije slabije, od kako sam deseti put reprizirao LOTR trilogiju.
  7. @John Terry Ja nisam ni komentarisao većinu na ovom forumu i na ovoj temi. Forum je samo jedan premali uzorak navijača.
  8. Je li u slučaju poraza isto što i tvrdnja da ćemo da izgubimo? Ja zapravo mislim da ćemo da pobjedimo večeras, jer kad opadnu očekivanja i splasne interesovanje navijača, uglavnom krene šut.
  9. Odlazak postojeće upravljačke strukture koja nije dorasla vođenju kluba i jačanje sportskog sektora. To će samo po sebi dovesti do bolje selekcije igračkog kadra, pametnijeg izbora stranaca i otklona od klupske politike forsiranja domaće osnove. Na kraju će sve to rezultovati i nekim iskorakom u EL.
  10. Ja uopšte nisam negativan čovjek a i ne znam odakle tebi pravo da ocjenjuješ nekoga koga uopšte i ne poznaješ?! Ja ću slaviti dan kad se nešto pozitivno počne dešavati u KKCZ, a da to nije poraz KKP u zadnjoj sekundi i pobjeda KKCZ u derbiju, što većinu navijača očigledno samo i zanima.
  11. U slučaju poraza iza nas će biti samo Alba i Asvel, što i jeste neko realno stanje na tabeli.
  12. Kad bi se moderacija držala striktno kriterijuma po kojima je Kuper otjeran sa foruma, vjerovatno bi na ovom pdf ostalo par ljudi da piše.
  13. Pođoh u krevet sinoć nakon koša Kaminskog na asistenciju Doziera, kako ovo izgubište jbt ?!
  14. Bila bi fora da ne debituje do isteka ugovora.
  15. Da je ovo bilo ko pogledao od naših skauta, ne bi ni pomislili da ga vrate. Btw, prelijepo je gledati ga u drugom dresu.
  16. Iako se dalo slutiti nakon prve epizode, priča je otišla potpuno u horor smjeru što mi nije baš td-ovski. Što se tiče samog kvaliteta, saglasan sam da je došlo do određenog pada u odnosu na početak, ali je meni i dalje na zodovoljavajućem nivou.
  17. TT je imao prajm u Nižnjem Novgorodu sezona 2014-2015, zajedno sa Kinsijem, Parahovskim i Rochestijem. Iz ove perspektive ni 2. svjetski rat ne izgleda tako daleko.
  18. Ja sam iskreno zabrinut ako je Gile bio janisova želja. Bukvalno nije postojao navijač koji je vjerovao da je to dobar potez a on bi trebao da zna neuporedivo više o košarci od običnog navijača.
  19. Čiča se već ističe a nije ni zajahao. Stvarno nam neće biti bolje ni naredne sezone. Dobro neko reče, valjalo bi da Budućnost osvoji abu.
  20. Ovo je dio sezone kad se tradicionalno prozivaju sadašnji/bivši treneri što su doveli x a odbili y igrača. Naravno, ON nikad nije kriv.
  21. Kod Kupera je problem što većina prethodnih banova nema realno pokriće. To je objasnio Arsenije a ja o tome pišem godinama. Nakon završenog derbija ako 100 cigana izvadi patku, manjina će pasti ali će većina proći nekažnjeno. Sa druge strane, imamo dežurnog krivca za sve Kupera čije postove vjerovatno reportuju jedni te isti dokonjaci.
×
×
  • Create New...