Jump to content

Son_of_a_gun

Član foruma
  • Posts

    4,756
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    7

Everything posted by Son_of_a_gun

  1. Sad sam slobodan sa sigurnošću prognozirati da će nam i play in izmaći zamalo, tj. bićemo jedanaesti.
  2. Zamalo ekipa je najbolji naziv, svaka čast onom ko ga je smislio. Zamalo ekipa, zamalo igra, zamalo odbrana, zamalo šut, zamalo skok, zamalo pobjeda, zamalo preokret sezone.
  3. Okrećemo se obavezama u domaćem prvenstvu.
  4. Is this the real life? Is this just Fanta sea?
  5. Ona petorka Aleksa, Nun, Smajli, Balša i umorni kep nas je baš ukopala, mogli smo ovo možda i riješiti već sad. Sreća pa je nećemo gledati u nastavku. Solidna utakmica, moramo ubrzati kretnje u napadu, biti oprezniji sa loptom i ubosti nešto i spolja, ostalo je bombonica.
  6. Aleksa ostavio ono malo mozga u svlačionici.
  7. Možda i jedini igrač kog je užitak bilo gledati i kad te razbija. Dražen je bio s druge planete ali Toni je bio poezija u pokretu, najgraciozniji igrač bivše Juge nesumnjivo.
  8. Ja mislim da se učipite ovdje svi za gorivo a sezonsku ću sam da uzmem… 😄
  9. Nijedna ali mi je golub usr’o prozor, ne znam da li se to računa? 🙄
  10. Koprivica je za Smajlija trenutno Olajuwon.
  11. Mislim da bi bolje igrali sa četvoricom na terenu nego sa Smailagićem u petorci. Ovo je nestvarno šta čovjek radi. Ubijeđen sam da bih ja bolje izgledao na parketu samo što sam gledao tri godine ovaj Partizan. Horor.
  12. Kad pogledam ovo ovako, dobro sam živ uopšte. https://www.instagram.com/reel/C3IMpB2MjFa/?igsh=bTNjY3ptaDdkNW14
  13. Naš najveći problem je u glavama. Cijelu sezonu čekamo tu jednu utakmicu koja će da nas digne da povjerujemo da su nam dometi ti koji su zacrtani kad se pravio roster. A bezmalo smo sve utakmice koje su bile prekretnica sezone izgubili, i velike su šanse da tu utakmicu nikad ni ne dočekamo. “Zamalo” Partizan aka “dan koji nikad nije došao”.
  14. I jepte se više sa Panterom, imamo svi oči, tuku ga cijele sezone a svira se malo do gotovo ništa. Ako mislite da je lako pogoditi nakon što prođeš krug i primiš dva-tri bubotka bez lopte, pitajte Navara zna li ko je Petar Božić.
×
×
  • Create New...