Jump to content

Manu

Član foruma
  • Posts

    2,415
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Manu

  1. Malo šta ima lepše za gledati u EL od ovih Duškovih izlaznih kretnji za šutere sa prvom kretnjom kao mamac.
  2. Nadam se da ovaj spisak od 26 igrača izgleda otprilike ovako: Stef, Avram, Topić, Micić, Jaramaz, Stefan Miljenović Bogdan, Gudura, Vanja, Radanov Kalinić, Lučić, Dobrić, Đurišić, Trifunović Petrušev, Jović, Vukčević, Smailagić, Davidovac, Pokuševski Jokić, Milutinov, Ristić, Mitrović, Miletić
  3. Moguće da je ova kazna za Teodosića zbog ponovljenog incidenta, slično je uradio prošle godine Javoru.
  4. Jedva čekam da vidim kako će jedan Tatum ili KD da prihvati ulogu igrača od 10min sa klupe.
  5. Majstorski challenge Bjankija malopre i sramotna odluka da ostanu pri tome da je faul u akciji šuta, 3 ogromna poena poklonjena Efesu u utakmici gde svaki poen toliko znači. Napred Virtus, više su zaslužili.
  6. Sinoć se upravo tako i desilo, sa tim što se stidljivo čulo prvi put jednom početkom poslednje četvrtine - dakle pružena je maksimalna podrška ekipi kada su najzad pokazali želju i počeli da stižu rezultat, vršen pritisak tokom tog perioda na protivnika i onda odmah nakon promašenog šuta Bogavca i poslednjeg zvižduka zapevano mnogo jače UPRAVA NAPOLJE.
  7. Kakav je igrač Tristan Vukčević. Još jedan pokazatelj koliko je van pameti porediti NBA i Evropu, čovek ne može da igra u Evroligi, a tamo svojeručno vuče grupu građana i pobeđuje grčkog rukometaša, jednog od najboljih igrača te lige.
  8. Oli-Fener danas ko dobije ide na Barselonu, ko izgubi ide na Monako. Hoćemo li gledati probacivanje kroz sopstveni obruč?
  9. Vratiti Duška na jedan trening samo da kaže da li je Raduljica i dalje najnespremniji igrač koga je video ili to priznanje prelazi u ruke Tompkinsa. A kad je već tu može i da ih zadrži 5 sati u hali.
  10. Ne može da se odnosi na Zvezdu pošto je Zvezda prošle sezone imala 17 pobeda. Pretpostavljam da je realni mislio Asvel i Albu, za njih bi 16 pobeda zaista bio uspeh.
  11. Iskreno, nemam volje da izvučem ove podatke i za njih trenutno. Možda neki drugi dan.
  12. Zvezdi su ove sezone 15 puta u EL sudile ABA sudije i na tim utakmicama imamo skor 2-13. Na 17 utakmica bez ijednog sudije sa ABA imamo skor 9-8. Jedine dve utakmice koje smo dobili sa ABA sudijama je rutiniranje Valensije kod kuće sa Petekom kao trećim sudijom i pobeda protiv Makabija u gostima sa Radovićem koji više ni ne sudi ABA već samo EL, pa se ona može svrstati i u drugu kategoriju. Kako smo došli do takvog statusa, a kako komšije do onog koji oni imaju je pitanje za upravu, odnosno za jednog čoveka kao što svi znamo. Ujedno su ove brojke i najava da smanjite očekivanja o značaju domaćeg terena u finalu ABA.
  13. Manu

    NBA 2023-24

    Nesporno je da LeBron vrhunski razume košarku i da je jedan od posvećenijih igrača po pitanju analiziranja igre. Ono što me nervira je način na koji LeBron traži divljenje od sagovornika i slušalaca dok priča kao da objašnjava teoriju struna, a ne suštinski jednostavne stvari. Ne samo u ovom slučaju i ne samo kada je u pitanju košarka.
  14. Manu

    NBA 2023-24

    Zaista je impresivno zarađivati od košarke i znati da se visoki ball-handleri brane hedge-om u idealnom slučaju, nema šta.
  15. Partner u prodaji karata je FIBA i isto su obećali i za Svetsko prvenstvo pa ta platforma nikad nije ugledala svetlost dana. Sva prodaja išla preko viagogo.
  16. Ma i ja isto nego nisam hteo da kupujem odmah za sebe dok ne vidim koliko nas je. Ako neko bude imao karte viška neka se javi. Sa mnom je uspeh zagarantova, just sayin
  17. Jebote da li je stvarno moguće da je otišlo cca 30k karata i da su ostale samo ove od 200e. Ja sam video jutros, krenuo da cimam društvo sa mesta uspeha od letos i sad kad sam ušao opet da pogledam vidim ostale samo prva kategorija.
  18. Ništa ne bi bilo od ove serije Reala sada da Rocha nije čist četvrti faul Kampaca dunuo Tavaresu. Odvratno.
  19. Manu

    NBA 2023-24

    Kakva pobeda NYK u Klivlendu, fenomenalno. Ostali bez Brunsona u prvom minutu utakmice, sa 8 zdravih igrača u rosteru. Hart i DiVincenzo igrači koje bih uvek voleo u ekipi za koju navijam.
  20. Manu

    NBA 2023-24

    Odvratna košarka, ali dobro, Kidd je tu zbog odbrane.
  21. Nema realnih razloga, Finska prolazi direktno iz naše grupe kao domaćin i još dve ekipe od preostale tri (Gruzija, Danska i mi). Zaista tu ne bi smelo da bude problema, pogotovo što ćemo u svakom prozoru imati EL igrače. Ja na sutrašnju utakmicu gledam kao na šansu da pun Pionir pozdravi momke koji su nam doneli toliko radosti letos, bez ikakve nervoze.
  22. Aha, ja sam video kada je pisalo za četvrtfinale from 300e, za polufinale from 400e, finale od 700 Znači ipak su inicijalno postojale i nešto jeftinije karte.
  23. Zaista bih vam preporučio da se ne nervirate, ako je klub odlukom da Teo igra u ponedeljak, a večeras ne išta pokazao, to je da ne zaslužuju apsolutno išta pozitivno. Odnos sudija prema nama večeras vrlo indikativno pokazuje kako su prošli razgovori sa čelnicima Evrolige ove nedelje.
  24. Onda si i stigao da vidiš koje su cene bile za eliminacionu fazu u košarci. Svaka čast svakome ko je spreman toliko da izdvoji, ono je ipak predaleko od nekog srednjeg/višeg standarda u Srbiji. Razmišljao sam da uradim kao i ti i uzmem karte za random sportove i ostvarim sebi životnu želju da budem deo OI na bilo koji način, ali sam ipak bio previše odbijen zbog cena smeštaja. Uzdam se u dijasporu da će naši sportisti ipak imati podršku tamo, a nađu se uvek na ovakvim takmičenjima i oni "najsnalažljiviji". @DameTime gde to mora da se najavljuje odsustvo bez mogućnosti promene 6 meseci unapred Pretpostavljam da je neki projekat u toku ili slično, ali opet...
  25. Manu

    NBA 2023-24

    Ja uopšte ne znam kakav je igrač Washington, ko još gleda Hornetse. Svakako, siguran sam da je bolji od 3&d bureta koje je otišlo.
×
×
  • Create New...