Jump to content

Barkley#34

Član foruma
  • Posts

    11,330
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    17

Everything posted by Barkley#34

  1. Teške reči. Da nije bilo đeda bile su sve prilike da utakmica na nekih 5-6 minuta do kraja lagano otklizi na opuštenih 5-10 razlike za Denver.
  2. Trebalo je pet da daju kad nemamo nimalo ponosa da makar malo stanemo iza onolikog lajanja i pretnji. Protest - da štoper počne sa žutim. Pametno, baš.
  3. Postoje različite vrste debelih. Mogu da budu dežmekasti, puni praznog sala na slabom kosturu, ali i čvrsti, puni one prirodne snage, široki, odvaljeni, mesnati a koji su usput više ili manje obloženi salom, koje im u suštini smeta da u potpunosti iskoriste snagu ali ona ne nestaje, pa čak im to salo malo dodaje na masi. Tako i dalje mogu da budu životinje, jaki, pokretljivi iako i dalje što bi se reklo masni.
  4. Snage ima protiv domaćih ligaša koji se povuku pa učačkamo gol, ali vi ste ipak ozbiljnija i pripremljenija ekipa.
  5. To mi je jedan od najjačih dezalja na utakmici ikada, igde. Dule je hteo da ga spali. Bracu, ne peškir.
  6. Nije bila velika ali nije bila ni manja u odnosu na verovatnoću pri 1-0 ili 1-1 kada smo davali golove na tom meču, da ne pominjem druga dva meča. Nije bilo za očekivati da će neko da istrči kada smo ostali sa deset igrača jer smo pocrkali. Uvek može da se desi kontra ali nije imao ko da je istrči. Mi možemo da atakujemo samo na tekućeg sudiju, don Terza srvari lepo pripremi još početkom sezone, sa par saopštenja, što je pendulum objasnio pre par strana. Ne očekujem da ćemo odigrati bilo šta jer je tim često padao nakon jedne iole smislene utakmice (posebno kad su na tri-četiri dana), priprema meča je nikakva, a tu su i povrede. Stvarno mislim da će biti lagana pobeda CZ iako i dalje glasam za pravljenje sprdnje od meča.
  7. Centrala primila šest golova do sada od ovakvog Partizana iz manje od deset šansi a ti se pitaš da li je postojala mogućnost da primite još koji. Inače, lagano dobijate danas.
  8. Daleko je veća verovatnoća da Zvezda da gol bilo kakvom Partizanu te večeri nego Partizan Zvezdi. Isto tako, u odnosu na ovo tj. na osnovu prikazane igre Partizan bi imao iste šanse da povede kao što je imao šanse i za prva dva gola. Dakle, zašto ne?
  9. Treba kao u onom vicu o Bugarima, opsuj ga, nećeš pogrešiti.
  10. Ne bih išao toliko daleko sa prognozama u ovom trenutku. Tek su prve utakmice u PO. Denver ima rezerve u Mareju i šutu, kao i iskustvo i samopouzdanje, a mislim da i Jokić može bolje. Nedostatak smislenog rezervnog pleja se oseća ali svaki šampion mora da sakrije mane. Fali BB ali je zato MPJ trenutno bolji nego prošle sezone pa to možda poništi taj nedostatak. Zatim, tek treba da vidimo odgovor Dalasa, Sansa, pa i Lejkersa kod kuće a i Kavaj tek treba da zaigra pa će zapad sigurno izgledati drugačije nego juče ili danas. Na kraju, dužina serija će biti bitan faktor. Ako timovi sa kraćim klupama budu završavali ranije to može da anulira problem umora.
  11. Tvoj hejt je postao zabavan. Prošle godine je Denver takođe malo štucao u prvoj rundi, delom zbog rovitog Jokića. Sada se Marej traži, kao što reče Miloš iznad. Valjda će ova 4/4 i ubačeni šut da ga trgnu jer ovako neće imati šanse protiv jačih ekipa. Za sada Porter igra bolje i čak raznovrsnije u odnosu na prošli PO i to je ključ ovih pobeda i može da bude bitan faktor u nastavku. Osim MPJ i Jokića ostatak tima je šutirao 0/20 za tri. Još jednu trening salu su sagradili.
  12. Mislim da se cele sezone bez problema pričalo o svom dvorištu i nije preskočen niko u klubu i oko njega. Zvezda stvara šanse zato što one pokazuju prednost u kvalitetu igrača i klupe. Pogledaj dva tima i podseti se kako su sastavljani i kako smo igrali cele sezone. Opet, zbog svojih nedostataka i naših golmana nisu rezultatski uspevali da iskoriste višak šansi. Sve je to deo igre -dobro kretanje, kombinovanje, pas, ali i realizacija kao i golmanska igra. Lepota fudbala jeste u tome što ako si igrački i na terenu slabiji ne znači i da ćeš izgubiti jer se broje golovi. Sve to zajedno ne znači da "treba da ćutimo jer su nas razbili igrački i u broju šansi" kako se često poručuje. Niti znači da zato što smo lošiji treba neko drugi da odredi sudbinu rezultata osim igrača na terenu. Te stvari nisu povezane i zabole me da ćutim kako o npr. nekvalitetu odbrane tako i o prevarantu sa pištaljkom. Ako je tako džtalentovsn baš da vidim kada će ga delegirati da sudi na JNA i zašto ne skoro. Treba izaći, ali ili sa juniorima ili praviti potpunu sprdnju od utakmice. Šetati se, šutirati u aut, puštati ih da daju dvesta golova, golman da stoji naslonjen na stativu i tako to. Obesmisliti sve pa neka se hvali "davalac čitulje". Ali, naravno, mogu misliti kakav pritisak vrši Vazura jer sve može samo da se ne diže frka. Zabole njega za rezultat i klub.
  13. Sinoć mi je stalno kočio ali ću pokušati opet. Blagodarim.
  14. Pomoć prijatelja, koji je sad novi nbafullhd za gledanje mečeva unazad?
  15. Ma složio sam se s tim iznad, nego sam okačio kad sam već pričao sa Šunsijem o tome.
  16. @Shunsuke Nakamuraeto, kad sam već pričao o tome, da ti ostavim link. https://nova.rs/sport/fudbal/sporna-situacija-veciti-derbi-zvezda-partizan-samed-bazdar/
  17. Ajd, dogovori se, drugar. videh šd dodatak. Jasno, pošto nikad nije napravljen faul nakon što se igrač oslobodi lopte. I nikad nije sviran faul posle par sekundi nakon što se vidi da li postoji prednost ili ne. Koji ti fudbal gledaš? Nije oboren ali je startovano na koleno, izbačen iz ravnoteže zbog čega povratna lopta nije ni došla do njega. Koliko puta je sviran faul i kad nema obaranja igrača? Nije si je ti IItuacija da se pusti prednost jer nije efektivno ostvarena, a stvarno ne znam kako nije faul. Naravno da nije bilo faula nad Kovačevićem, sve je bilo čisto i čist penal (bez sarkazma). Zaboravi tu situaciju koju sam pomenuo, jer je neka glupost pre penala koja nije direktno uticala na sam penal. Inače, snimak drugog gola iz drugog ugla Naleće na Markovića s leđa i obara ga. Nema remplovanja niti gurkanja pre toga. Jedini kontakt je s leđa i obaranje. Koliko ljudi izdržava to na nogama ako kažete da je blag kontakt? Ali, naravno, kad je start nad Markovićem ili Zahidom onda se ne svira.
  18. Ne mogu sad da kopam, neki duel u kom je Baždar bio pre prvog. Samo sam na blic video, ne drži me za reč. Evo za drugi: Ne znam kakav je danas bio ali Severina je dosta igrao jednodimenzionalno ove sezone. Ako uspe da predribla super, ostalo ništa. Često ume da zaspi na strani i čeka da mu dođe lopta. U odbrani je kriminalan. S druge strane, ima lep i precizan šut i sjajan dribling, čak i iz trka, što je ovde retkost. Saldanja ima odličan osećaj za kretnju u 16 i za gol ali me najviše oduševljava što je jako borben, učestvuje ravnopravno u akcijama i time se dobija još jedan igrač koji igra licem ka golu u napadu i zna šta će s loptom, juri golove ali je nesebičan i ume da vidi igrača u boljoj poziciji. Baždar se raspucao ali je Saldanja i dalje druga dimenzija za njega u pogledu uticaja na igru. Goh je malo mekan i fizički je slabiji, ali zna lopte. Trči kao navijen, odgovoran je i ima odličan centaršut. Naravno, zbog nekih glupih hijerarjija ne izvodi kornere i prekide sa strane.
  19. Nažalost, nisam bio u prilici ni da odem na derbi ni da ga gledam. Malopre sam tek pogledao pregled značajnih detalja pa ne mogu da pričam o igri. Dali smo dva smislena gola, što raduje, imali gomilu ispadanja u odbrani i na sredini, što je očekivano i dobili još jednog golmana. Penali su bili, ali vidim već klipove o potencijalnim faulovima nad našim igračima pre njih. U vezi tih situacija i u vezi ovog nesviranog kontakta Endijaea i Markovića pre drugog gola da kažem da ne bih imao nikakav problem s takvim kriterijumom da nisam pre metar dana gledao kako isti ovaj sudija svira svaki kontakt upravo nad tim Endijajem koji je možda najjači igrač na terenu. Malo nam je što nam klub vode nezainteresovani debili i lopovi, što ginemo protiv duplo jače CZ, što hibridni i Terza na ovaj način sebi pumpaju ego i vade sezonu, nego mora i ovaj dripac da nas jebe na finjaka. Zbog toga, žao mi je što smo Vazurina prćija a ne klub, pa bih tražio od saveza da nam ovaj svira svaki sledeći meč do kraja prvenstva. Kakav bojkot kup, izašao bih na teren sa juniorima ili sa prvim timom koji bi se kretao u fazonu gvoša na travi, a usput pozvao navijače na žurku i pravljenje sprdnje od svega. Što se kaže, kad je bal nek' se jebe i princeza.
  20. Ovog nesrećnika konj'ma na repove.
  21. Bilo je realno i pre nego što su ga postavili.
  22. Izgleda da je zajebana ta 64. godina, jer je prošle sezone, sa 63 pokazao šta zna. Da ne podsećam na to da su ga mnogi i te sezone slali u peMziju.
  23. Čekaj, bre, malo, Beo. Veruješ u tih 20 i pretpostavljaš da je pet za porez otišlo na plate i slično. To podrazumeva da je ušlo 20 (tj. da će ući jer još traje sezona) i da je, ksko nsvodiš, svih 20 otišlo (otići će) na plate i sve ostalo oko tekućeg funkcionisanja kluba. Je l' nije moguća opcija da je 20 ciljana cifra za ulaz, od koje pet ide na porez (mada je Ostoja pomenuo osam, koliko se sećam, kad već verujemo u sve što priča), a da je stvarno ušlo manje od toga, npr. 15 i sve otišlo na klub (čak i ono što bi trebalo na porez), a porez pojela maca? Ili neka treća, slična opcija. Odakle ta sigurnost da je svih 20 planirano na rashodnoj strani?
×
×
  • Create New...