Jump to content

Barkley#34

Član foruma
 • Content Count

  3,436
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Barkley#34 last won the day on November 30 2020

Barkley#34 had the most liked content!

Community Reputation

5,653 Excellent

1 Follower

About Barkley#34

 • Rank
  Izraziti ravnozemljaš

Recent Profile Visitors

2,958 profile views
 1. Ko god od igrača ima značajnu ulogu u pobedi nad Bostonom, po uiniju je odmah za Ol-star, minumum.
 2. Možda je našem timu takav džinks potreban.
 3. Već je jednom Duda imao sličan izlet, tada sam se više iznenadio. Ovo je logičan nastavak. Slavi pobedu, pusti razočaranja ovakve vrste, biće ih ihahaj. Ne pravimo idole od poznatih koji jednom učine ili kažu nešto blisko nama, naučimo to jednom... možda...
 4. Ili je ona pričica o legalizaciji kuće ili je uložio sebe da bi Radnički dobio halu, a možda i oba. U svakom slučaju, svi mnogo gube osim zlog gospodara, koji se lagano kreće ka poziciji Tita. Sad još više treba ceniti one koji trpe stalne jezive udarce a nisu se prodali (bar za sada).
 5. Mislim da su još pre tipa dve godine komentarisali kako ima poteze skinute sa vaterpola.
 6. 'Bem ga, da l' još niste naučili da nema šanse dati iole smisleno predviđanje naše igre?
 7. Barkley#34

  ABA liga

  Da, nekada zaista izgleda tako, ali znam i da kad vuče onu ludačku kontru lopta mu je kao produženi deo ruke. I dalje mislim da je bolji od Voldena u tom elementu, ali naravno, ima svojih trenutaka.
 8. Takva smo sorta brdo love kvari nas lako i onda đonom startuje svako i nema driblaj i nema dodaj već samo ima dobro se prodaj zbogom davni ideali...
 9. Dakle, sad ga instaliraš a onda se za tri meseca vratiš sa istim pitanjem za strimove. Lično bih sačuvao opciju za ozbiljniji deo sezone.
 10. Prilično smo mi Grobosi, šizofreni na temi. Kukamo kako smo loši i kako ne vidimo nikakvu perspektivu, ali onda pizdimo što u gostima gubimo u skoro egalu od kandidata za titulu. Jasno je, ne možemo da prihvatimo da nam je sezona otišla u vetar i sve vreme se nadamo da će se, neočekivanom silom, stvari preokrenuti. Naročito jer smo uvek tu negde kod tih poraza, plus što nas povremeno iznenade pa odvale nekog kao nesrećni Trento. Šta je tu je, odigrati ostatak EC do daske, pa šta bude. A u ABA bar održati čast kluba.
 11. Kako sad stoje stvari, taj transfer će dostići predviđenih 9 miliona, što sa trgovačke strane deluje kao fenomenalan posao. Međutim, da nismo u rasulu i da nema ovog haosa sa kovidom, verujem da smo mogli više da izvučemo za njega i da je mogao još da ostane kod nas i mnogo donese na terenu, što bi bilo najvažnije.
 12. Barkley#34

  ABA liga

  Nisam ga pratio u COL, obojicu sam gledao samo u KKP. Ako bih bazirao poređenje samo na tome, u startu je pomalo nepošteno prema CMM. Volden je igrao u sistemu, kod odličnog trenera, a Kodi, s druge strane, deli sudbinu ovogodišnjeg Partizana. Uzimajući sve to u obzir, ne bih rekao da ima previše razlika, u globalu gledano. I prošle godine smo imali problema sa organizacijom igre, dakle, nije samo do Kodija. On, međutim, ima bolju kontrolu lopte, što je važno za pleja. Volden je počeo onako, rastao je sa ekipom, posle je ušao i u šut i bio baš dobar. Kodi mi je na početku delovao b
 13. Barkley#34

  ABA liga

  Slažem se. Isto tako, ova naša prepiska ne menja poentu mog prvog upisa. Da budem direktniji, taj upis nije vezan samo za citirani post, niti samo za CZ navijače.
 14. Barkley#34

  ABA liga

  Nisam video taj post sve do sad, ako me razumeš.
×
×
 • Create New...