Jump to content
Vox92.net Forum

Barkley#34

Redovni članovi foruma
 • Content Count

  2,304
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Barkley#34 last won the day on June 1

Barkley#34 had the most liked content!

Community Reputation

3,943 Excellent

1 Follower

About Barkley#34

 • Rank
  Izraziti ravnozemljaš

Recent Profile Visitors

2,026 profile views
 1. 99% bi bila nepovlašćena. Uz malo sreće u žrebu i na utakmici mogu da se ni krivi ni dužni nađu u plej-ofu, a to je utakmica u kojoj ni najvećim favoritima nije svejedno.
 2. Kakva prednost kad se igra samo po jedan meč. Preskočiš dve mine.
 3. Nisam siguran ali mislim da niko ne bira broj nego se unapred dodeljuju. Mogli bi da ih izmešaju malo pre svake sezone.
 4. Te sezone su vas zajebavali za sve pare. Poslednjih godina sam ga povremeno viđao u Maksiju na Cvetnom trgu, izgledao je sve lošije i čini se da je i u glavi propadao. Baš je bilo tužno videti jednu veličinu u takvom stanju. Opet, prepoznavali su ga zaposleni i imao je njihovo poštovanje i strpljenje, što je bilo dirljivo videti. Neka počiva u miru.
 5. A da li to važi i za strance koji igraju u vašem timu?
 6. Ja ne mislim da je to ispravno nego nagađam jer ne znam taj deo pravila. Barošev post otvara novu dimenziju.
 7. Ako može, neka neko prepravi link da se lepo vidi tvit. https://mobile.twitter.com/milicca5/status/1291769587885838338
 8. O prihodima, rashodima, dugovanjima i potraživanjima kluba: https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/svi-podaci-na-jednom-mestu-partizan-na-plate-trosi-9000000-evra-koliko-daju-telekom-i-najki-zarada-od-tv-prava-480000-evra/363579
 9. Nije, ali... je u mladosti imao ulogu i brojke u EL koje mnogi koji se nazivaju talentima neće imati ni na igrici.
 10. Kuper je posebna priča, ne branim ga uopšte nego govorim o tome kako se sve podvuče pod taj izgovor. Za taj korner sam i sam rekao da golman nije bio blizu, jedino ako nekog nije zakačilo pre njega. Dakle, nije sporno ni da nam je sudija navukao to (ako jeste), ali je veći deo kritika ovde bio usmeren na sam penal. Na to ja ukazujem, razumemo se.
 11. Samo poredim reakcije na dve situacije. U ovoj situaciji, lopta izlazi iz 16 a i Ben za njom. Igrač Mačve ga očigledno slučajno gazi jer nema nijedan razlog da to uradi a i vidi se i po njegovoj reakciji. Ok, penal je jer je kontakt u 16, nebitno gde i u kom kontekstu, ipak je unutar 16. Meni je ok takav kriterijum ako se konstantno držimo istog. Ali otkud onda kuka i motika na trolera Kupera i Partizanove sudije zbog KŠ?
 12. Čekaj, pravili ste demonstracije zbog penala u KŠ a ovo vam je čist penal? Lep osmeh mi nabaciste na lice.
 13. Hvala. 🙂 Dva zadnja vezna su upravo zbog rizika sa novom odbranom.
×
×
 • Create New...