Jump to content

Barkley#34

Član foruma
 • Content Count

  2,910
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Barkley#34 last won the day on June 1

Barkley#34 had the most liked content!

Community Reputation

4,776 Excellent

1 Follower

About Barkley#34

 • Rank
  Izraziti ravnozemljaš

Recent Profile Visitors

2,537 profile views
 1. Fascinira koliko je Miljkovićeva igra u napadu besmislena. Neverovatno je da nemamo bočnog igrača koji može da probije i centrira i da to ponovi nekoliko puta na utakmici. Užas.
 2. Igralo se po danu, sa publikom, bio sam u Pioniru tada.
 3. Završićeš u supi, kronose, ako nastaviš da zabušavaš. Daj onu jutarnju kafu i rakiju pa da se spremamo za Igose.
 4. Ne kaže se kunuo nego Kleo.
 5. Kruška, dunja ili šljiva?
 6. Za slučaj da si bio sarkastičan, kao što rekoše kolege iznad ne verujem da bi se vraćao u ad-hok priču u domaćem blatu. A to vidi koliko smo u mogućnosti da ponudimo stabilnos' i dugoročne bajke.
 7. Mislim da Radoja može da bude samo u našim vlažnim snovima a da ne vredi da se na javi zanosimo tom idejom.
 8. Da, da, čitao sam o specifičnostima tog grada. Najbolje mi je ono da jednu enklavu čini deo njive.
 9. Protiv Olivite je jednom probio sa desne strane, pomislio sam ''Ok, bar da tako iskoristi atletiku i lagano završi'' al' kad sam video kako je bacio loptu sa 1,5-2 m nije mi bilo dobro. Kao da nikad niko nije radio s njim na ispravljanju tih stvari ili jednostavno ne može ništa osim bacanja kamenja. Generalno slabije završavamo u blizini obruča, plus što dosta lopti iscuri. Čini mi se da je u tom segmentu, posebno u 2/2 bio aktivniji nego za vikend, kao i da je furao bržu tranziciju, ali džaba kad je prvi s loptom a niko ga ne prati. Naravno, ocene poj
 10. Je l' imaš neke kvarne misli ili se zadržavaš na onom šašavom rasporedu enklava unutar mesta? @Ser Jaime! Rickon! Dickon.
 11. Sve je to ok ako tako gradiš tim od početka. Takva nagla promena kursa bi sigurno izazvala dodatne potrese, o kojima pišem. Ne bih tek tako prešao preko te činjenice. Naravno, koronu izuzimam iz računice, jer će uskoro možda biti svejedno ko je u timu a ko na klupi.
 12. Mozli igrao drugu ligu, konačno došao na veliku scenu i neće tek tako da se vrati u sivilo. Jaramaz došao na vrata reprezentacije. Pejdž se stabilizovao u evropskoj košarci. Gorda je tek napunio 32 ('88. godište je), zašto ne bi pokušao da zabode još neki pristojan ugovor ili bude u nekoj borbi za trofeje pre kraja karijere? Jes, vala, uopšte ne bismo bili lošiji sa Trifinih 25 minuta po meču.
 13. Taj plan ima jednu falinku - zadržao bi igrače (Kodi, Jaramaz, Mozli, Pejdž, pa i Gorda) kojima plafon nije borba za sredinu ABA, a pritom su prošle godine bili kandidati za vrh EC. Cenim da bi gledali kako da zapale bilo gde, bilo kad nego da potencijalno urušavaju svoju karijeru (ili ono što je ostalo od iste u slučaju ovih starijih) glumeći dadilje klincima.
×
×
 • Create New...