Jump to content

uvrnuto

Moderators
  • Posts

    3,634
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by uvrnuto

  1. 30 dana za obojicu. Obojica imaju opomene pred rastanak, ali ćemo im dati još jednu šansu. Ne propuštaju priliku da istatišu, iako imaju već dosta banova. 5 dana Draguljče je krenuo stopama ove dvojice iznad. Nadam se da neće dogurati i do ozbiljnijih kazni. Ovaj narativ nećemo tolerisati.
  2. Zamolio bih vas sve, a pre svega @mille plateaux, da prikočite, pošto ovo ide u tata smeru i moraćemo da kažnjavamo ako se otme kontroli.
  3. 30 dana Čisto sumnjamo da će mu značiti ova još jedna šansa, ali ajde. Očigledno tatisanje, koje se nastavlja i pored prethodnih kazni.
  4. Komšije, je l' to ta zadovoljština iz naziva teme? 😁
  5. Da se samo citiram, u vezi sa brojem WP: Što se tiče razloga bana, postoji nekoliko kategorija i ako prekršaj ne potpada ni u jednu, svrstamo ga u tu kategoriju Ban (ostali, nekategorisani razlozi). Znači, ne nedefinisani, kao što si napisao, nadam se slučajno, već nekategorizovani. Priznaćeš da ima razlike. Što se tiče prethodna 3 bana na košarci, evo ih, pa slobodno neka i drugi sude (mada su svakako objavljeni, sem ovog koji je bio samo upozorenje): 10 dana. Mislim da je jasno svima kakvi smo po pitanju ovoga. Gomila sličnih primera koje smo kažnjavali istim brojem dana. 2 dana. Mislim da je kazna skroz na mestu, ni preduga ni prekratka. Nije ipak lepo ovako odgovarati drugim forumašima. samo opomena zbog prozivanja goldberga, pri čemu uopšte nije učestvovao u diskusiji. Progonjen, ej... Već sam pisao (patetično) - stvarno volim ovo mesto, forumaše (da ne kažem ljude pošto sam neke i upoznao), ali, brate, što ga vi zapatetišete sa ovim poslednjim pozdravima, "teškim" rečima, itd, stvarno preterate nekad.
  6. Zamolio bih vas da završite sa ovom raspravom Konstantin je dobio par odgovora, a deluje mi da će ovo sve da krene u pravcu onoga što nismo želeli i zbog čega su dobili kazne.
  7. 5 dana ajde ok i da se iznese sumnja da su mečevi namešteni, ali ovih nekoliko postova je već preterivanje. _______________ Takođe, neki su dobili opomene za komšijsko peckanje. Ne bismo da delimo kazne i da preterujemo sa opomenama, pa bismo vas zamolili da se i vi potrudite, da bar te fore budu s ukusom i da ih ne reciklirate.
  8. U suštini vama (forumašima) to ne treba puno da znači, pošto se očito ne vodimo tim brojem WP, već učestalošću i težinom prethodnih prekršaja. Novotarija sa brojem WP je da kroz njih vidimo koliko je forumaš dobio dana kazne (podeljeno sa 3, čini mi se). Ako je 10 dana kazne, onda je 30 WP. Tako da ne znam kojom je matematikom @fancy došao do 20. 😄 Ali ne treba puno da te brine.
  9. Neko je skoro napisao to za Kostju Mušidija, pa si verovatno pobrkao.
  10. Imate li da preporučite neke dobre slušalice bubice da su do/oko 100e?
  11. Išao sam na EP 2022. Pa da znate šta je tu bio problem... 😄 Firma sve plaćala, jebiga.
  12. Ja se nešto baš i ne ložim na repstaciju. A nisam ni skontao da je bog zna šta skandalozno uradio protiv Partizana, pa ono...
  13. Milutinovu sam bacio aplauz, ali mi je krivo što nisam mogao i Gosu npr.. Mislim, kad su već odlučili da uručuju nešto, mogli su obojici. Ne sećam se da li je Gos nekad pre nešto dobio (kad smo igrali protiv Reala), a Milutinov nije, al' opet, to mi je bilo bez veze. Verovatno bismo i njemu zviždali jer nas je natrpao prethodno.
  14. Hteo sam prošli put da napišem da mi nije baš jasna fora sa parkingom, pošto mi se čini da si pogrešio nešto. 😄 Mislim da je Kuper pisao nekad neku zajebanciju za parking (a tipa igralo se u Pioniru). Ili možda generalno mislite da baksuziram. Al' istrpeću sve samo da pobedimo večeras! 😄
  15. Krunić Predrag - tehnical faul. Gde njega iskopali haha, prekrstiše Peru
  16. Ovo je bukvalno nerealno. 😄 Kontam da je protivnik ili dirao loptu ili malo ruku. Ili se Lazarević uplašio blokade pa je nekako čudno izbacio.
  17. Jesam, i tekst. Greška. 😄
  18. Otprilike se nisam ni rodio kad je igrao u Baskoniji. 😄
  19. https://sportklub.n1info.rs/posts/legenda-u-legendi-najbolji-asistent-u-istoriji-acb-lige Marselinjo Uertas postao najbolji strelac španske lige u istoriji. Prestigao Pabla Lasa. Nisam imao pojma da je Laso bio rekorder do sad, pa čak ni da je igrao na visokom nivou. 😄
  20. @Golijat pisao sam i ja već, pošto štampaju i stajanje sever(?!), a sve sem kopa su sedeća mesta. Kao u filmovima. 😄 Šalim se, kontam baš teško. Eventualno da mu se oduzme sezonska, ali to ne znači da neće kupiti redovnu kartu.
  21. https://partizan.basketball/vesti/aktuelno/3683 Čini mi se da niko nije preneo vest. Baš me zanima šta bude na kraju sa tim tužbama i kaznama, da li npr. onaj lik što je dobio zabranu i dalje dolazi na utakmice, itd...
  22. Ja ne mogu kad mi neko napiše DJ, umesto Đ, a još svuda stavljaju slova sa kvačicama. @DameTime 😉 Baš bez veze! Hehe Koliko se tek ovde greši...
×
×
  • Create New...