Jump to content
Vox92.net Forum

Manu

Members
 • Content Count

  488
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

607 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Spremljeno 5 izmena, ako prodju bicu cak i zadovoljan ekipom, mnogo bolji utisak nego sinoc, mada ima par evidentno jacih. Puntuju se asistencije, u ostalim kategorijama mogu prilicno lepo da sljakam. Ako se i Oladipo vrati ubrzo bice cak i prilicno dobro.
 2. Waiveri se skidaju u utorak ujutru, je l tako?
 3. oce stoka da me nabije 13 razlike u prvom kolu
 4. Sta uradi crni autopiche u saradnji sa appom Sad sam stigao kuci, niti mi je radio search niti sam mogao da biram u poslednje dve runde posto je odradio app autopick, a naravno da nisam pravio listu za jedanestu rundu. Rose/Brunson Oladipo/Kennard/Valentine Lamb. Siakam/Love/Isaac Ayton/Sabonis/Henson Moji pikovi su bili samo Rose, Brunson i Oladipo u sustini, sa prvih 6 pikova sam igracki zadovoljan ali mi je kompozicija uzas. Nista, sad studiranje FA pa trejd pregovori, bice nesto od visokih kome treba
 5. Jednostavno nisu bili zainteresovani da mu daju ugovor, nigde po medijima se to nije spominjalo. Mozda i jesu stupili privatno u kontakt sa Milutinovim, ali sumnjam da im je on trazio neki ugovor koji nisu mogli da ispune.
 6. Nevidjen zajeb Spursa ostavljanje Milutinova u Evropi
 7. Ja sam skroman, i neka 14. pozicija bi mi radila posao. Spremio sam listu upravo, isao sam nekom logikom da mi se ne poklapaju pozicije po rundama snake-a, ali ce sve zavisiti od vasih pikova naravno
 8. nisu, cini mi se da nije cak napravio ni 2 koraka pre spustanja lopte vec samo jedan tako da nije ni blizu bilo
 9. A uvek je tu i opcija da pozovem Zvekija da mi bude coowner pa on neka razmotri tamo do Bozica
 10. Ne ne, uvek treba draft u A i B da bude u isto vreme, nema pomeranja. Mozda i nadjem nekoga da me zameni, mada ne bih to rado cinio posto sa svim tim ljudima igram privatnu ligu koja mi je iskreno bitnija, a onda bii mi videli listu igraca Rekoh, podesicu listu kako zelim, sve ce kasnije moci da se koriguje kroz trejdove, fa itd.
 11. Manu

  NBA plejof mod

  ne znam da li si u toku, ali Bogdan je bio u najboljoj petorci Svetskog prvenstva tako da je u top5 igraca na svetu.
 12. Manu

  ABA liga

  Vasic je u Tamisu, za Pavicevica nisam cuo da je otisao na pozajmicu, igrao je za juniore u kvalifikacijama za jedinstvenu pre par nedelja (doduse i Vasic je). Karapandzic izvesno nema ozbilju buducnost u seniorskoj kosarci, verujem da je sa njim gotova prica mada nemam nikakav info.
×
×
 • Create New...