Jump to content

Miki28 Teoljub

Član foruma
  • Posts

    26,487
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    40

Miki28 Teoljub last won the day on February 17

Miki28 Teoljub had the most liked content!

About Miki28 Teoljub

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Miki28 Teoljub's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated
  • First Post
  • Posting Machine
  • Collaborator

Recent Badges

26.2k

Reputation

  1. @BattleBender odlican post. Jedino se ne slazem da nam je potrebno dugorocno resenje, toga jednostavno nema na vidiku. Treba traziti kratkorocna resenje u 2-3 godine, menadzer koji ce da postavi jake temelje kako bi dosao taj koji se planira na duze staze. Jednostavno nam treba pobjednicki trener, da nekako uzme PL i da da vremena tom sledecem. Znam da je to prakticno neizvodljivo ali jedino tako ce taj menadzer koji se planira na duze staze moci da radi kako treba. Zasto? Jer su prethodnici ocajno odradili svoj posao a za svakog sledeceg menadzera ce niti sve manje strpljenja a posebno nakon ove prevare jer za 2 godine nista nije uradio u smislu da je implementirao taj stil zbog kog je doveden, nemamo jasan sistem igre. Kada nas gledas kao da gledas ekipu sa termina koja se skupila iz razlicitih krajeva pa eto ako uspiju na kvalitet dobiti. To je bas porazavajuce. Da dodje autoritativan trener sa rezultatima i da postavi ove primadone na svoje mjesto. Moj glas ide Jose Mourinho i da mu se da ugovor na 3 godine sa jasnim zadatkom da udari jake temelje pa ako oce da prihvati, prihvati. Don Carlo je nemoguca misija. Kao sto vec napisah, nek prvo pokaze zelju na terenu. Gledati ga kako trckara, kako se ne trudi je porazavajuce. Zabije onu glavu ko noj i isti dribling konstantno gdje gleda kako da je raspali a ne bi dodao mami rodjenoj iako ima saigraca u boljoj poziciji
  2. Ove sezone ih je nemoguce dobiti u seriji sa 5 utakmica tako da eto ostaje taj F4 za iznenadjenje. Mozda nepravedno ali je uzbudljivo jer u 1 mecu svasta moze da se desi.
  3. Dranja ima al sa pogresne strane. Bride obrazi
  4. @freethrow oprosti mi gresan sam bio, nisam znao da cijenim ovog genija u dovoljnoj mjeri👌
  5. Uzeo je lovu proslo ljeto i ove godine igra skandalozno a onda se kao ljuti sto ga kritikuju za partije koje pruza ove sezone. Niko ne ocekuje da ima prime Ronaldo brojke ali se ocekuje zalaganje, trud, borba. Evo Garnacho se ispromasivao protiv Sheffilda ali je preorao teren.
  6. Pa naravno da je lijepo u LA kad dodjes iz selendre zvana Klivlend😀 Klipani su za vas idealni. Najbolji igrac ceka tvog idola na Bahamima. Dray ceka u subotu vece ispred Crypto arene da ga pukupi i dovede kod Stepha koji je spremio 2 metle. A sto se tice ignorisanja, pametno👍
  7. @delgado sve najbolje u drugoj sredini. Nema ljutnje ali bilo je dosta patnje😀
  8. Najjaci feeling🤣🤣🤣 kakav car @alpaka Bereta Sida jel znate i vi da cete izgubiti?😀
  9. Rashford mora da je bio u klubu sinoc pa pise na X posle ponoci. 👍 Danas ocekujem PR sluzbu u fullu.
  10. Men vs boys. Japanac ima 10 skokova u 3 utakmice, Lebron ima 20. Skidaju im lopte sa glave Gordon, MPJ kako pozele a o Jokicu da ne pricam.
  11. Jos nas i Chuck zajebava🤦‍♂️
  12. Malo sam prerjerao, prastaj. Ono mu rekord karijere? Bio sam ubijedjen da je imao 30+ partiju prije neku godinu u dresu Oly, isto nije mogao promasiti.
×
×
  • Create New...