Jump to content

realno *w

Član foruma
 • Content Count

  4,178
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

realno *w last won the day on August 13

realno *w had the most liked content!

Community Reputation

5,903 Excellent

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tražio nešto za gledanje dok se rekreiram, sa malo manje koncentracije... i tako pogleda "Clickbait" i sasvim ok serija za ubijanje vremena.
 2. Velo je jednostavno, to su problemi koji su se nazirali nakon dovođenja igrača, a zatim i potvrdili na većini tekmi koje smo odigrali. Nije to reakcija posle jedne tekme, nego posle kompletnih priprema i bar 10ak mečeva. Nikada nisam voleo takve ekipe - kad ide dobro, svi lete po terenu, 10 igrača pogađa trojke, protivnik ne zna gde bije. Kada se uđe u loš ritam, nigde nikoga ili u najboljem slučaju "two trick pony". Tekma sa Efesom nije merilo ničega, dosta lagan ritam je bio. Što se tiče EC/EL, smatram da je neuporedivo lakše neobavezno igrati EL, nego li imati
 3. Evo @oubrevo. ona naša priča od pre neki dan. Niko ne spori kvalitete Pantera i Lideja, ali ovo oko njih je izuzetno upitno. Je l se 20 razlike i 100 primljenih poena od Ulma 5 dana pred početak sezone vodi po jinx? Ili je to rezultat realnih mogućnosti tih igrača. Svi ovi momci mogu kao prvo lakše da igraju sa njima dvojicom, pa i sa Smailagićem, verovatno će bar neki i napredovati, ali ako pričamo o trenutnim mogućnostima, dosta skromno je to.
 4. Sve u svemu, ja zadovoljan. Dodazni dokaz koliko nam treba još jedna petica, da ne bi cele sezone zavisi od Smailaginog zdravlja.
 5. neće Ipak jesu, neuspešno doduše. Užasan drugi šut Madara.
 6. Bukvalno Željko namerno prosipa tekmu, ali ok, ne zameram. Sad je pravovreme za lude eksperimente.
 7. Pramala, al nemamo baš previše izbora. Sa Smailagom bi rutinirali ove. Avramović na četvorci. Ne zna šta treba da radi.
 8. Eto čoveka, odigramo odlično poluvreme, on traži manu dresu... ccc :D
 9. Da, strašna brzina. Sve u svemu, 40 poena smo dali za 16 minuta, uz možda 3 trojke?
 10. E ovo mi se svidelo: Rade malopre probije Papajanisa 1 na 1 i Pao izrotira da Evans uzme Radeta, a naš instant odgovor je pik&pop za Lideja, kojeg je uzeo Papajanis. Nismo završili, ali je bio pametan napad.
 11. Prava prvenstvena tekma, maksimalan pristup na obe strane.
 12. Murova kretnja bez lopte sve bolja. Postaće jedini plej koji bolje igra bez lopte :D
×
×
 • Create New...