Jump to content

realno *w

Moderators
 • Content Count

  2,315
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

realno *w last won the day on January 9

realno *w had the most liked content!

Community Reputation

3,034 Excellent

1 Follower

About realno *w

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ristić odigrao baš perfektno poluvreme. A i Rid. Baš ozbiljan igrač, sa očiglednom problemima sa glavom, al jbg, da nije tako, ne bi ga doveli.
 2. Ako sam dobro razumeo, u Denveru isto je najbolje rangirani igrač sa drafta Marej koji je bio 6. ili 7. pik.
 3. I čak nije poenta da li bi uspeo kao trojka, ali posle 2-3 godine na toj poziciji, da malo ojača i spusti na 4 i da bude uber pokretna+skilful četvorka.
 4. Ovo se svira kao faul? Odbrambeni koji se nije pomerio milimetar napred, čak malo u suprotnom smeru. Pa bilo koji šuter može da ispruži noge 30ak cm i ako je odbrambeni blizu, zakačiće ga?
 5. Ovakav faul sudija može samo svesno da ne svira. Nije to neka gužva, pa da se ne vidi šta se desilo.
 6. Ma smešna priča. Znam bukvalno 100ak ljudi koji su imali tu kartu, tačno 0% je tražilo pare nazad. Ok, jeste to uzorak manje od 1%, ali da je tolika razlika kod ostalih, ne verujem. Sećam se da smo i na forumu pričali na tu temu, niko nije tražio pare nazad. Što kažeš, plafon 20%, ako i toliko.
 7. Ja svesno žrtvujem BOS-MIA, nemam snage da svaku noć ostajem. Ovako svaku drugu, nekako preguram.
 8. Laže. Evo potpisujem i tvrdim.
 9. realno *w

  ABA liga

  Horor. A baš sam komentarisao kako se još uvek nadam da on može da postane igrače, ako se fizički povrati.
 10. LBJ+AD +11 samo AD +17 samo LBJ -14 Ovo sad čujem na "ringeru". Mali uzorak, ali baš čudan podatak.
 11. Wau, na nivou večitih iz srpskog fudbala. Nisam verovao da postoji to u NBA.
 12. Diskutabilno. Tj, apsolutno se slažem za dobru kontrolu ritmu kada gube i treba nešto da promene i krenu da stižu rezultat. Ono što je problem je situacija kada stignu i prestignu protivnika, naprave zalihu i onda nastave da igraju u potpuno istom ritmu kao kada su jurili -10. Dok je Jokić u igri, možemo pričati o kontroli ritma, naročito kada treba da se uspori, jer je sa njime svaki napad 15+ sekundi. Bez njega, u bilo kojoj drugoj kombinacija, to je završavanje napada u 5. sekundi. Sinoć, posle tajmauta Vogela na -20, prvih 5 napada Denver završava za man
 13. S tim što su mi tu na umu uvek ekipe koje igraju neki preterani smallball, ali Lejkersi sa Lebronom na 3, AD na 4, a Mekgi/Dvajt na 5, su jedna od najvećih ekipa u istoriji košarke. I onda sa tim "sajzom" dođu u situaciju da Marej ima duplo više skokova od Dejvisa, Dvajta i Džavala, zajedno.
 14. Elem, krenem da pišem nešto o faktorima koji mogu da utiču na seriju, ali pre svih igračkih, ne mogu da ne spomenem sudije. Kad se pogleda, nije tu bilo puno grešaka, ali kada očigledno jača ekipa juri slabiju, ne treba tu puno. Svaki trener će reći da je prvi napad posle tajmauta, koji traži ekipa koja je u maksimalnom minusu, neverovatno bitan. Lejkersi u tom napadu dobijaju na poklon 3 bacanja, u situaciji koja bi bila čista kontra za Denver. Odluka od vrlo verovatnih 5 poena. Onda ta agresivna odbrana, gde se u potpunosti menja ritam utakmice, posle ona situacija sa
×
×
 • Create New...