Jump to content
Vox92.net Forum

realno *w

Moderators
 • Content Count

  1,869
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

realno *w last won the day on January 9

realno *w had the most liked content!

Community Reputation

2,456 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 17-30 trojke,25 asistencija, dobili sve čevrtine... Ako se nešto može istaći kao mana ovog Reala, to je manjak spoljnih igrača koji mogu da napadaju obruč. Pa ako šut nije na visokom nivou,znaju da ostanu bez nekog posebno učinka od tog dela ekipe. Ali kad i ovako ide šut, onda tu nema spasa.
 2. Dobra tekma bila, pravi rat. Odbrana Darušafake je vrhunska, da nije bilo penal završnice, Fener ne bi prešao 70 poena. I mi smo baš komentarisali da će biti odličan meč sa Virtusom.
 3. Da, jedno ono kad je prikucao iza leđa, a nije trebalo tako da bude i drugi put kad nije uspeo, jako slična pozicija. Ako nam šut bude na nekom normalnom nivou, odlučivaće skok. Na prošlom derbiju smo se raspali u skoku.
 4. Solidno za prvu godinu. Dogodine osvaja.
 5. Hvala Čedo i bravo Zoki
 6. Da, baš to. Držati u igri, trpeti ako treba, doći će na kraju do nekog makar solidnog poenterskog učinka, skokova... Radetov decision making je među najgorima koje sam ikada gledao. Voleo bi da u nekoj naprednoj statistici vidim broj poena u posedima nakon njegovog ofanzivnog skoka. Kolika god gužva bila, on se baca na koš, u trojicu, to je redovno čista kontra. I "lutrija" i jeste najbolji naziv za njegovu igru. Ovo je danas bio skoro pa onaj najpozitivniji scenario, a i tu je bilo gomila gluposti.
 7. Ja za početak da pohvalim Birču (kuc kuc u drvom, trčim tri kruga oko zgrade, pljujem usput i lupam glavom o drvo) Skor pa bez greške, 2 trojke, 2 dobro istrčane kontre, 3 kokova u napadu, -/+ finih +10. Da je dao onaj jedan poluzicer iz of. skoka, rekao bih čak i perfektna partija.
 8. Ozbiljno smo loši i ovo uopšte nije naivna situacija.
 9. 3-11 za dva, bruka... imali smo 5 razlike i 2 bacanja, a sada egal ponovo...
 10. Ne znam samo što ga pustiše da šutne.
 11. Tanko igra Higins, naročito za te pare, a tu je i Abrinjes, koji sigurno ima ozbiljnu lovu, a ozbiljna nula od učinka. Mada, generalno Barsa igra tuki od košarke, od početka sezone. Izolacije za Mirotu i Dilejnija, na kvalitet nešto Dejvis i povremeno Higins i to je to. Valensija ih juče drži na 4-6 poena minusa 20 minuta, ništa ne mogu.
 12. 17/18 je igrao u Tofašu, vrlo neuspešno. Posle toga povrede, problemi sa zdravljem, ogromna pauza, pa to igranje u Iranu, a na netu nigde ne postoji podatak da je tamo odigrao ijednu tekmu. Eto daj bobe da grešim, da on može još nešto izvuče, ali stvarno mi ne deluje tako.
×
×
 • Create New...