Jump to content

Beonegro

Član foruma
 • Content Count

  1,102
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Beonegro last won the day on August 22 2019

Beonegro had the most liked content!

Community Reputation

1,899 Excellent

About Beonegro

 • Rank
  general u penziju

Recent Profile Visitors

1,470 profile views
 1. Nemoj da se becis, niti da se pravis lud. Rekao sam na samom kraju FB92 da nije normalno da postavljas podlace za moderatore i da ce to napraviti sranje, pa sam na Vox 92 v.2 grupi otvoreno napisao ko je problem ovog foruma, na sta si ih ti pozvao da diskutujemo. Ja sa takvim individuama mogu da diskutujem ako imamo iste pocetne pozicije, a to sto sam prihvatio da igram po njihovim pravilima i od sredine juna prosle godine do danas dozvolio da Glen Govno i ekipa prave budalu od mene zbog nekih drugih ljudi koje ovdje volim da citam je moja i samo moja greska. OK, tvoj forum - tvoje pravo
 2. Drago društvo, samo da vas pozdravim, biću sasvim opravdano banovan u narednim satima. Shvatio sam da mi u životu nije potrebno da me svakodnevno šikanira šačica govnara, ali i da, nažalost, normalni forumaši na ovom mjestu nisu zaštićeni ništa više nego na FB92. Neki od vas ćete mi stvarno nedostajati. Zapravo, trebao sam da prestanem da pišem na ovom forumu mnogo ranije, čim sam vidio da ista ekipa sa FB92 suštinski vodi kolo na ovom forumu, a najkasnije čim sam vidio da Metalhead želi da mi pojedini moderatori oproste što su me tukli, ali biste me vi uvijek prevarili da nastavim još malo.
 3. Obracas se licno, a kao svako podlo govance se krijes iza generalizacije. Mada takvi mentalni ranjenici nisu najveci problem, najveci problem foruma je dio moderatora koji to govnarsko i kukavicko ponasanje proteziraju.
 4. Freethrow: - nije nosio slike slobode; - nije srbovao; - nije se odusevljavao genijalnim idejama koje je taj tu izasrao; - ne klice putinima i raznim drugim bolesnicima; - ne pljuje po mrskom "zapadu" (zapravo, poznaje ga bolje od tebe). Kako se zove to kad se bez ikakvog osnova istovaris ovako po drugom forumasu?
 5. Jos nijednog Amerikanca nismo potpisali ove nedelje?
 6. To im je kaznena mjera, rekla moderacija da su mLogo ogorceni i da moraju malo da zaslade 😄
 7. Jednom rijecju: schizophrenia. Sto je kompliment u odnosu na to o kakvim se zapravo zlotvorima radikalskim radi: Vučić o cenzusu: Neka se Fajon izbori da Srbi u Sloveniji dobiju status manjine
 8. Richard Wagner? Meni kad se pomene Give peace a chance 😁
 9. Pa to je logička greška, definišeš poruku Marša na Drinu njegovom zloupotrebom.
 10. Ni Marš na Drinu ni Tamo daleko ne vrijeđaju nikoga, svakako ne više nego la Marseillaise. Ja se stvarno ne sjećam, daj postavi ako ti nije teško.
 11. Epizoda hrvatska zastava u Argentini 1990. ili nesto drugo vezano za Divca?
 12. U kakvu si ti to Njemacku kad nema srBskih prodavnica?
×
×
 • Create New...