Jump to content

• Topics

• Meni je ovo odlicno pojacanje. Ce vidimo.
    • I da, molim vas da ne minimizujemo situaciju i pišemo kako je patetičan, u fazonu jes' izgubio bubreg, ali eto i dalje se profesionalno bavi košarkom. Sve je to super, međutim samo on zna kakav je osećaj izgubiti organ na taj način, pri čemu mu nije bilo "samo" ugroženo zdravlje, već bukvalno život. Valjda nismo zaboravili šta je sve bilo tada.
    • Inače, i nevezano za Borišu, ja sam za što kraći spisak. I Pešić je mislim to negde nagovestio.   Fazon - 16 igrača.   Pa ne možemo uvek gledati najcrnje scenarije, neće se 5 igrača povrediti. A ako se povrede, uskočiće neko sa mešalice, kao Raško Katić onomad.   Sigurno da ima momaka koji neće biti uvređeni jer nisu bili na spisku pa ih sad Kari zove kad su se svi ispovređivali nego će skočiti odmah i biće im čast što su tu.   Mi imamo reprezentaciju, ne stvaramo je ispočetka, ovo nije početak nekog ciklusa nego treba da bude kruna svega što je rađeno.   Što se mene tiče, rokaj jako od početka, uloge su podeljenje, nek krene uigravanje od prvog dana, a ne traženje ko bi mogao da igra i koja mu uloga najviše leži u timu.   Praktično već znamo recimo 10 igrača i samo je pitanje ko će biti jedanaesti i dvanaesti. Ili znamo 9 ili 11, nebitno, postoji osnova tima i već su uigrani.
    • Ne verujem šta čitam. Ovde sam potpuno tim Kenozoik i što on kaže, ne verujem šta mora da se objašnjava ljudima.   Svi znamo da više neće biti u 12, nije to poenta, to čak i sam Boriša zna. Ni ne mora da bude. Dovoljno je da bude pozvan na pripreme ili da mu se barem ne kaže kako više nema mesta za njega.   Empatiju na stranu, ovo je užasan PR za reprezentaciju, jer kakva se poruka šalje budućim reprezentativcima? Žrtvujte svoje zdravlje za nacionalni tim, a za posle nas boli kurac? Zašto bi se igrači više odazivali pozivu selektora i ugrožavali karijeru, ako će imati ovakav tretman u potencijalno kriznim situacijama?   Džabe Bogdan obilazi klince i pravi PR kad ovo izlazi u javnost. Ako je tačno da je Simaniću iskomunicirano na ovaj način, to je Karijev fail.   I da, preslikaću na trenutno stanje u državi - kuka se kako i zašto nema 200.000 ljudi na barikadama i protestima, a pada se na bazičnim testovima empatije. Daleko smo mi od toga.
    • Niko od nas nije zato ovde, but here we are. 😂   A vidi se da ti je prvi put, posle 5. puta se već šiba bez milosti. 😁 Šalu na stranu, lepo od tebe, najbolje je kad se posle šibanja situacija ovako izgladi.
  • Popular Contributors

1. 1
    2. 2
      NMX
      NMX
      338
    3. 3
    4. 4
    5. 5
      JPM
      JPM
      238