Jump to content

Bugl Khan

Član foruma
  • Posts

    3,457
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Bugl Khan's Achievements

Veteran

Veteran (13/14)

  • Dedicated
  • Very Popular
  • Reacting Well
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

2.1k

Reputation

  1. Logično. Na 38 utakmica će prvi u velikoj većini slučajeva biti onaj sa najkvalitetnijim i najširim rosterom. Kad imaš 2 momčadi koje bi se borile za naslov, vjerojatno ćeš bit prvi. Na 2 ili 1 utakmicu često odluči inspirirani pojedinac, ili trenerska ruka. Pepa su izbacivali Mourinho, Jardim, Enrique, Pocchetino, Tuchel, Simeone, Ancelotti, Klopp, Rudi Garcia....
  2. Kovačić je. Modrić za reprezentaciju uglavnom zabija. Promašio protiv Turaka, al tada smo 3 promašili. To je posebna situacija. Na SP i EP zabio Nigeriji i Austriji, a promašio protiv Danske. U raspucavanju zabio protiv Danske, Rusije, Brazila. U LN zabio Fracuskoj, u raspucavanju Španjolskoj. Ja isto ne znam zašto on izvodi penale, ali uglavnom zabija.
  3. Kovačić je, koliko se ja sjećam, za reprezentaciju pucao samo protiv Danske. I promašio. Modrić uglavnom zabija u raspucavanju.
  4. Ali kakav posao je Real napravio. Osvajao najveće trofeje i usput slagao momčad za narednih 10 godina. Jedino što će, po meni, morati naći još jednog veznjaka, Nekoga ko se osjeća ugodnije s loptom u nogama, ko može usporiti ili ubrzati ritam, iznjeti loptu iz svoje trećine, misliti i odigravati brzo, točno i bez puno kompliciranja. Jučer se, kao i prošli tjedan u Madridu, jasno vidjela promjena u Realovoj igri nakon Modrićevog ulaska. Primi loptu među dvojicom, okrene se, odigra kratko, pobjegne im par metara, primi ju natrag, odigra između linija....to sve u par sekundi. To vrijeme je potrebno Brahimu Diazu da mu se lopta, u pokušaju štopanja, odbije do visine vrata, da ju pričeka dok mu pada do stopala, i da ju izgubi jer su stigla 2 igrača Citya. Ili da uz aut liniju primi loptu, krene, stane, pokuša prodati tunel, i padne. Možda bi Guler mogao biti taj ali ne znamo kakav će bit. Kakav je trenutno ne zna nitko pošto nije odigrao ništa. Kad igra svaku 15. utakmicu po 12 minuta, onda niti ne može pokazati puno. Ali pozicija srednjeg veznog nije pozicija krila ili špice, pa da ti možeš s 18 godina igrati za prvih 11 Reala, učiti na svojim greškama i postajati bolji. Gulerovo učenje na vlastitim grešlama bi za Real (rezultatski) bilo puno skuplje nego npr. Viniciusovo.
  5. Ovo mi pada na pamet kad pomislim na Giannisa i težu ozljedu. Teža ozljeda koljena ili ahilove tetive ga preko noći pretvara u roleplayera. Najgora u ligi i predmet sprdnje
  6. agreed. KAT i Gobert u petorci im neće biti nikakva prednost u obrani. Sunsi imaju petorku s 3 vrhunska šutera, a četvrti šutira najbolje u karijeri. Mislim da Wolvesi ispadaju i 1. rundi, zajedno sa Thunderom.
  7. sad tek ovo vidim. ima stvari koje su neoprostive. koliki god genij bio, ja nikad nisam pogledao film od Polanskog nakon što sam saznao da je monstrum. Kobea nisam nikad volio, ali ne razumijem kako se ljudi kojima je najdraži igrač mogu pravit da nije silovatelj.
  8. Nema zaslužio, nije zaslužio. Liga smije poslati suce sab zadatkom da u određenoj utakmici namjeste pobjedu određenoj ekipi. to nije protuzakonito. Sad, da se to dešava prečesto, nitko ne bi gledao. Ali nisu se jednom pobrinuli da jedna momčad igra finale. Probali i prošle godine. Ponekad se NBA ne razlikuje od neke serije npr. Zabava i ništa drugo.
  9. u Americi nije, jer ih jednostavno nije briga, ali diljem svijeta.....ne bi rekao da je suluda tvrdnja. NBA se baš gleda u cijelom svijetu. FIBA natjecanja, realno, gleda jako, jako mali broj ljudi. Euroligu ne gleda nitko. Govorimo o promociji među općom populacijom.
  10. U MLBu sigurno navija za Yankeese, u NHLu za Red Wingse, u NFLu za Cowboyse (možda čak i Patriotse) 😎
  11. Koliko sam ja sad razočaran. Zbog njega sam nakon skoro 15+ godina počeo ponovno pratit NBA. Navijam za fakin Denver Nuggetse. Gledam podcaste sa Gordonom, MPJom itd. Gledam highlightse Christiana Brauna i Peytona Watsona. Nakon svake utakmice visim na youtubeu i slušam analize, što mainstream medija, što nerdova s podcastima. Godinu dana se ko klinac svađam po drušvenim mrežama s ljudima koji kažu da ne zaslužuje MVP, da je Embiid bolji, da je dosadan za gledat, da je uzeo prsten jer je imao odličnu momčad itd. Al najgore od svega je što sam mu branio karakter. Ne zanima ga pojavljivanje nigdje osim pred novinarima kad je obavezno. Pare od ugovora zaslužuje na terenu, ostalo ga ne zanima jer mu je vrijeme s obitelji važnije od para. I sad vidim ovo. Pa zar si toliko pohlepan da reklamiraš klađenje, u svojoj zemlji povrh svega. Politiku ne bi komentirao Ne zanima ga eksponiranje. Osim ako je dobro plaćeno. Sad ste mi, kako vi kažete, srušili snješka. Ništa, Luka Modrić mode. Gledat ću isključivo teren, zanemarit kakva je osoba.
  12. Nemoj mi to govorit. Kad? Kad je bio mlad i naivan? Nije valjda nedavno?
  13. Brutalna 1. runda. Wolves-Suns. Wolvesi imali 1. mjesto, pa ga izgubili u direkt susretu sa Denverom. Pa im ga Denver vratio, pa ga oni opet izgubili, al ovaj put blowoutom od ekipe na koju idu u 1. rundi. Clippers-Mavs, tu će psiha i zdravstveni karton bit najvažniji. Btw, mislim da je lako moguće da nakon 1. runde Denver ima prednost domaćeg terena do kraja. Ne vidim da OKC lako dobija ikog od 4 play in momčadi. To prognoziram kao potpuni laik koji je počeo pratit NBA u bubbleu (nakon dobrih 17-18 godina ne gledanja ničeg osim finala i još 6-7 utakmica godišnje).
  14. Nije neka sreća u 1. rundi. al opet, nisu ni Warriorsi (ako prođu) Denver ima tiebraker? kako su 2. onda?
×
×
  • Create New...