Jump to content

ljutikrilo

Član foruma
  • Posts

    112
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

261 profile views

ljutikrilo's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • One Year In
  • Very Popular
  • One Month Later
  • Week One Done
  • Dedicated

Recent Badges

155

Reputation

  1. ne znam koga dalas ima na klupi ali dončara je morao da odmori bar 5 min
  2. uh, epski smo se raspali ubili su nas svojom atletikom, trčanjem i tranzicijom... na strani pomoći smo brljali, prodore nismo mogli da im branimo, višlji su, jači su, a mi smo uvenuli kao popišano cveće.... ako monk ne igra, a lajls ima nula poena, dobro smo mi i prošli... klupa ove sezone jednostavno nije dobra; vezenkov, duarte, pikovi druge runde, ili nije bilo strpljenja za njih, ili su baš promašaji. vezenkov je jako malo igrao, duarte takođe je imao duge periode prikucanosti za klupu. uopšte klupa nam je bila prilično nekonstantna, malo igra pera, malo igra žika, malo igra rade... jbg kigan marej je nastavio da raste ali i dalje ima utakmice u kojima nestane. ok, druga sezona, lagano sa njim. svetle tačke : kion elis i to što je devion mičel konačno pronašao svoju ofanzivnu igru. ustvari počeo je da pogađa trojke i poludistancu. u prvom delu sezone sam mislio da će biti trejdovan. progutali smo barnsov ugovor koji mu je vlade dao, bio je preplaćen, ali pamtim mnogo gore ugovore od njegovog. međutim, ovaj novi 18 mil. na 3 godine je baš kriminal... ne znam jel tu mogao neki lowball da se uradi, verotno su postojale neke restrikcije - ne znam, nesam školovala. on je u laganom ali konstatnom downhill-u kakav li će herter biti posle povrede? kakav ugovor možemo da ponudimo monku? zadržavamo pika na prilično slabom draftu, nadam se da ga nećemo trejdovati da bi se rešili, bem li ga, barnsovog ugovora... tako to ide kada ti se vuku repovi od prethodnih sezona.
  3. 5-0? nokaut utakmice kupa dejvida šterna se ne računaju kao ligaške? ja mislio samo finalna se ne računa... da, imamo problem da ih branimo, vole da forsiraju alley-upove i tako eksploatišu sabonisovu ispodprosečnu atletiku. ja ipak verujem da ih ovaj put dobijamo jer su mi pelsi fazon - igraju dobro do jednog momenta u sezoni, kada sledi slobodni pad i onda su sposobni da izgube i od MZT-a. prošle sezone su početkom januara bili 3. na zapadu i onda raspad, bili su 9. na kraju i pukli u plej-inu. ove sezone im se taj negativni klik već desio.
  4. ej, pa mi zadržavamo pika na sledećem draftu... eto bar nešto pozitivno. monte je dosad dobro draftovao, sa 13. mesta ima šta da se probere a najbolje je to što nemamo potrebu da jurimo određenu poziciju. atlanta će morati da se strpi za svog pika - ako im ove sezone nismo isporučili pika koji je top14 zaštićen, onda sledeći draft dobijaju top12 pika... ako ni tog ne dobiju, '26 dobijaju pika sa top 10 zaštitom.
  5. mi ispadamo iz plej-na, i to od hipstera, opet... ako ne od njih, onda od šternovih miljenika monk se povredio, herter se raspao (igrao toplo-hladno ali uglavnom hladno) pa se se i on povredio
  6. ja nekako imam filing da je vlade bio lepo plaćen da drži jezik za zubima po pitanju odgovornosti za taj kobni draft. naravno da treba da ga podjebava dončić, zajebao se debelo.
  7. po stoti put, propuštanje dončića nije bila divčeva odluka nego odluka vlasnika viveka ranadiva. imali su večeru svi đumle u BG tokom F4 evrolige, čak je i bogdanović bio prisutan. te neke najvažnije odluke je gazda donosio sam, divac je tu bio paravan, kao što je i pit d'alesandro pre njega. nije se gazda petljao kada se vlade sa portlandom đora za rezerviste ili nešto slično. ona izjava, povodom trejdovanja bugija kazinsa za hilda - "imao sam bolji dil juče" je bio zbog toga što, za svaku bitnu odluku mora prvo gazda da se obavesti i on da apruvuje, pa tek onda da se sve potpiše. dovođenje luk voltona je isto gazdina odluka. draftovanje papajanisa sa 13. mesta je npr divčeva odluka.
  8. pa to nam je najveći kvalitet - nikad ne znaš ko će da iskoči iz drugog plana foks, sabonis i monk su standardno dvocifreni, i onda je pitanje ko će još da iskoči... nekad kigan marej ispogađa trojke, nekad barns odradi svoje, nekad se herteru otkači dizna, nekad lajls...
  9. FIBA i NBA u simbiozi? https://www.b92.net/sport/euroleague/vesti.php?yyyy=2024&mm=03&dd=11&nav_id=2495007 da pogađam, 62 ligaške pa plejof?
  10. arapi su ovde na praksi, jedino što ne znamo koliko će trajati ta praksa... 5-6-7-10 ili 12 godina ako ne možemo da eskiviramo učešće arapa, slažem se, daj da im izmuzemo pare... pritom ako i izmuzemo, ko zna gde će te pare završiti.. ali bojim se da će ti isti arapi da podmite nekoliko njih koji se pitaju i tako reše situaciju. ili, možda navataju psiha da on urgira kod srpskih klubova... ne sećam se šta im je prodavao, PKB ili tako nešto katalonskoj evroligi želim skoriju propast, ali neće ta propast u skorije vreme da se odmota, tako da to da se treba navikavati na nove okolnosti. a sve je ovo zbog (za košarku) ogromnih dugova barse i reala. kad su je osnovali pre 20+ godina izgleda da nisu taj biznis projekat izdumali kako treba, omanuli su na nekoliko polja, finansijskom pod broj 1. sad, da su pametni, a i da vuk ostane sit i ovce na broju, mogli bi da prošire EL na 20 timova, ali i da ih podele u dve grupe po 10 ekipa, tako da makabi i dubai nikad ne igraju istu grupu. sretnu li se u plejofu, izvolte na kipar da igrate te utakmice. 16 ekipa i igramo svako sa svakim se ubrzo pokazalo kao jako zamorno, a 18 je već mašina za mlevenje mesa. usrani real i barsa igraju po 10 derbija u jednoj sezonu, kome se to više gleda? dajte nam fibinih 24 pa u 4 grupe, jebo više ovo, postaje monotono!
  11. riknuli od nesrećnog detroita pa dobili denver ... daj šta daš, samo da smo u top 6
  12. nebuloznih li trejdova... jel realno da se toronto onako ciganiše oko dinvidijevog bonusa? ili je dinvidi jednostavno pro'po? oko hilda, em ima masan ugovor, em je rupa u odbrani, em mu je i tehnika upitna (ili je samo nonšalantan)
  13. ovoga sam se bojao zadnjih 3 godine bedak
×
×
  • Create New...