Jump to content

Creed Bratton

Član foruma
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Creed Bratton's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • Very Popular
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • First Post
  • Dedicated

Recent Badges

101

Reputation

  1. Ovde 95% ljudi uključujući i mene smatra da Čović loše vodi klub, ali ne mogu da shvatim da se za jednu od retkih pametnih stvari koju je uradio ovih godina kritikuje. Šta je trebao da prećuti na to što čovek koji nas godinama otvoreno krade na parketu van parketa krade parfem kojih može 20 da kupi samo od jedne odsuđene utakmice u el, na šta je onda sve spreman za malo više para?? Odličan potez Čovića i dobro je što sad svi znaju o kakvom se čoveku radi. Ozbiljan blam jednog sudije najelitnijeg takmičenja na kontinentu i nadam se da više neće suditi ni jednu utakmicu u karijeri.
  2. Obicno je 2h pre pocetka al su za oba derbija pustili 2 i po sata ranije, Baskoniju sam propustio su mozda i tad pustili ranije.
  3. Novi kontigent za 400 pusten, izgleda da stvarno jurimo rekord. 🤔
  4. Svako ko je igrao kosarku zna koliko je tezak Jagov sut za pobedu u punom trku sa kontra noge izmedju dva protivnicka igraca. Srce ko Rusija zasluzio je.
  5. Ali meni je i dalje utisak veceri madafaka DZOEL BOLOMBOJ kakva momcina zver na terenu a van njega skroz odmeren i skroman, godinama sam cekao igraca u Zvezdi koji ce svaku loptu blizu obruca prikucati bez razmisljanja. Dati mu koliko trazi para on mora biti nas igrac sledece sezone. Meni se Smart svidja bas i sto se tice sledece sezone uz sve ove sto ste naveli meni bi i on morao da ostane, greske koje su tipicne za igrace koji prvi put dolaze u evropu. On ima vrhunsko telo i jos se vidi da se bori u odbrani dok u napadu ima sirok arsenal i dosta prostora da napreduje kad se uklop i navinke. Ne bi smelida se odreknemo igraca sa two way potencijalom na toj poziciji a oni su bas retki. Sto se tice nastavka sezone ovo je ogromna pobeda gde sad nemamo vise pritisak u aba ligi i zato na svakoj sledecoj tekmi u el treba ovako motivisano da izadju na teren pa sta bude. JEDVA CEKAM DA SE VRATI NIKOLA TOPIC!
  6. Koncepcijski je doneo dosta stvari ali ako imas neke limite u ekipi jednostavno kad tad ce taj (ne)kvalitet doci na naplatu, da nije tako Zeljko Obradovic bi bio prvi na tabeli a Pablo Laso drugi pa eto taj Laso izgubi veceras od Asvela kuci sa timom koji je on birao. Stvarno smo neverovatni da nam je posle svega u poslednjih par godina opet glavna tema posle svakog poraza trener. Naravno odma krece ciganski romanticni nostalgizam do sad smo plakali samo za Radonjom a koliko vidim pocelo je i za Duskom da se place dok u realnosti ni sa njima nista nismo u el uradili i to nije zato sto su oni losi treneri.
  7. https://twitter.com/DraftExpress/status/1749833915538313512?t=4l95N5icrJVay7mNk0pIfg&s=19 Lepe vesti , nadam se da ce biti spreman za kup.
  8. Inace sinoc posle Rokasove trojke sam bukvalno bio ravna linija cak sam i calu rekao da me bas zanima kako cemo da useremo ovaj momentum. Na stranu sad i Covic i igraci i trener kad se vratimo malo unazad od one tekme sa Darusafakom u areni sa balonima spremljenim pa posle toga isto Darusafaka sledece sezone u odlucujucem mecu onda poslednja Radonjina sezona ona gostovanja Bajernu i ne znam ko je jos bio kad su izbacena 3 tima i sad ove dve poslednje sezone gde je svaka bitna evroligaska utakmica izgubljena. Toliko se trenera i igraca promenilo al je ostala ta cinjenica da mi bitan mec ne mozemo da pobedimo a najgore od svega i sto je zajednicko svakoj nasoj bitnoj utakmici je da su sve izgubljenje na totalno bizaran nacin gde igraci bacaju lopte u publiku, masenje slobodnih bacanja u penal zavrsnici, protivnici hvataju po 3 skoka u napadu u poslednjem minutu ili prave serije po 12,13-0 pri cemu ubacuju preko 2 ruke a mi okean sa broda ne mozemo da pogodimo. Toliko se svega ovoga nakupilo da navijaci vise ne mogu mirno da gledaju utakmicu kad protivnik na 2 minuta do kraja i +12 pogodi trojku. Doslo je do toga da pocinjem da verujem da ili nas neko testira i sprema za nesto veliko ili nam je stvarno bacena neka crna magija
  9. Jel to onaj prima tolike pare a ne moze bacanje da pogodi fazon? Inace sutira 36/44 bacanja ove sezone stvarno sramota sto nema 100%
  10. Cekaj druze momak gine svaku tekmu od pocetka godine igra 30+ minuta u paklenom rasporedu cak i protiv borca igra preko 30 minuta. Svaki mec je medju najboljim igracima i ti mu sad zameras sto je promasio dva bacanja na mecu razumem ja da smo svi besni i isfrustrirani al glupo je da idemo redom i polivamo sve govnima.
  11. Sto se tice cetvorke ja sam misljenja da je ona bila neophodna za uspeh ove sezone, @madafaka73 je izneo konkretnu statistiku i slazem se da nam mozda u napadu i na skoku ne bi nista drasticno promenila, ali ne mogu da se oduzmem utisku koliko je Davidovac inferioran u odbrani na oko se vidi da i ti bekovi, krila, centri sto su nas punili bas dosta puta je proizilazilo iz njegovih preuzimanja, kasnjenja na close out i gubljenja u timskoj odbrani. Takodje se ne bih slozio da ce dolazak neke korektne cetvorke koja je pokretna ima solidan sut biti nagomilavanje jer mi imamo Mitrovica na 4 koji ce za 20min +- u vecini utakmica isporuciti i onda bi Davidovac dobio ulogu koju kvalitetom i igrama zasluzuje a to je treca opcija i na 3 i na 4 pa u zavisnosti od utakmice moze da udje na 5-10 min max i proba da promeni ritam.
  12. Jeste to glupost ali verovatno nisu ocekivali da ce biti ovolika zainteresovanost pa su racunali daj da prodamo ovo gore a dole ce lako podeliti onima sto ne ustaju ni kad ih moli cela hala. Ovo pricam posto redovno pratim kako ide prodaja i u skoro svim utakmicama su dosta tesko odlazile one karte iza klupa a i utisak iz hale mi je da ona ekipa tamo nije pogledala preko 10 kosarkaskih utakmica u zivotu, za derbi je bila velika zainteresovanost i odmah se videlo da se i tamo prati tok utakmice i ukljucuje u navijanje.
  13. Moje neko misljenje je da cekaju sa se rasproda gore da bi ovi sto su zakasnili morali da kupuju ove dole posto su dosta skuplje.
  14. Da sramota Matkovic koji im je najbolji igrac nam dao 23 poena kukuuu
×
×
  • Create New...