Jump to content

Stiletto87

Član foruma
  • Posts

    90
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Stiletto87's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Very Popular
  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • One Year In

Recent Badges

120

Reputation

  1. Nikad do sad nisu prenosili prelimse. Ako će ovaj put prenositi, onda super. Što ne menja činjenicu da je suludo nerangirane borce staviti u glavni program, a Rakića i Prohasku u prelimse😃
  2. Jesam ja poludeo ili će ove budale na UFC 300 Rakića i Prohasku da stave na preliminarni kard, a dva nerangirana borca Nikala i Brundage-a na glavni?!🤯 Donekle bih razumeo da su stavili Sterlinga i Katara, ali ovo je suludo. A taman sam planirao da u nedelju lepo ustanem oko 10, premotam i uz doručak i kaficu navijam za našeg borca. Ne pada mi na pamet da jurim strimove u pola noći.
  3. Sve to stoji što ti kažeš, ali se boduje runda po runda i stekao sam utisak da je Strikland osim prve i druge, dobio i petu rundu. Imao je više značajnih udaraca u petoj i nije pretrpeo ni jedno rušenje Ali opet kažem, Drikus nije potpuno nezasluženo osvojio pojas. Baš je bilo tesno
  4. Strašan meč. Jedan od najboljih koji sam gledao otkad pratim UFC. Ludog Tarzana obožavam i navijao sam za njega. Po mom mišljenju je dobio prvu, drugu i petu rundu, a i čini mi se da sam u prenosu video onaj sudar glavama koji mu je naneo najveću povredu na meču i probleme sa vidom. Ipak Drikusu ruka nije podignuta nezasluženo. Moglo je da ode na obe strane. Revanš bi bio najpoštenije rešenje. Što se Hamzata tiče, čovek samo laprda i proziva sve i svakoga, a bori se jednom godišnje i do sad se ni jednom nije suočio sa pravim top 10 srednjašem. Prvo neka on izdominira nekog Costu, Vitakera, Vetorija... ako može, pa onda nek se priča o napadu na pojas. Ovako je neozbiljno.
  5. Znajući Rakića, nemam sumnje da će biti savršeno fizički spreman i po meni je blagi fvorit. Samo mislim da, ako ga pobedi, to će biti nekom dosadnom sudijskom odlukom i UFC neće baš juriti da mu da meč za pojas. Naravno, bilo kakva pobeda je izvanredan uspeh i svim srcem ću navijati za njega.
  6. Pa očigledno ovoj pesmi ima mesta na ovom takmičenju. Da nema, ne bi je puštali. Odgovornost za sve to je isključivo na organizatoru i nikome više. Kome smeta, nek se njima obrati.
  7. Da Međedoviću smeta ova pesma, sigurno bi to rekao drugarima iz reprezentacije i ne bi se puštala. Ne trebaju mu drveni advokati da se brinu za njega.
  8. E jebiga Uroše. Teško da nešto može da se uradi sa 0 greplinga i odbrane od rušenja.
  9. Zna li neko, hoće li možda negde biti prenos ovog cirkusa Nganu-Fjuri. Nešto sam malo tražio po netu, ali bezuspešno. Ili neki dobar stream ako ne bude na televiziji. Unapred zahvalan.
  10. Ta reč se na ovom forumu toliko izlizala, upotrebljavajući se za sve i svašta, da je postala providna. Zabrinuo bih se da se na dočeku desilo nešto što bi ti pohvalio. Ovako je sve kako treba.
  11. Jasno nam je šta predstavlja, vidimo kakvima smeta i mnogo nam je drago zbog toga.
  12. Onda se to isto može reći za svaku rodoljubivu pesmu na svetu.
×
×
  • Create New...