Jump to content

NikolaTest

Član foruma
  • Posts

    192
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

NikolaTest's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

  • Very Popular
  • One Month Later
  • Collaborator
  • Week One Done
  • Dedicated

Recent Badges

303

Reputation

  1. Ako sam platio sezonsku naravno da me dotice i da zelim imati mesto koje sam platio. Za Megu i mogu da razumem da bude Pionir jer nece biti vise od 4-5 hiljada ljudi. Ali za Partizan ce i Arena biti bar 80% puna. Definitivno bi bilo razocarenje da sezonci ne mogu (iz ovog ili onog razloga) na utakmicu.
  2. Bar smo saznali ko placa @Čočo -a 😄
  3. Taj Howard je bio u Baskoniji i pre Duska pa ne vidim da su imali neke razultate na pocetku sezone. Ovo sto su usli u PlayIn sa 8.mesta je uspeh sam po sebi. A verujem i da su krenuli u nekom momentu da se stekaju za sledecu utakmicu gde igraju kuci
  4. Samo sam se nadao da nece nabosti sudiju... Bila bi bas ozbiljna mrlja na njegovu karijeru. Sad kad se gleda deluje i komicno.
  5. "Zašto se ne napadne Evroliga? Zašto se uvek gleda top osam, top deset, top 320? To me strašno nervira, stalno neke kalkulacije, ako ovaj pobedi ovog ili onaj onog. Dosta više sa tim, jeste da su to sve respektabilni timovi, ali za svima njima Zvezda nimalo ne kaska. Potrebno je da se ode jedna lestvica gore napokon. Svakako da je prava selekcija igrača veoma bitna, ove sezone smo propustili veliku šansu da dovedemo Markusa Hauarda i Čimu Monekea, ali drugi gospodin (Duško Ivanović prim. aut) je bio protiv toga, a sada ih sticajem okolnosti trenira. Kakav paradoks. Isto to je rekao i Nebojša Čović koji je najzaslužniji za uspeh Crvene zvezde u proteklih deset godina. Čovek zna vrlo dobro šta radi, kakav je posao napravio i kapa dole za njega.” - Gurovic Kad nas ovaj zajase tek necemo znati gde bijemo.
  6. Mi mozemo da pobedimo Efes samo ako oni odigraju sa ispod 80% borbenost i zelje. A ne sumnjam da ce biti na 100% da iskoriste zicer. I da nam odlucuje za prolaz ne bismo imali velike sanse obzirom kako smo igrali gostovanja.
  7. Ne bih se bas slozio da je Rokasu odbrana ispod prosecna... Branio je on i 4 (doduse lakse) sasvim solidno. Sasvim solidno i pomaze na udvajanju. Ima problem kad preuzme nekog prodornog beka ali to je i za ocekivati. Sa druge strane igrao je i na prenosu lopte, i lazna 4 bio... Cinjenica da se bolje snalazi u brzoj igri u odnosu na pozicioni napad. Samo je pitanje ko umesto Gedraitisa (Kalina pre Gedraitisa svakako), u tom pogledu bih gledao produzetak. Nadam se da je to samo u slucaju da Teo ne produzi, i da ce tada biti 2-3 opcija na pleju.
  8. Nije normalno, ali nazalost u svim ligama i sportovima to tako funkcionise. Vecina spornih situacija ide na ruku 'vecem' klubu. Na nama je da prihvatimo da nas kraduckaju u EL i da navlace za nas u ABA. Ili da istupimo iz EL i krenemo u borbu sa vetrenjacama. Ne kazem da je to tendenciozno od strane sudija, ali je tako po mom misljenju.
  9. Dorsi slicno kao Nedovic, moze da zatrpa protivnika kad se zapali ili u suprotnom ukanali svoju ekipu ako forsira kad ne ide. Odbrana ih svakako ne zanima previse. Evans je daleko pouzdaniji igrac, tako da razumljiva bi bila odluka Fenera.
  10. Sta je izjavio, da ne trazim sad? Inace definitivno je postao jedan od dominantnijih centara u EL.
  11. Neko je jednom napisao da igra nezavisno od tima (u paraleli ili nesto slicno). I ja sam slicnog misljenja kao on a slazem se i sa tobom. PJ u ovom trenutku nema sve potrebne kvalitete da igra pleja (1. pleja) u jednoj EL ekipi koja se bori za vrh. Vremenom bi mozda to i leglo na svoje, ali trenutno je najkorisniji kada sam kreira za sebe. Definitivno ima vrhusnke predispozicije da bude odlican EL igrac ali pre na poziciji 2 po mom misljenju.
  12. Potez veceri gde Tobi fintira sut za 3 a defanzivac dobrano kasni da blokira, zatim krece Tobiska u dribling kao rasni bek i sutira fadeaway. Sve to brzinom kao da si pustio YouTube na 0.5. Naravno lopta ni blizu da udje a Tobi razocaran jer majstorija nije prosla.
  13. Apsolutno svi bismo voleli to, ali mislim da je realnost drugacija.
  14. Moj propust, brzopletost (ako nije bio kasniji edit). Podugacak je broj izuzetaka koje bismo mogli da navedemo... Nismo mi bas u poziciji da biramo medju prvima na trzistu pa pokupimo igrace u prime-u ili zeljne dokazivanja. Svake godine imamo bar nekoliko EL veterana, ne vidim sta bi bio problem da Kalinic zavrsi karijeru kod nas. Svakako bi i uloga bila odgovarajuca
×
×
  • Create New...