Jump to content

• Topics

• Ocekivano Fonseka, posle velikog preokreta, i taj mec je trajao krace od Novakovog ............... Medjedovic po ko zna koji put pokazuje manjak teniske inteligencije, prave neke idiotske piruete umesto da samo prebaci loptu preko mreze, jer je protivnik bio na sasvim drugoj strani terena. Defanziva mu je i dalje dosta slaba, nije iskoristio dve vezan brejk lopte, preteruje sa dropsotovima, sve u svemu, sa toliko gresaka on ne moze da pobedi jednog od najboljih kada je u pitanju igra sa osnovne linije. Njemu kao da cesto fali nacin kako da izgradi poen, pokusava da se sve zavrsi u 4-5 udaraca.
    • Otišao sam na forume Barsinih navijača, kao i na društvene mreže, da vidim kako se komentariše Gordon...   I šta preovladava, imajući u vidu da se i Bejern zatrčao na istog igrača, a reč je o nemačkom dominatoru i ovogodišnjem finalisti LŠ? Preovladava ideja - mi smo Barsa, uz konstatacije da je potpuno logično da Gordon pređe kod njih ako ga klub želi, a ne u Bajern.   I tu se postavlja logično pitanje: a zašto navijači Junajteda ne mogu da kažu - mi smo Junajted? Pa zato što njihov klub ne samo da nije bio prvak 13 godina, već ih odučava od života svaki prelazni rok u kome se namere na igrača koji želi neki drugi veliki klub, kao što je sada slučaj sa Andersonom i Sitijem, koji je apsolutnio favorit kada je reč o trci za taj potpis.   Pri tome, potpuno razumem navijače računovođe, koji kao taoci Glejzerovih poduhvaata, a sada i Ratklifa i Vilkoksa, postali taoci i društvenog fenomena koji zanemaruje nekadašnje navijanje kao čistu strast, magiju na terenu i uzbuđenja kada u klub stiže svetska zvezda, jer danas navijači Junajteda sve češće pominju amortizaciju ugovora, platne razrede i pravili finansijskog fer pleja.   Naravno, opekli su se zbog dovođenja nekakvih antonija, ugartea, onana i maunta, pa sad duvaju tamo gde ih je peklo...   I zato to shvatam, ali ono što ne mogu da shvatim je kako zarad nekakvih računica na kraju kod računovođa ispada da taj Anderson i nije toliko bolji od Edersona i Balebe, pa je tako i njegova cene - nerealna i nesrazmerna njegovom kvalitetu Mislim, tu je reč o vidu, a ne o matematici, ali računovođe uvek mogu da vide razliku između Andersona, Edersona i Balebe na sledećem Mundijalu...   Pardon, ne mogu. Ederson i Baleba ne učestvuju, pa će gledati samo Andersona...   
    • Meni Nole delovao dobro danas. Malo servis stekao u 3 setu, ali generalno igrao dobro, forhend radi, bekhend solidan, servis solidan, zreb je ok, stavise da se nije prekjuce Safiulin onako brutalno samo sabotirao, rekao bih da je Nole sigurica za polufinale, ovako bice povuci potegni u narednih nekoliko dana.
    • Dobila sam šta sam želela, videćemo moju pamet  Fonseka nas čeka.
    • Real je najbolju generaciju ikad skupio za relativnu sicu Modric i Kros po 20 tak miliona, mislim da ni Casemiro nije vise, benzema, valverde pa ni Vinicius, rodrigo   A belingem i čuameni nikad neće biti ni blizu krosu, modricu   Barca sa iniestom,mesi, čavi, buskets, pike pujol,  sve domaci igrači i onda vec spomenuto ludovanje sa 100+ transferima i skoro bankrot, pa se opet vracaju akademiji i imaju jamala, pedri gavi, cubrasi, fermin
  • Popular Contributors

1. 1
      NMX
      NMX
      363
    2. 2
      Guru
      Guru
      297
    3. 3
    4. 4
      Sector