Jump to content

VISOKOLETAC

Član foruma
  • Posts

    1,962
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

2,028 profile views

VISOKOLETAC's Achievements

Veteran

Veteran (13/14)

  • Dedicated
  • Very Popular
  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine

Recent Badges

3.5k

Reputation

  1. Ne vidim ni ja razlog, ali je i Makabi igrao ABA jednu godinu. Nisu nam direktan konkurent, jer oni sledece godine igraju EK, a posle toga imaju garantovanih jos 4 godine u EL. Iz regiona ide direktno osvajac ABA lige i mozda jos neko sa pozivnicom ove godine. Sledece ce se mozda menjati i format, pa ce biti mesta za sve.
  2. Srecan rodjendan Teu. I da bude kao vino.
  3. Taj bi nam razj...o svlacionicu 😂
  4. Eto za vas teoreticare zavere poslastica. Mozda Teo nije povredjen. Mozda se i on odao poroku lepotica noci. Barem prema novinskim natpisima 😂
  5. Ne informisemo se iz brazilskih novina, vec je klub izasao sa saopstenjem, a ovi su to preneli . Teo je kup odigrao kao momcic sa naprsnucem stopala. Top se vratio na teren posle 6 nedelja i trenira. Valjda je normalno da se sa njihovim povratkom ne zuri posto smo izgubili sve sanse u EL, a ubedljivo smo prvi u ABA? Nedovic se nije povredio u utakmici, nego na poslednjem treningu pred utakmicu sa Makabijem. TT je kako se vidi sa snimka na individualnim treninzima.
  6. Pa neka sada kaze neko da mu fali neki sraf u glavi. 😢 Malo crnog humora
  7. Eto sada ce nas i Lotomoser uzeti na zub sledece godine 😂
  8. Sta je komsije? i kod vas na topiku krenuo prelazni rok 😂 Nece ga biti samo na utakmici sa FMPom. Koliko sam razumeo vraca se za utakmicu sa Baskoniom u utorak.
  9. Znaci Jago duza pauza. Da li to znaci kraj sezone? Zna li neko?
  10. Dok je Aleksa vukao vi ste bili u igri. Ostali sem Zeka su bili bas ocajni.
  11. Planiran je Nejpir. Koliko sam cuo dobio je udarac u misic na poslednjem treningu i nisu hteli da rizikuju neku tezu povredu.
  12. Nedovic se povredio, a Lazic ima temperaturu.
  13. @NikadProtivKaline Da li je istina ovo sto se pise?
  14. Malo mi je cudno da su dali toliku lovu. Cini mi se da je max sto placaju NBA timovi 600 hiljada. Mozda neko zna neki drugi podatak? U svakom slucaju on ce lakse igrati tamo nego u evropskoj kosarci. Sva sreca Tristanu u nastavku karijere, jednostavno se nije snasao u Partizanu.
×
×
  • Create New...