Jump to content

mister-no

Član foruma
  • Posts

    3,276
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

mister-no last won the day on December 6 2022

mister-no had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

mister-no's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

  • Dedicated
  • Very Popular
  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine

Recent Badges

5.8k

Reputation

  1. Guru je mislio na Teove "lateralne kretnje", ako me razumeš 🙂
  2. Uhvatismo se za muda i odmah kraj. Pravi si Duško, kvariš žurku a taman je postalo zanimljivo..
  3. Što se tiče Plavšića ima solidno telo ali je limitiran i nije ni mlad. Nije za prvog centra, a pošto Boki i Luka ostaju opet se nazire Ćokijeva selekcija zvana bekapa do bekapa. Da me neko ne shvati pogrešno, solidan igrač za neku raniju Zvezdu ali za onu koju smo iskazali ambiciju ove sezone a i sledeće- nije. Ukratko preslab za kick box, prejak za rock n roll. Što se tiče Đurišića, ni ovde nisam optimista. Po meni dečko je trojka, a prvi problem je što je šut klimav, što se kaže trojka šuter ali ne i pogađač. Drugi problem, ja ne vidim neki realan extra kvalitet u drugim kategorijama, kojim bi nadoknadio onaj prvi hendikep. Jedino što je relativno mlad, i da se nadamo da je nasledio neki šampionski gen ili glavu. Ali mi je bogme, strepnja veća od nade. Ali ne sumnjam u priče eto svi su bili za njih, eto ništa nama nije bilo dostupno, nema mladih, nema starih, nema domaćih ili ostala opravdanja za loš i stihijski rad "inžinjera robotike" (zauvek smešno), njemu prikačenih nikogovića i poltrona, nepostojećeg skautinga, menadžerskih i inih kombinacija.. Pohvalno je jedino to što se (ako se) na vreme krenulo u sklapanje rostera za sledeću sezonu, od igrača koje želimo a ne od onih koje niko ne želi. Samo mi je i tu strepnja veća od nade da li ih želi trener ili inžinjer robotike.
  4. Gudura ima glavu bolju od Nedovića i malo bolju defanzivu.. I tu se završava svaka prednost. Nedović po meni i više znači ovom timu jer može da napravi prednost 1 na 1. Svakako nisam za obojicu, što implicira da će verovatno biti obojica u timu jer sa Čovićem uvek najgori rasplet je onaj koji se i desi.
  5. Ali ovaj argument za Šabaza -niko nije pisao protiv.. Pa jbt mi smo navijači. Nismo sportski direktori. Normalno da smo svi za kad nismo imali ni približno skupog. Sledeća "zvezda" nam Neda, pa normalno je da su svi digli obe ruke za, ko god da je ponuđen. Lako je Mesini da ga dovodi on ima tamo još lupam četvoricu tako skupa igrača, a mi sve karte bacimo na igrača do skoro povređenog i sa 20 utakmica u EL. Drugo, dovedeš ga i pokriješ ga Jagom kao bekapom pa jbt.. Da Teo nije ciganština kakva jeste i da nije ovako poludeo, bilo bi to još gore.. Samo začelje EL, bez kupa i pol pozicije u Aba.
  6. I taj sportski sektor nam je tankosava. U klubu i oko kluba, sportski direktor, treneri, pomoćnici, sve poltroni, bezlični, bez prezimena.. Ili to, ili prsotine poput Moke,Gurovića i Miličića. SD bi trebalo da bude neko poput Milenka Topića ili Igora Rakočevića, Milana Tomića..
  7. Da se ne zajebavamo za roster ne mogu skroz da se aboliraju treneri. Koliko god Čović spinovao da su samo treneri odgovorni, nije baš i da se ništa ne pitaju. I oni tu imaju pravo glasa..
  8. Bajern ima i glavu, i rep, sistem. I ako ne uđu u top 10, kad vidiš da postoji smisao. Imaju mlade igrače, imaju iskusne, imaju pleja, centra.. Uvek bih menjao naš roster za njihov. I nije čudo što su još u igri za top 10, sa verovatno najjeftinijim rosterom od tih timova, u prvoj Lasovoj godini. I naravno da je logično da nikome ne pada na pamet da ga menjaju. Neuporedivo je s nama.
  9. Ne znam uopšte što je smenjen Ivanović.. Ostavio si ga doveo je sigurno i neke svoje od onih desetak igrača, pa ostavi ga onda da vidimo šta je do kraja zamislio. Meni se nije sviđao ni njegov sistem, ni njegovo vođenje utakmice ali sigurno ne bi bio gori od 16-og mesta. Šta smo očekivali od Sferopulosa sa ovim rosterom, pa očekivali smo top 10. Što se uopšte hvatao posla ako ne može ništa da izvuče od rostera. Samo za Gilespija, Smarta i Tompkinsa je zaslužio šut kartu. Koji je smisao? Kuzmić, Šaranović i niko bi isto dogurali.
  10. Pikseta drogiran, izvede najboljeg igrača..
  11. Ko kaže da nema ništa pozitivno ove sezone..
×
×
  • Create New...