Jump to content

Howie Roseman

Član foruma
  • Posts

    367
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

940 profile views

Howie Roseman's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

  • Conversation Starter Rare
  • One Year In
  • Very Popular
  • Collaborator
  • Reacting Well

Recent Badges

720

Reputation

  1. Ma bolje da izgubimo, da dobije otkaz prije finala kupa pa ćemo možda i imati šansu protiv Cityja.
  2. Glazer se smiješi u loži, uzda se u to da će jedan field goal biti dovoljan za pobjedu.
  3. Mora dobiti otkaz večeras, kako god da se završi meč. 11 godina smo najveći banter klub svijeta, ispadanje od drugoligaša nakon 3:0 bi nadmašilo sva brukanja u tom periodu, a bilo ih je dosta (7:0, 0:5, 1:6...).
  4. A možda ipak ne bude mančestersko finale. 😅 Ten Haga i Rashforda bih ubacio među navijače Rivera u dresu Boce, toliko mi se gade.
  5. Rashford nekih 15 napada upropastio danas, ništa lošije ne bi Lučić iz Zvezde odigrao. Opet sa Cityjem finale, nek se jebu svi ako izgube oba mančesterska finala u istoriji.
  6. Ladno Tottenham ima 15 dana da se sprema za NL derbi dok Arsenal igra 4 teške utakmice u međuvremenu. Baš teško da će Arsenal to dobiti, a bez pobjede bi se pozdravili sa titulom.
  7. Danas počelo svjetsko, branilac naslova Brecel već ispao a Robertson ispao još u kvalifikacijama.
  8. Partizan bez jedina 2 igrača koja vrijede nečemu, sve ispod 3 razlike je sramota. A opet će vjerovatno biti minimalna pobjeda ili neriješeno sa maksimalno pola sata aktivne igre i par prekida zbog baklji.
  9. Sad kad je realno da Engleska ipak ima 7 predstavnika u Evropi a ne 8 nadam se da će nas i Chelsea prestići i da možemo samo na ligu da se fokusiramo sljedeće sezone. Velika je prednost kad čitavu sedmicu možeš da se spremaš za jednog protivnika a ne da igraš četvrtak-nedelja. Nisam vidio da ga iko bilo gdje povezuje sa nama, ali šta mislite o Xaviju kao budućem treneru? Mislim da je solidan posao uradio sa prosječnom Barcelonom, makar po rezultatima, igra ne znam kakva je bila jer slabo kad gledam fudbal a da nije meč Uniteda.
  10. Koga ćemo za caretakera do kraja sezone? Ispucali smo Giggsa, Olea i Carricka, sad je vrijeme za Rooneya. 😅
  11. 30 godina, težak karakter, neka hvala. Samo igrači mlađi od 26 godina dolaze u obzir ako mislimo da dođemo na nivo 3 najbolje ekipe kroz koju godinu. Na lijevom beku pružiti šansu Amassu a ne desnom bi Dedić možda bio dobra opcija, kad god sam Bosnu gledao za dvije klase je bio bolji od ostalih igrača.
×
×
  • Create New...