Jump to content

BarryWhite

Član foruma
  • Posts

    133
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

BarryWhite's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Very Popular
  • First Post
  • Collaborator
  • Dedicated
  • Reacting Well

Recent Badges

426

Reputation

  1. Ja nisam napisao da je pouzdan napadac, ti si napisao da je nepouzdan, ako uopste imas nameru da izneses neke cinjenice da potkrepis svoje misljenje onda ga iznesi, u suportnom nema poente da dalje raspravljamo bilo sta.
  2. Koji je kriterijum za ovu tvrdnju da je nepouzdan napadač?
  3. Nije mi bila namera da diskutujem kako je Nedovic odigrao nego da iznesem moj utisak da kad igra loše svi to vide i svi ga kritikuju dok kad igra dobro ili uradi nešto dobro ili se to ne primeti, ili se ignoriše ili se nipodaštava. Tvoj odgovor je samo još jedna potvrda mog utiska.
  4. Ušao u igru na 61-71, asistencija Mitrovicu koji nakon faula daje 1 bacanje, dodaje loptu Teodosicu koji daje trojku, nakon toga u odbrani se baca na parket i ima ukradeno loptu, postiže trojku, onda ova situacija koju pominješ, opet trojka i onda 2+1. Poenta mog posta je bila da kad igra loše svi ga kritikuju, kad odigra dobro uglavnom se to ignoriše, kao se sad samo 1 osoba koja ga je kritikovala tokom meča javila kasnije da ga pohvali za završnicu.
  5. Ovo su gore postovi o Nedovicu pre zavrsnice meca. Ovo su nakon sto je pogodio 2 trojke i ima onaj 2+1. Odradio sam jedno ispitivanje kad sam bio u Areni na mecu sa PAO, pitao sam ljude oko sebe da li znaju ko je na primer ukrao loptu, asistirao ili imao blokadu u prehodnoj akciji (cekao sam da prodje bar 30 sekundi) i u svakoj od tih situacija je bio Nedovic taj koji je odradio neki dobar potez i svaki put ta osoba pored mene nije znala odgovor. I na moju konstataciju da je bio slucaj da je Nedovic na primer izgubio loptu ili promasio sut da bi se setili svi su se nasmejali i klimnuli glavom.
  6. 5/25, a SC šutra 6/23 pa vodi 15 razlike. Nije sve do šuta za 3 poena.
  7. Cela logika se svodi da se dovede 7 dobrih stranaca i onda Davidovac i Mitrović neće biti problem. Ako se pod košem planira Bolomboj, Davidovac, Mitrović, Plavšić + još jedan igrač odmah da se oprostimo od bilo kakvih nada u sledećoj EL sezoni ako uopšte budemo igrali.
  8. Sezona u EL nam je baš sramotna, dobili smo 11 mečeva od toga 8 kući i 3 u gostima i jedino smo Fener uspeli da pobedimo dva puta. Čak sa 7 timova imamo oba poraza, od toga bez pobede smo protiv prvih 5 timova na tabeli. Dobili smo sledeće timove koji su sličnog ili manjeg budzeta nego mi kod kuće: Alba, Asvel, Bajern, Valensija i KKP plus Virtus. Pobede protiv Efesa i Fenera kod kuće su dobri delom posledica velikog broja povreda njihovih bitnih igrača. Armani smo isto dobili u gostima kad su bili oslabljeni. Jedine dve pobede protiv jacih timova koji nisu bili oslabljeni su Fener u gostima i Makabi u Pioniru. Na sve to nismo ni izbacili nekog mladog ili neafirmisanog igraca na EL nivou na koga mozes da racunas u narednoj sezoni osim Jaga.
  9. Nejpir je imao 200k mesecno, placen je minimalno 4 meseca (septembar-decembar) a vrlo realno i 5 meseci jer se cesto kod sporazumnog raskida placa bar jos 1 dodatna plata, znaci on je dobio verovatno 1 milion evra. Nedovic 1.1 mil Teo 1 Bolomboj 0.9 Tobi 0.9 Gidra 0.85 Davidovac 0.7 Simonovic 0.4 (800k godisnja plata) Mitrovic 0.7 Hanga 0.6 Jago 0.35 Kuzmic 0.35 Lazic 0.35 Lazarevic 0.35 Bjelica 0.4 (bilo je price o 20% plate iz Fenera) Ilic 0.25 Smart 0.3 Gelespi 0.3 Tompkins 0.1 Topic 0.1 Dusko+Sferopulos 1 mil Eto 12 miliona evra
  10. Imamo sigurno veći budžet za plate od Valensije, Makabija i Monaka, Čovic je izjavio da je 12.2 miliona evra ove godine.
  11. Bolomboj večeras baš loš, Mitrović u drugom poluvremenu katastrofalan. Smart u prvom odličan u drugom loš, realno imali smo prednost dok je Yago mogao nesto da ubaci ali sa ovakvom spoljnom linijom dobro smo se držali u ovom meču.
  12. Spasili smo sebe nerviranja, posle Treja, Sengun i Bej se povredili na duže sinoć, JJJ ne igra u utorak i Vasel večeras upitan.
  13. Bio sam ubeđen da ispadamo uz lige na 2 kola pre kraja. Sengun je odigrao 2 odlična meča, Hart je iskoristio prostor nakon povrede 3 glavna igrača u NY i uboli smo Bantona sa FA. Na kraju samo 0.5 poena iz Vinija ali realno koliko smo osakaćeni povredama bolje sto je on prošao jer mislim da bi se baš obrukali. Na kraju zadovoljni jer smo nastavili dugu tradiciju igranja A lige bez ispadanja. Nadam se da ćemo sledeće godine imati neku bolju poziciju na draftu.
×
×
  • Create New...