Jump to content

PatrickStar

Član foruma
  • Posts

    121
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

150 profile views

PatrickStar's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Collaborator
  • First Post
  • Reacting Well
  • Dedicated
  • Week One Done

Recent Badges

88

Reputation

  1. Deluje da je Poni stekao ogromno poverenje od Zeljka, i da je poslednja 2 meseca bas važan sraf, šteta što ga ne ide šut neko vremena nagradi poenima top partije.
  2. Lepo ih vraća naša centarska linija, isijava glupost iz komplet svih sem Zeka.
  3. Onakav faul u ovakvoj situaciji se samo u Srbiji ne svira. Špic u životu nije mogao do lopte bez da napravi faul.
  4. Pantera ćemo kao i pred ovu sezonu kada smo ga preplatili, čuvati kao suvo zlato, jer na evropskom tržištu nema kvalitetnih igrača, a još manje njegovog nivoa, plus faktor Dubai koji će sigurno juriti zvezde...tako da on, Ledej, Aleksa, verujem neće nigde, niti treba, oni su vodje Zeljkovog Partizana.
  5. Tri četvrtine, tri puta kos u zadnjoj sekundi i tako cele sezone. Mislim da i Željko jedva čeka da raspusti ovu ekipu i da ozbiljan remont sledi na leto...
  6. Grobari, svaka cast. Jos jedan dokaz ljubavi i vernosti je ova puna Arena! Klub koji ne da zasluzuje, nego mora da bude clan Evrolige kako sledeće, tako i mnogo narednih godina! Ponos!
  7. Ovo sto igramo trenutno je veća tragedija od bilo kog rezultata.
  8. Daleko je i Baskonija od ekipe sa pobedničkim mentalitetom i sigurno je Partizan kvalitetniji i od njih i od Virtusa, ali su ipak uzeli neke pobede koje mi nismo, pre svega na strani (Efes, Olimpijakos, Zvezda) tu ne računam ovu sprdnju od veceras u Madridu koja je bila viđena još posle Partizan-Real. Jednostavno samo 4 pobede na strani protiv 4 sastavom najskromnije ekipe u EL nisu dovoljno da se zasluzi više od solidnih nadam se 16-18.
  9. Apsolutno u svakom prelomnom momentu EL sezone smo pokazali gubitnicki mentalitet, da li primanjem neverovatnih koseva, da li svojim katastrofalnim greškama i praznim minutima u zavrsnicama, jednostavno ni u jednom meču koji nam je značio život nismo bili pravi. Virtus je sebi obezbedio play-in pobedama protiv nas, od toga jednom smo se samoubili. U Vitoriji smo se samoubili iako smo bili zreli za pobedu, u Istanbulu protiv Efesa smo se samoubili i prosuli +10 za 2 minuta. U Milanu smo se samoubili i poklonili pobedu. Bajern i Olimpijakos u Areni smo se samoubili iako smo kontrolisati mečeve i morali rutinski da ih privedemo kraju. Na derbiju se nismo pojavili kao gosti. Po meni apsolutno ničim nismo pokazali da treba da igramo play-off, nažalost. Ukoliko igramo EL mnogo toga u timu moramo da menjamo.
  10. Najbolje za nas je da Real izgubi ovo veceras, i da se ovde završi ova agonija i mučna EL sezona za nas. Jednostavno niti smo kadri za neki rezultat niti smo zaslužili.
  11. Ja ne verujem iskreno u taj trougao kojim bi isli u Istanbul u plej-inu, Fener će pre svega imati jak motiv za sutra, jer još može u 4. ako PAO izgubi u Minhenu. Onda će biti vrlo interesantno ako ostanu bez tih šansi u poslednjem kolu u Pireju gde bi pobednik išao na Barsu u plej ofu, a poraženi na Monako.
  12. 9. KKP +18 10. Efes 0 11. Armani -7 12. Baskonija -11 Svi sa svima imaju 1-1 skor.
  13. Relativno rutinska pobeda, i čekanje sutra uz nadu u pobede Fenera i Reala. Fener sreca igra pre PAO-a, pa pobedom moze da održi nadu za top4, nažalost posle poraza Makabija ne može više da sklizne u plej-in. Za Real mi je nada što su izgubili u ACB kuci za vikend, a sigurno im pred derbi s Barsom nebi prijala 2 vezana poraza kuci, a opet sa njima igraju za manje od 48h, pa je realno da će se čuvati...
  14. Ziceri Kaminskog i Alekse i laki poeni iz tih kontri nas kostali +20 na poluvremenu.
  15. Najgore od svega sto ni ovo nije kraj ove paklene sezone u EL, što su nam još uvek kakve takve sanse za 10.mesto, ali iskreno mislim da ovaj tim to niti je zaslužio, niti ima šta da traži tamo, i možda je i najbolje da Efes dobije Fenera sledeće nedelje i reši nas sve ovog mučenja i infarkt utakmice sa Valensijom u poslednjem kolu ukoliko bi odlučivala.
×
×
  • Create New...