Jump to content

• Popular Now

• Topics

• Ne znam šta očekuješ, Kosjerić je praktično selo, cela opština ima 10.000 stanovnika. Ako je u takvoj ruralnoj sredini njihov rejting tih 42% to je veliki pad. Na republičkom nivou bi bili ispod 40% sigurno.
    • Iskreno džaba i Stef Kari kad je klub produžavanjem Nedovića pokazao da i dalje debili kolo vode.   Ne znam čemu se nadati dok se ovako posluje.
    • Ne oslanjajte se na hajlatse previše jer su većina dok je igrao krilo. Poslednje dve sezone jedva da je odigrao na beku i to je više za period od ‘21-23 gde se šaltao izmedju beka i krilnog beka. Počeo kao bek kod Nikolića i prešao na krilnog beka kod MMG-a kada je ovaj seo na klup, i onda ga je ovaj sklonio zbog slabije defanzive i koristio povremeno kao krilo ili kada se juri rezultat onda ubaci dva krila na bekovske pozicije pa bi Nair i Samošnikov igrali tu.   On je nekako ostao zaglavljen izmedju te dve pozicije i s obzirom da je Miloje unapredio defanzivu nekim igračima verujem da bi mogao i njemu da pomogne. Dobar je u duelu na zemlji, ima brze noge i lako krade lopte ili isprati protivnika. U vazdušnim ima loše procente kao i u centaršutevima ali mu ofanzivni deo jeste generalno jak i ima odličan dribling, šut i viziju za dodavanje ili ulaženje u half-space pa sa te strane baš očekujem dobre igre ako dodje. Imao je on odličnih igara na krilu i ove sezone u Lokou ali MMG ima roster sa dosta talentovanih igrača i očigledno se odlučio da prioritet da drugima.   Suma sumarum, generalni problem njega na beku kao i kod drugih igrača koji promene poziciju je ta situaciona svest, fokus ili antipacija da se isprati igra, pročita protivnik, postavi na vreme itd. Teško se prešaltati iz ofanzivne u defanzivnu ulogu. On je uvek kasnio ili loše od reagovao kao na gif-u dole gde je nakon ove utakmice završio sa ozbiljnom ulogom kod MMG-a na beku i to je bilo pre dve godine.       Dok je ofanzivno često dominirao u velikim utakmicama kao ovde protiv Zenita gde se odlično zagradio, primio i poslao pas Glušenkovu za gol.  
    • Izgubljeno je finale od Sitija, niko rec nije rekao. Inter je sjajno odigrao. Ono sa psg je bila sramota, bruka... Da se odigralo muski, na noz, borbeno, a da se izgubilo.... Niko opet ne bi rec rekao.   
    • Ja sam u nekoliko navrata razmišljao da odem na neko savetovanje vezano za to kako hendlovati određene stvari u životu, kako se postaviti prema određenom tipu ljudi ili slično. To više pada pod socijalne veštine. 
  • Popular Contributors

1. 1
      Guru
      Guru
      388
    2. 2
      NMX
      NMX
      329
    3. 3
    4. 4
    5. 5