Jump to content

MrTwister

Član foruma
  • Posts

    1,413
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

2,782 profile views

MrTwister's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

  • Dedicated
  • Reacting Well
  • Very Popular
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

3.3k

Reputation

  1. Kao nagradu za onaj performans sinoc, vidim pominje se kao FA target za Orlando i Dallas, al kapiram da ce ostati tamo u GSW da odjasu sva trojica zajedno u sunset pa dok tockovi ne otpadnu Kako bi legao nekom Mornaru ka budali šamar, taman sa braćom dolje da ojade one azijske kladionice sad kad im je Luković pošao, treba neko da to nadomjesti 😄
  2. Samo za prave serija Cavs-Magic. Pogotovo za ekipu sto veli ne igra se odbrana u NBA 😄
  3. Jednostavno smatram da ovako talentovana reprezentacija i ekipa zasluzuje bolje od placeholder tipa koji nit pomaze nit odmaze ekipi na takmicenju, a ekipa ima potencijala i talenta da sa svima igra pa ako bi vec nijanse odlucivale, bolje da se nadje neko zapravo nesto moze i pomoci. Da zrtvujes neke od najboljih igraca sto imas zarad Pesica meni je personifikacija samodestrukcije, no to sam samo ja.
  4. Topica samo da ovi lokalni ne isprozivaju jer ce momak igrati vjerovatno ljetnju ligu a nece bit u prici za OI jer tu ima igraca i jbg bice sigurno prilike za njega tu + ovo mu je dosta bitnije u ovom stadijumu njegove karijere. Ko god izabere da ne igra za Pesica ima moje postovanje.
  5. Mnogo se odje palamudi ka da za par mjeseci Nebojsa nece biti GOAT executive kad bude cuveni Kalemegdan u junu i osvoji se (ocekivano) ABA liga.
  6. Od ovih 19 pobjeda mozda su 3-4 dosle vs kompletnih ekipa a ostatak vs okrnjenih ekipa kojima je falio jedan ili vise glavnih igraca.
  7. https://streamable.com/x41a3y Sve na stranu ali ovo za NBA mi je prejaka izjava 😄
  8. Cinjenica da gledam antipropagandu kosarke od grckog derbija umjesto ovog ispostavilo se kao ispravna odluka.
  9. Iz epizode odradio sam vam ovo da vi ne bi morali ide neki moj prediction kako ce se zavrsiti West standings za ovaj final day. OKC MIN DEN LAC DAL NOP PHX LAL SAC GSW LAC I DAL su zakljucani i ne mogu ni gore ni dolje ko 4 i 5 seed. Prve 3 ekipe kapiram da ce svako dobiti svoje meceve jer OKC igra vs DAL kojem ne treba nista, vjerovatno ce odmarat i Kyrie i Luka, DEN bi trebalo da zavrsi posao u Memfisu, dok MIN ima mozda najtezi posao al ocekujem da i oni kuci dobiju PHX jer jbg da zadrze sto bolji seed + igraju kuci i dalje su u igri za 1 seed ako kojim cudom OKC izgubi od ovih G league Dalasa. NOP vs LAL bi mogao biti ponajbolji mec tu koji se igra za nesto al pored svega sto se desavalo ove sezone, tesko mi je da vidim da se propusti sansa da se gurnu LAL jos jednom jer bi u slucaju poraza pali na 10 mjesto. Sa druge strane NOP pobjedom osigurava 6 mjesto, dok bi porazom tu i pobjedom Sunsa u Minesoti oni otisli u play-in vs istih ovih Lakersa. LAL ako izgubi pada na 10 mjesto, pobjeda ih vodi na 8. Kingsi i Warriorsi imaju isto svoju racunicu za 8 mjesto al tesko mi je da vidim to da se dogadja nakon ovolikog truda koji je ulozen da se ova ekipa LAL ugura u plejof sto na kraju i ocekujem da se desi. Play-in bi onda isao PHX vs LAL dje bi LAL to uzeo i otisao na 7 mjesto, dok bi PHX za 8 mjesto igrao vjerovatno vs GSW i tu vec svasta moze biti, istorijski chokeri vs ekipe koja lose igra u gostima pa ajde da odem sa PHX ovaj put jer bukvalno ne postoji ekipa u zadnjih 5 god da se mogu sjetiti da ih je sralo vise nego njih 2 polovinu sezone, pa zasto ne bi i odje. Serije bi isle onda OKC-PHX (povratak Duranta u OKC u plejofu solidna pricica za 1-8 matchup) MIN-LAL (OG Lakersi vs holivudske verzije koja ce se pomenuti jedno 10x tokom serije) DEN-NOP (Tesko da ce NOP odje moci uzet vise od 1, eventualno 2 game) LAC-DAL (Round 3 i jedina plejof serija dje je Kawhi zdrav)
  10. Steta bi bilo, ovakve zanimljivosti da nam promaknu. Treba budnih ociju na forumu.
  11. Htio sam da odradim nesto wrong answers only al mi samo pada na pamet MC Stojan a on zicer 😄
  12. Prvi dio ove 3/4 su obje ekipe rjesile da ispostuju Jaska, samo jbg nema bacanja kad igras vs LAL 😄
  13. To prvo je izmedju ostalog i glavni razlog animoziteta sto ima @Mairosuprema njima 😄 A oni 6.75 tipovi su zabavni za tu neku casual zajebanciju i simpaticni ljudima jer su posvadjani sa padezi i glagolovim oblikovima ali za vise od tih isjecaka koje izbace povremeno i ne treba meni.
  14. Ovo treba iskljucivo live da ide tokom derbija i slicnih meceva EL pa da se pusta naknadno posle utakmica repriza istih sa svim ovim komentarima. Kakvog bi tu materijala bilo dobijes neku naznaku po ovim spejsovima sto pricaju ljudi a tek sto bi bilo da je malo to rasprostranjenije, veci bi bili no NWA 1990
  15. Realno razocaran sam izostankom reakcije na povratak Embiida koji je logicno bacanjima rjesio utakmicu vs OKC i izjednacio sve 3 ekipe sad u skoru (mislim da je DEN sad prvi) 😄 6 FGM za 12/12 FT i pobjeda, tesko da je moglo bolje 😄
×
×
  • Create New...