Jump to content

Baros

Član foruma
  • Posts

    336
  • Joined

Recent Profile Visitors

1,285 profile views

Baros's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Reacting Well
  • Very Popular
  • First Post
  • Collaborator
  • Dedicated

Recent Badges

444

Reputation

  1. Nadao sam se da bi Real i Barsa mogli da se nađu u finalu. Čak sam i pre par dana konkurisao za dve ulaznice za finale sa idejom da ceo izlet finansiram prodajom jedne karte. Real - Barsa, finale LŠ na Vembliju, pa još za džabe... Šteta što neće biti ništa od toga.
  2. Baros

    UEFA Europa League

    Ne znam, po meni je Roma juče bila bolja i zasluženo je pobedila. Čak sam se iznenadio kad sam danas video statistiku, jer sam imao skroz drugačiji utisak. Ništa ovde nije gotovo. Roma u nedelju mora u Udine po 3 boda, dok Milan može da statira za vikend, tako da će sigurno biti svežiji u revanšu. Inače, sve karte za revanš su rasprodate.
  3. Baros

    UEFA Europa League

    Nisu igrali u CFL već u LE. Jesam, od dolaska Batistute u Romu.
  4. Baros

    UEFA Europa League

    Imaćemo reprizu polufinala od prošle godine Iskreno, nadao sam se polufinalu Roma - Milan, pa da se možda za praznike ode do Rima i kao bonus odgleda i Roma - Juve na Uskrs. Ovo sa Milanom 18. aprila preskačem, možda razmislim da opet odem na polufinale.
  5. Baros

    UEFA Europa League

    Mile Svilar 💪💪💪
  6. 3 naloga 0 karata... Svi su bili za utakmicu sa Slovenijom.
  7. Sad gledam mejlove, 19. maja sam dobio obaveštenje da nisam imao sreće na lutriji, a 26. da ima karata i da mogu da ih kupim. To je 7 dana razmaka, tako da pretpostavljam da rok za kupovinu nije duži od 5 dana. Ono što je dobro je da karte idu kroz UEFA aplikaciju, tako da ne može da se desi da se pojaviš na kapiji stadiona i da saznaš da ti je karta falsifikovana ili da je neko već iskoristio QR kod sa tvoje karte.
  8. Ja sam se prijavio za Sloveniju, u opticaju su 3 aplikacije sa po četiri karte na nas troje, čisto da šansa na lutriji bude veća. Plan je da u slučaju dobitka iskoristimo samo jednu aplikaciju, četvrtog putnika još uvek nismo definisali. Savet za one koji dobiju negativan odgovor nakon lutrije da ne odustaju jer će sigurno biti onih koji su dobili na lutriji, a neće kupiti karte. U tom slučaju UEFA te karte nudi onima koji nisu dobili na lutriji. Ovo se meni desilo sa finalom Lige Evrope ove godine, ali sam mejl video 4 sata nakon što je poslat pa sam za kartu morao da se snalazim na drugi način.
  9. Da li neko planira da ide na EP? Sutra u 12h ističe rok za prijavu za ulaznice. Ostavljam link ako nekoga zanima. https://euro2024-fans.tickets.uefa.com/lottery/welcome_en.html
  10. Najbolji gol makazicama je dao Rivaldo u poslednjem minutu, poslednjeg kola Španskog prvenstva 2001. godine, gol kojim je Barsa preskočila Valensiju na tabeli i tako završila u kvalifikacijama za Ligu šampiona.
  11. Baros

    Serie A

    Roma? Lik je u prvoj sezoni postavio u tom momentu rekord Serije A po broju uzastopnih pobeda na startu sezone. Zamisli, njegov tim je startovao sezonu sa 10-0-0. Takođe je obe sezone završio kao drugi na tabeli iza Juventusa. S obzirom da je Roma samo tri puta bila prvak Italije mora da je veliki neuspeh kad jedan takav velikan završi na drugom mestu na tabeli.
×
×
  • Create New...