Jump to content

zvezdale

Član foruma
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

zvezdale's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Very Popular
  • Collaborator
  • One Month Later
  • Dedicated
  • Reacting Well

Recent Badges

179

Reputation

  1. Sudjenje sinoc je bilo krajnje korektno, racunajuci ABA ligu i kupove u poslednje 3 godine mozda i najbolje sudjenje u vecitim derbijima. Dovoljno dokazuje to sto sudije uopste nisu bile u centru paznje sto je obicno slucaj kada se igra veciti derbi.. Stvarno smatram da izjava Zeljka juce nije na mestu, neverovatno da ne moze da prizna ni jedan poraz i da mu je uvek neko drugi kriv. U pobedi se ne ponesi, u porazu se ne ponizi...
  2. Sasvim solidna partija Davidovca danas. Stoji da je ove sezone jako los, posle takvih izdanja ne moramo da ga pohvalimo za utakmicu danas ali mislim da ne bi trebali ni da dajemo ovakve izjave.
  3. Komentar Moneke-a ispod objave basket news-a u kojoj citiraju Gurovica😁
  4. Rajko uspeo da iznervira i smirenog Sfairopoulosa..😂
  5. Takodje svaka cast i komentatoru na konstataciji da se Ledej nece smiriti dok nekog ozbiljnije ne povredi.
  6. Neverovatno je da Zeljko na konferenciji opravdava ponasanje Leday-a. I onda se pitamo svi kako ga neko ne smiri, da li ne moze da se utice na njega.. Ne bi me cudilo da Zek ovo radi i po direktivi.
  7. Meni isto nije jasno kako neko moze da izgubi zelju za gledanje utakmica kluba koga voli (za koga navija) i da je ova sezona za njega gotova u januaru. Ja "ne navijam" ni za predsednika kluba, igrace, upravu nego za moju Zvezdu koja sutra igra derbi u ABA ligi koji ukoliko pobedimo, vervoatno osigruavamo prvo mesto u ABA ligi koja mislim da ce biti jako bitna ove sezone. Ja licno bih imao zelju da gledam Zvezdine utakmice pa da smo i izgubili sansu i u EL, i da nemamo sansu ni za jedan jedini trofej u sezoni.
  8. Meridian javlja da je Nedovic spreman za veceras.
  9. Bolutauzer pored Sedekerkisa 5-10cm i ne vidi da ovaj gazi liniju, a gleda u tom pravcu 🙂
  10. Skroz solidna utakmica za sada, lopta u napadu u vecini situacija odlicno kruzi a ipak i kada to nije slucaj igraci dobro pronalaze individualna resenja. Odbrana jeste problem i verujem da ce se ona bolje odigrati u drugom poluvremenu.
  11. Ali najgore od svega je to sto je ovde 99% hale jasno vidi da oni to tendenciozno rade iz utakmice u utakmicu i onda reaguje kako reaguje. Kao onomad u plej ofu ABA lige pre dve godine kada je Pukl jedva docekao da isprazni halu i ukine nam prednost domaceg terena za koju smo se borili citavu sezonu. I pored takvog ophodjenja u ABA ligi moras da ih trpis i u Evroligi svako drugo kolo. Katastrofa.
  12. Sta bi tek bilo da briljira😄
  13. Odlican specijal Sferopulosa🙂
×
×
  • Create New...