Jump to content

Košarkaška reprezentacija Srbije


Recommended Posts

1 hour ago, Alex_Serbia said:

Ne znam za KKP i EL, ali dao bih najlaganije sve grend slemove Djokovica za to da budemo svetski prvaci u kosarci sada i da uzmemo OI sledece godine.

ovo je no brainer

#jebiganole #stojedestravu #stadatiradim

  • Like 5
  • Ha-ha 4
Link to comment
Share on other sites

Ajde malo o utakmici.

Realno ako ćemo gledati,Kanada je blagi favorit,ali pod većim pritiskom nego mi.Svi ih vide u finalu protiv Amera.

Mi smo ispunili prvobitni uslov,a to je plasman na Olimpijadu.Sve ostalo što ovi momci urade će biti dodatni uspeh.

Jedna utakmica,sve staje u 40.minuta.Sve je moguće.

Bitno da od početka budemo fokusirani i da ponovimo igru protiv Litvanije.

Znam da će naši igrači ostaviti i poslednji atom snage na parketu za pobedu.

Mene već drma euforija,ne mogu da dočekam utakmicu.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

^ovo je bas bilo malo o tekmi 🙃

 

 

 

ne zameri, borim se protiv ushicenha i straha humorom od 5 para

 

@Polivalentni Stevica

1 minute ago, NikolaTest said:

Iskreno ne mislim da ce Kanadjani biti pod pritiskom, pogotovo igrači iz NBA. Sumnjam da tamo i 1/4 populacije zna da je prvenstveno u toku i da prate. Nisu svi ludaci kao mi da je poraz= katastrofa a pobednici su legende.

 

tacno ali za igrace koji nisu prekaljeni u nba plejofu, jedna tekma je povratak na koledz. teska prica. ja se u to najvise uzdam

Edited by uini
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Ja toliko, romantično što bi rekao jedan kolega na drugom topiku, gledam na reprezentaciju da sam ubedjena kako ćemo ih dobiti na to zajedništvo momaka i ljubav - kako prema dresu, tako i prema Boriši i jednih prema drugima.

 

Bukvalno romantika > neosporivi individualni kvalitet Kanadjana i realnost nije neka briga na koju se trenutno obazirem. Jebeš košarkaške analize (ne bukvalno, hvala svima koji se trude), sinteze i disekcije taktike, sve će stati u 40 minuta u kojima mozak, srce i muda funkcionišu u perfektnoj koheziji. 

Edited by DameTime
  • Like 5
  • Love 7
Link to comment
Share on other sites

zvuci kao acid-trip, sto je generalno lepo, dok god ne naidjes na probleme

3 minutes ago, Alex_Serbia said:

Mozda je malo bahato zeleti da Jovke ponovi onakav sut za 3 pts i sutra, ali ja ipak to zelim, makar me smatrali bahatim. Eto.

 

ma jok, jovke ako ubaci 1od3, super, mada bi nikola jovic sutra trebalo da dezintegrise rj barretta u oba smera

 

takodje mi je frka od olynyka, da ne napravi milutinova na budalu.

Edited by uini
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Olynyk je sasvim kvalitetan NBA visoki sa strech kvalitetom. Moze on itekako zatrpati tricama bilo koga ako mu se ostavi prostora. Defanzivno je tanak i Milutinov tu moze napraviti razliku sasvim sigurno. Napadanje SGA ima smisla ako je cilj da ga se izmori za napad no ne smije se zanemariti da je i on vrhunski NBA defanzivac, a ne samo Brooks i Dort. On je i u NBA igrao redovno vrhunsku odbranu na glavnim protivnickim bekovima i pri tome trpao 30+ u prosjeku. 

 

Jedan WTF podatak, Brooks na prvenstvu suta tricu skoro 56% sto je bas bizaran procenat za jednog poprilicnog kamenjara. 

  • Like 4
  • WOW 1
Link to comment
Share on other sites

Ako je zapisano u vremenu da izgubimo, nadam se da će biti stabilnom razlikom od 10 poena, čuka bi mi teško podnela da smo u situaciji da Bogdan mora da potegne kao Bertans juče, bez obzira da pogodi ili promaši.

 

Elem, mislim da je bolje što smo underdogovi ovde, obično nam ne ide kad svi očekuju od nas previše, samo nek momci sutra odigraju u kost ka protiv Litvanije i nema ko šta da im zameri. 

Meni je nekako ključ za sutra Bruks, kako će da uštopuje naše i da li će to previše da ih indisponira. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

32 minutes ago, McLeod said:

Olinik je meni neki Barnjani s wisha i isto igraju prvenstvo - olinjalo. Ako on napravi Milutinova na budalu nemamo sta da trazimo

 

lako je to reci ali treba i dokazati, posti olynyk s'vremena na vreme pravi budale od ozbiljnih nba igraca a definitivno njegova igra ne odgovara milutinovu

 

ako bi postojao neki grafikon igre neodgovaranja, olynyk bi bio u vrhu tog grafikona.

 

takodje dwight powell vs petrusev; taj decko bi sa jednom nogom izasao na blok i na sut.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Za mene je polufinale već ogroman uspeh..to što je ono donelo plasman na Olimpijske igre je fantastična stvar. Svaka čast i vaterpolistima, odbojkašicama, Novaku,ali Igre bez naše košarkaške repke su nekako praznjikave..

Kad sam to već napisao,nisam baš siguran da mi na ovom prvenstvu kvalitetom pripadamo u 4. Ustvari,mislim da ne pripadamo. Bili smo miljenici i žreba i sreće u vidu litvanskog podviga nad SAD. Da smo bili u drugoj polovini kostura..uh..ne znam.. Naravno,iskoristili smo date okolnosti, očitali Litvancima pravu košarkašku lekciju i tako se zasluženo našli u borbi za medalje. Uostalom,ko će se za deset godina sećati žreba? A možda me momci sutra demantuju?! Jer kao što nedavno rekoh: mi smo u košarci večito neugodni svima, definicija kratkog ćebeta..

Ne sumnjam u motiv kod igrača,želju da se napravi i više..sa pariškom vizom u džepu može da se odigra i bez imperativa i neke tenzije..da probamo da završimo učešće u Manili sa nekom medaljom.

O tome ko će igrati na olimpijadi i ko će nas tamo voditi kad dođe vreme..:classic_smile:

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...