Jump to content

Polivalentni Stevica

Član foruma
  • Posts

    997
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Polivalentni Stevica

  1. Italijani pišu da završavamo transfer Luke Ilića. Njemu ističe ugovor sa Sitijem na leto. Mislim da bi njegov povratak bio pun pogodak.
  2. Odvratan,kao što su svi kome je Puma radila. Naš i Češki domaći potpuno isti. Sve na isti kalup,mrzelo ih da se potrude.
  3. Karadžić je tada preko medija počeo da buši Antića usred SP.Sećam se da su baš bili bljutavi tekstovi.To je bilo posle Gane. Išla je priča da je Tole pokušao da ugura u konačan spisak tri igrača koje menadžeriše Fali Ramadani,a da je Antić hteo samo jednog koji je i na kraju pozvan (Raća Petrović). Znalo se da će Antić dobiti otkaz,čekali su prvi kiks,posle remija sa Slovenijom je oteran i doveden Pižon 😃 kao zamena.
  4. Vrhunac Belgijanaca je trebao biti izmedju 2016. i 2018.godine. Tih godina su baš imali jaku reprezentaciju,dobro popunjenu na svim pozicijama. Sad uopšte ne pripadaju tom kremu top reprezentacija. Kao što je Mek napisao,odbrana je težak prosek gde komanduje Vertongen koji privodi karijeru kraju.
  5. Miriše na Vajdin povratak,ne verujem da će eksperimentisati sa drugim trenerom. Ovaj je svakako slobodan.
  6. Nedimoviću reaguj. 😃 Žoze stara kajla da održi čas fudbala Sautgejtu.
  7. Dobro igra mlada repstacija,gubimo 1:2 od Severne Irske. Ljubinko majstore.
  8. Izgledamo kao ekipa na terminu u balonu.
  9. Mi smo majstori za pravljenje ofsajd zamki
  10. Još ako budu igrali Henderson i Filips,zicer za Piksija 😀
  11. Olajinka daje znake života,definitivno mu prija rad sa Milojevićem.
  12. Argentinci kad su okupirali ostrva,tu je bio odredjen broj Španaca,jer je Španija otkupila istočni deo ostrva 1770.godine od Francuza. Ali od 1833.je tinjao taj sukob koji je eskalirao 80-tih godina prošlog veka. 90-ih su dve zemlje saradjivale na istraživanju,jer je pronadjena nafta.
  13. Ljubinko repstacija Drulović treći selektor mladih,a kao da nisu nikoga promenili. Konstantno igraju isti igrači,brukaju se iznova. S'obzirom kako se radi u savezu u mladjim kategorijama,dobro pa nas Luksemburg nije dobio sa tri razlike.
  14. Sticajem okolnosti tokom pandemije i vanrednog stanja sam upoznao Ivanića i Vukanovića koji su trenirali svaki dan na stadionu jednog niželigaša. Vrlo prijatni i kulturni momci. U znak zahvalnosti su pokupovali lopte i još neku opremu za taj klub.
  15. Piksi ne zna gde je konja vezao. Mi izgledamo pogubljeno,nemamo plan igre. Na okupljanjima kao da se ne trenira nego ispija espreso. Situacija u drugom poluvremenu,tri igrača šire ruke u istom trenutku. Ubrzo situacija gde Sergej utrčava u prostor i iz sve snage viče Kostiću da ga gadja dugačkom loptom,ovaj se okrenuo i vratio nazad. To su neke sitnice u kojima se vidi da smo raspuštena banda,a ne fudbalska reprezentacija.
  16. Očekujem izjavu Piksija kako nas je crveni poremetio i kako nećemo ponoviti ovakvu partiju. Nama je duvalo danas kao na zadušnicama. I genijalna promena pozicije Joviću,momak igrao ofanzivnog vezistu.
  17. 3:0,ispadanje,sledeći.😃 Treba prekinuti ovu bruku dok ne dobijemo pet komada.
  18. Vrlo inteligentan potez,nema šta.
  19. Da citiram ludog Kristijana,Bigović izveo početni udarac.
  20. Ako hoćete brdo lapsusa i ravnu liniju,na RTS-u prenosi Strajnara. 😃
  21. Ovo je više 4-2-3-1,Tadić ofanzivni vezni.
  22. Kimih i Rajs dva zadnja vezna,preozbiljna priča. Juriće ga pola Evrope,biće zanimljiva transfer saga.
  23. Pitali su takodje i mlade (do 30 godina) koja je najsrećnija zemlja na svetu. Tu smo zauzeli treće mesto,iza Litvanije i Izraela. Pa razmišljam,nije ni čudo. Milion noćnih klubova,splavova,kockarnica,a 90% ljudi tih godina samo to i zanima.
×
×
  • Create New...