Jump to content

stefan81888

Član foruma
  • Posts

    2,733
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Everything posted by stefan81888

  1. Užas jedan šta se sinoć dešavalo u odbrani. Ne znam da li su gori bili igrači ili trener. Spoljna linija koja je očajno branika closout, takođe su vrlo lako dozvoljavali da budu screenovani u piku, prelako su se Majamijevi igrači s loptom odvajali od čuvara. Macola sa očajnim odlukama takođe - cele sezone je Zingis duboko u reketu, menjaju se matchupovi cesto i Tatum brani roll mana. Nema potrebe da Zingis čuva Bama, preswitch pa nek Letonac kampuje u reketu a nek Tatum juri Bama. Ako ga napada na postu, živeti sa tim, opasniji je Majami kad kruzi lopta u napadu. Plus, kad je centar u bloku, bekovi moraju da ga malo zaštite i da se ne odvajaju od bekova a to se sinoć nije dešavalo. Nek pogledaju masterclass Klipersa u meču broj 1 na temu. Probao je Mazula i sa Horfom u piku na nivou igrača s loptom ali ni to nije radilo, možda je prosto trebalo da switchuju dve da njim. Za sledeći meč Tatum na Bama, Zingis kampovanje u reketu i a ostala trojica malo čvršće kod blokova.
  2. Spolstri trebao jedan meč da nas pročita. Ludilo kako branimo šut za 3 a još luđe kako zaglupimo u napadu.
  3. Kakva skupina tupsona, na čelu sa Macolom kretenom.
  4. Jako dobra utakmica Klipersa, i to bez Leonarda. Interesantno koliko različitih defanzivnih coveragea su igrali, kapa dole Coach Luu ali i igračima. Visoki Dalasa ko da ne umeju blok da postave.
  5. Prelagano Klipersi dolaze do dobrih šuteva.
  6. Što da ne, sve što može da pomogne da konačno vidimo baner 18
  7. Stvarno ume da bude naporno gledati šta nekad radi Brown.
  8. Sve osim titule je neuspeh, iako mislim da nismo favoriti broj 1 jer je to Denver. Možda je i bolje da nam odmah dođe jak protivnik - Fila ili Majami, da odmah idemo jako u PO i zaletimo se u finale.
  9. Eh, Udoka, da nisi radio to što si radio sad bih bio ubeđen u titulu. Ili da se makar ranije saznalo pa da ne pustimo Hardya da nam ode. Ovako sve nade u Mazulu.
  10. Možda dobijemo duel Boston-Fila u prvoj rundi a sa zdravim Embidom, bio bi fin basket.
  11. Da, pitah i ja bota na sajtu i reče mi 😄 Hvala ti.
  12. Uzeo I ja, živ bio @Nicklord! Nadam se da ću moći da prodam neke karte koje imam jer će izgleda biti za žensku košarku.
  13. Prošla su vremena kad su ligom harali Dankan, Garnet, Dirk...
  14. Evo jedan mlaki take, Milvoki ako nabasa na Heat, ispada opet.
  15. Nisam nešto uzbuđen, imamo 10 pobeda prednosti. Čekam PO
  16. Lepo ga je gledati kad je u ritmu
  17. Hvala, razbucao si me pošteno. Čestitke na pobedi i srećno na dalje. 🙂
  18. Ja uzeo za Lil, drugo kolo. 2 karte su sigurno muška košarka a ne zna se šta je. 3 karte su za 4 meča koja mogu biti muška ili ženska. Idealno bih gledao celo jedno kolo muške košarke. Tako da kad bude resale, probao BiH da menjam i dobijem šta hoću. 🙂 Javljaj kad bude ako ti nije teško, pratim i ja. 🙂
×
×
  • Create New...