Jump to content

Problem sa licnim greskama

Član foruma
  • Posts

    2,354
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Problem sa licnim greskama

  1. Ne mora naravno, narocito ne u Sarlotu, ali u ozbiljnoj mora imati jasnu ulogu a on nju trenutno nema jer nije profilisan niti malo sem sto stoji van linije za tri poena. Charlotte igra 5 out i Poku ili opali cim primi ili pokusava nekim pravolinijskim ulazima da poentira. Mislim da to za ozbiljnu kosarku nije dovoljno. Raduje ipak da mu raste samopouzdanje. Prilicno sam skeptican sto se tice malo ozbiljnije kosarke, mnogo je rada ispred njega, a Boga mi i Sarlota, u tom kontekstu.
  2. Bartzokasovog zubara treba tužiti.
  3. Koliko je ruzan ovaj novi dres. Buvljak style.
  4. Meni jos uvek nije jasno na kojoj poziciji Poku igra. 3 ili 4. Vidim da ga Sarlot trpa na trojku sto u evropskoj kosarci tesko moze proci. Zamisljam ga kako kasni Fontekiju na svaki closeout 😄
  5. Ozibljan je kandidat Phoenix na zapadu. Da ne kazem najozbiljniji. Da ti ne ureknem titulu 😄
  6. Nisam gledao Austrija - Turska ali Austrijanci beleze odlicne rezultate i svi igraci su im u top ligama. Pravi dark horse za prvenstvo, odvalice nas u junu. Prototip ekipe koja nam ne lezi.
  7. Porodica mu je u Kanadi, tako da si verovatno u pravu ali dati momku mogucnost da trenira par puta sa Vasom, Bogdanom ce znaciti svakako.
  8. Miljenovica obavezno pozvati za novembarske prozore pa i vec na siri spisak tokom leta. Space shuttle je naspram Jaramaza vec sada.
  9. Smesni smo ali nije nista novo. Stvarno bolno limitirana ekipa. Iskreno mislim da ce Englezi da nam strpaju 5 komada.
  10. Izvucice Denver ovo na misice i ozbiljnu odbranu u zadnjoj cetvrtini. Utakmica cirkus sveukupno, bas losa kosarka. Sada im idu 5 za redom kuci.
  11. Bleda izdanja rivala Srbije: Brazil na Vembliju pokazao Piksiju kako protiv Engleza. Kakav naslov 😄 😄 😄
  12. Gruzija je sve samo ne rutinski dobila, posteno ih namucio Lux. Luksemburg izjednacio na 1-1 posle velikog pritiska i ukljuci se VAR...pre gola pronasli u spornoj situaciji ispred kaznenog prostora Luksemburga prekrsaj, sudija dosudi crveni karton i ponisti gol na drugoj strani. Do tada je Luksemburg bio u najmanju ruku ravnopravan. Posle iskljucenja je sve bilo reseno. Luksemburg je postao solidna ekipa.
  13. Gledah juce BiH - Ukrajina malo tokom drugog poluvremena, evidentno je koliko limitirana Bosna sa smesnim trenerom ima bolju defanzivnu postavu nego mi. Kod nas je godinama svaki napad preko leve strane 100% sansa za protivnika ako nismo u duplom bloku. To je do Piksija. On ne ume da koriguje to jer mu fali strucnost i kao sto je dobro zapazio BugiKhan jednom kvalitetni strucni stab. On je uveren da on to moze da sredi ali jednostavno nedovoljan trenerski kvalitet. I to pokusava nadomestiti sa kurcenjem a la Mourinho gde preuzima pritisak javnosti na sebe i pokusava da ulije time samopouzdanje ekipi. Ali dzabe kad jurimo krila kao kokoske. Primljeni golovi se ponavljaju, procitani smo od Kameruna i samo totalni remont strucnog staba, taktike bi mogla iz ove prekoprosecne ali ne kvalitetne ekipe izvuci neki maksimum. Na EP nam je katastrofa vec nacrtana i tako ce i biti.
  14. Razumem kritike usmerene ka odigravanju te utakmice, i ja mislim da je nepotrebno igrati u Rusiji trenutno. Ali da se kritikuje da su nas napunili i obrukali je toliko alfa-Srpski da nemam reci 😄 Ne, trebali su da nas puste da dobijemo 3-0. Neverovatno.
  15. OKC: 48-20 @ Toronto @Milwaukee @New Orleans Houston Phoenix @New York @Philadelphia @Boston @Indiana @Charlotte SAC San Antonio Milwaukee Dallas 8/14 u gostima Denver: 49-21 @Portland Memphis Phoenix Minnesota Cleveland San Antonio @LA Clippers Atlanta @Utah Minnesota @San Antonio @Memphis 5/12 u gostima Minnesota: 47-22 Cleveland Golden State Detroit @Denver Chicago Houston Toronto @Phoenix @LA Lakers Washington @Denver Atlanta Phoenix 4/13 u gostima (2 puta Denver) Bice gusto na zapadu ali Denver ima definitivno najbolji raspored.
  16. Ergela, naravno. 🙂 Anti-reprezentativna, diktatorska ergela ❤️
  17. Uopste mi se ni ne ide na ovu tekmu. PAO je jos imalo smisla zbog folklora oko te utakmice, Virtus u ovom delu sezone dodje kao kazna a ne uzivanje.
  18. Opušteno brate. Momak je igrao i u Megi, možda ga se sećaš.
  19. Jedan od retkih Grobara koji mi je tokom celog zivota ostao srcu drag 😄
×
×
  • Create New...