Jump to content

40Wins

Moderators
  • Posts

    6,308
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by 40Wins

  1. 40Wins

    NBA 2023-24

    Bas bih voleo da Lebron odigra sezonu sa sinom, mnogo bi lepa prica bila, iako mi je kao igrac daleko od GOAT-a. Nemoguce da je mali toliki odron, ipak mu je Lebron otac, valjda moze da bude neki igrac za 5 do 7 minuta.
  2. 40Wins

    NBA 2023-24

    Dva minuta sam se razmisljao sta da stavim za NYK-76s seriju kod fritra i na kraju sam stavio na Nikse. Za sve serije mi je bilo lagano da odlucim, sto ne znaci da necu omasiti sve, ali sam uvek imao neki svoj racio sta bi trebalo da se desi i zbog cega, dok kod ove serije uopste nisam mogao da ocenim ko bi mogao imati prednost.
  3. 40Wins

    NBA 2023-24

    Mislim da nas je krajem godine Ingram bas lepo natrtio. Svakako nisam preterani optimista, a i ne znam za dalje kako drzati glavu iznad vode pored ovakvih azdaja.
  4. Dobicu jebeni nervni slom od Turba, sta smo uspeli da izgubimo. Pri tom niko nije ni bacio partiju samo nas Void ukanalio na kraju.
  5. 40Wins

    NBA 2023-24

    Nije sporno da su Lejkersi imali ups and downs za to vreme, ali su i '96 bili etablirana, ekstremno popularna i posle Bostona najuspesnija fransiza.
  6. 40Wins

    NBA 2023-24

    Jebiga Miki, jednog dana nam to nece biti merilo, bitno je da fransize rastu, razvijaju se. Lepota je kad underdogovi naprave uspeh. Najjace je zakaciti se za Lejkerse/Real i slicne fransize i uzimati titule zdravo za gotovo.
  7. 40Wins

    NBA 2023-24

    Glavni cilj svakako nije ispunjen, a to je da sezonu zavrsimo iznad Lejkersa, ovo izbacivanje GSW-a je utesna nagrada, zbog prosle godine. Krivo mi je sto se nije namestila Plejin utakmica protiv LAL. I da prodjemo Pelikane idemo bez klupe u PO, da uvelicavamo tudje uspehe, tako da sad je vec svejedno. Nije fer da se Oklahoma digne za par sezona, a mi godinama tavorili i taman kad smo se malo vozdigli da odma stignu oni i Minesota. Jos za sezonu dve i SAS da stigne i ode sve u propas. Iskreno bas nista nisam ocekivao od Minesote, onaj trejd za Goberta mi je bio bezveze, nisam ocekivao da mogu ovoliko. U narednim godinama ocekujem da GSW, LAL potonu ko olovo, tako da bi trebalo da budemo makar redoviti plejin ucesnici. Nakon njih trebalo bi dole da odu i LAC, kad se Kavaj izduva.
  8. Evo neki moj insight sa Zlatibora. Cale je pre ravno 20 godina kupio dvoiposobni stan u novogradnji, tad je bio nesto preko 1000 EUR/m2, sa kvalitetnom stolarijom i podnim grejanjem. Poslednjih godina odem jednom godisnje max max, i to samo zbog malog, a odemo tamo jer eto, besplatan je smestaj, stan bleji, nit ga izdajemo, nit ga prodajemo. Kad je cale kupovao, tad se stidljivo pricalo o ''preobimnoj gradnji'', betonizaciji, gradnji bez koherentnog plana kako planinsko odmaraliste treba da izgleda. Danas je to naravno toliko eskaliralo da vise nije Zlatibor, nego Zlatiborča. Bukvalno jedina pozitivna stvar koja je urađena od kako ja idem je što je za vreme korone sređeno šetalište i da su sve brze hrane prebačene na jedno mesto sa uređenim lokalima, struja, mokri čvor itd... Sem ako ne odeš do spomenika, što nije uvek lako sa todlerom, ne postoji mesto gde možeš na Zlatiboru da se prošetaš. Naravno, ako hoćeš da budeš oko Užica, Zlatibor se nameće, ali cene nekretnina su i dalje jake, a i da sedneš negde da popiješ piće imaćeš osećaj kao da si kod kuće u Norveškoj.
  9. Hahaha ima onaj meme, prvo pogledas Plenkovica, trepnes, pa vidis Vucica.
  10. 40Wins

    NBA 2023-24

    Gde sam ja uopste pominjao PO. Samo sam napisao da sam utefterio sve ljude koji nisu verovali u SAC kod kuce i ove mlade momke protiv GSWa.
  11. 40Wins

    NBA 2023-24

    Upisao sam vas sve sto ste igrali na GSW
  12. 40Wins

    NBA 2023-24

    Jaoj sta mi radi, jaoj sta mi radi, onaj Kigan Maari, onaj Kigan Mariiii... Mnogo mi je drago sto je bas ovaj momak povukao kad je najteze, 32 poena, od toga 11 od prvih 15 SAC poena. Naravno, nema se sta traziti u PO kosarci, klupa nepostojeca jer su Ridji i Monkic out, ali tim je svakako ''pokazao stav'', ''dao 120% mogucnosti''. Sledeca zavisi od toga kako je Zion, jer nam je u petak nabio 30 poena. To bi bilo to od GSWa, sto je mnogo mnogo je, sad malo ovi mladji da jebu.
  13. Covek vozi autobus, mislite da mu je tokom odmora do vozenja neceg velikog?
  14. 40Wins

    Bliski Istok

    Prekrstili se tri puta i klanjali Alahu da ništa ne overe.
  15. 40Wins

    NBA 2023-24

    Zavrsismo sezonu ispod Lejkersa, jebena katastrofa. Da sve bude gore, opet na Karija u ispadanje.
  16. 40Wins

    Bliski Istok

    Zaspao sinoc rano, jutros ustajem i čitam o masovnom napadu... Jbt, već 2500 godina samo neki problemi sa tom ekipom...
  17. Tko nas jebe kad nismo bili sami kreatori svoje srece. A imali smo skoro sve u svojim rukama. Nek Zelimir sad proba da izgubi ABA-u od ovakvog Zvezdinog tima.
  18. 40Wins

    NBA 2023-24

    E jbg, a Majk Meloun provesce besane noci analizirajuci sta je to krenulo po zlu.
  19. Good point, no ja sam samo hteo da kazem da fali neki momenat neizvesnosti, jer poprilicno sve ide po loju... Niko bitan nije poginuo.
  20. Napisah ranije kako mi je prosao prvi pokusaj gledanja filma. Pa da nastavimo dogadjaje od prosle srede: Skracuje se broj projekcija, plasim se da ce povuci film uskoro, hvata me nervoza... Pojavljuju se baba i deda da cuvaju malog... Mali je nervozan nakon vrtica... Daj brzo toplomer: Nije mu nista, samo je umoran, spava mu se... Itako, odgleda ja film u IMAXu, ali iskreno upadam u Smrtokapa bandwagon da sam ocekivao vise. Par crtica:
  21. Sluzba je vrhunska kad treba da se iskopa ko je sta lajkovao na instagramu, samo postane malo tvrdo kad treba da se kurcimo protiv Kurtija...
  22. Jel Pelegrini ima italijansko poreklo, prezime mi deluje kao da je domaći igrač u Seriji A.
  23. Mnogo si se druzila sa nama.
  24. Dal ce Srbija docekati da ovog zatvorimo i bacimo kljuc negde.
×
×
  • Create New...