Jump to content

• Topics

• Nažalost, kao navijači sigurno ne zaslužujemo, a kao klub još manje 
    • Povreda je jako retka i nije lako uočljiva. Tek kada je otisao u USA oni su počeli da traže skrivene uzroke. Tek snimak koji je napravljen dok je bio podignut na prstima pokazao je povredu. Sad da li je to bas tako bilo tesko uocljivo ili ima i do površnosti medikal stafa, mi svakako ne znamo. A da je bio besan, frustriran i razocaran, ne sumnjajte da jeste.
    • Nije li i Dejo Radonjic imao problem sa profesinalnoscu medicniskog tima kod vas jos onomad? Meni je ova prica ekstremno glupa, mislim ajde da zanemarimo ljudsku stranu i brigu o igracima, nije li klubu u interesu da igraci kojima daje dvocifren broj miliona za plate propustaju sto manje utakmica, jer u suprotnom bacaju te pare u bunar?! Pri tom trosak najozbiljnijeg moguceg medicinskog tima u Srbiji na ove budzete klubova je nesto sto ne bi osetili, da ne pricam daje BG pun klinika sa ozbiljnom medicinskom opremom za dijagnostiku.  Opet ne ide mi u glavu da snimak njegovog stanja nije poslat na uvid nekolicini domacih i stranih sturcnjaka pa se misljenje formiralo na osnovu svega toga. Covek bi pomislio da je to normalan tok oporavka. Da sam ja fizio logicno bi mi bilo da to uradim, OK imam snimak/nalaz, formirao sam misljenje, ajde da posaljem taj snimak najboljim strucnjacima koje znam da potvrdim svoje misljenje ili da me isprave ako sam pogresio. Pri tom trosak svega toga je mizeran. Ljudi se povrede na terminu pa odu bar kod dvojice lekara da potvrde dijagnozu.  Odbijam da poverujem da u KKCZ postoji neki doktor Djura/Pera koji kaze sine pauza dva meseca, samo hladna obloga i kad ti ja kazem to je to i nikog vise drugog niti pitaju niti konsultuju ni klub ni igrac privatno. 
    • Za sada sve na novom topiku protiče u najboljem redu, ali da bi tako i ostalo pročitajte nova/stara pravila koja su pinovana na vrhu. 
    • Meni je ovaj trejd dobar posao za Rakete. Uspeli su da se otarase Green-a, cirkusanta sa ogromnim ugovorom. Jedini pravi gubitak je Brooks i pik. E sada, Brooks nije nezamenjiv a deseti pik nije baš toliko visok da garantuje neku zvezdu. Imaju valjda cap space da nađu neku zvezdu preko marketa ili bar nekoliko korisnih igrača.    Denver je najebao. Nije Šarić kriv što je uzeo player option, kriv je onaj koji mu je taj ugovor dao. 
  • Popular Contributors

1. 1
      NMX
      NMX
      427
    2. 2
      Guru
      Guru
      396
    3. 3
    4. 4
      Mile1