I vrlo bitna stvar ako Skariolo moze da klupira jednog Hezonju/Maledona/Okekea itd i to ne retko u slucaj lošije partije stvarno mislim da i Nvora i CMM i pogotovo Nikola Kalinic mogu da prepuste ulogu drugom i da odsede malo na klupi da to krene da lici na nešto mada je to posao Saše Obradovića da im objasni.
I da nije Skariolo jedini i jedan Vasilije Micic koji vredi 6+ miliona sa vlasnistvom udela kluba neretko odsedi na klupi i u poslednje vreme nije prva opcija i koliko god volim Nvoru ko brata (na situaciju sa Saletom) nema sine da se ljutiš jer ti tek sad pokazujes da si ozbiljan igrač a svi navedeni gore van Okekea koji je došao skoro su vrlo afirmisani igrači godinama unazad.
Pod navedeno ovo CMM bih izdvojio jer +/- statisika ne pokazuje puno i on na terenu sa Batlerom svoje minute ozbiljno odradi i defanzivno a neretko i ofanzivno mada bi u njegovom slucaju ta minutaza malo manje mogla da odskače dok je Nikola Kalinic vec drugu godinu veteran i ne znam kome to nije jasno i da nije to Nikola iz Fenera osim u nekim obrisima i mislim da kad bi ove stvari regulisali bilo bi to mnogo bolje a Dejan Davidovac je zreo vec godinama za tribinu ne racunajuci mu 1 dobru utakmicu godisnje koju je vec odradio (prosle Oly sad Zalgiris)
Svaki poraz koji smo doživeli od povratka ćelave prevere je njegov poraz, ama svaki poraz u evroligi je njegov poraz.
Smejurija od trenera za kog sam mislio da se promenio, a lik je još gori u odnosu na prvi mandat sa 5x boljim timom.
Da nije tvrdoglav dobili bi smo i Hapoel i Partizan i ovo danas, siguran sam u to. Ovo sto on radi je već alarmantno.
Pravicemo Paskvala od blata. Kontam da tekma protiv Efesa neće biti ovako ,,neozbiljna” ali ćemo svakako izgubiti jer će nam u kljucnim momentima Batler sedeti na klupi dok gledamo Dejana Dedu na nekom od njihovih bekova tipa na Lojdu ili Kordinijeu…
E moj Saša…
"Jedan igrač, Džered Batler nije dovoljno da bi se pobedilo", poručio je Obradović.
Prilično trula i nekorektna izjava prema Monekeu, koji je uostalom bio naš najbolji igrač večeras. Gro Batlerovih poena je došao u garbage time-u.