Jump to content

• Topics

• Da, ima u tom upitniku i jos nekih zanimljivih pitanja, kao sta vam je potrebno od USA da bi mogli da uradite to, i da li ste spremni i sposobni da poostrite primenu sankcija Rusiji. Reuters je dobio taj upitnik i nasiroko su pisali o njemu.
    • A sto se tice derbija moje je pitanje da li se Zvezdi dozvoljava intezitet odbrane Limoza Boze Maljkovića, nesportski faul kada ce se svirati, od uletanja Lazica u Pantera do raznih situacija gde je kriterijum kao pre 30g...   Voleo bi videti reakciju Atamana i Barcokasa da su nasi treneri, pa i Sarunasa.   Veliki pobednik Nemanja Nedović koji krvari za repku svako leto takodje vrlo fino prica, on je bas olicenje spartanca i borca...
    • Lepa pobeda sinoc. Vratismo se u top4, nadam se i ostanku u narednih 13. kola. Na papiru raspored nam nije previse tezak, ali to nista ne mora da znaci. Najtezi derbi je na gostovanju Laciju u Rimu. Treba nastaviti i pobedjivati u LS pa dokle doguramo. Vlahovic sinoc ni minut. Procitah negde da su mete na leto i Kolo Muani i Osimeneh. 
    • Po meni, Antonius Klivlend Frenk zamena, Moneke Majk i Kevarius Hejs na 5, Lucic takodje bi legao ako se ne bude do kraja sezone povredio( on 3 4g nista hronicno nije povredio, prvo saka msm, pa sad lakat).   Svi su top za svoje uloge, pogotovo Moneke na skoku gde nam uvek gori, Kevarius i Antonius su elita defanzivna u Evropi, pogotovo bi Klivlend doneo odbranu koja se očekivala od Frenka.   Takodje Mekormak je vrlo zamimljiv, fizicki je top, skakacki isto, dok po naprednoj stats vrlo fino deluje defanzivno.   I ja sam misljenja da mnogo promena nece biti.
  • Popular Contributors

• Most Contributions

• Create New...