Jump to content

• Topics

• Problem je kad ljudi analiziraju te video snimke i nalaze ai svinjarije.   Navodno su cak i našli slike tog kafića sa Bibijem iz 2024 i to je korišćeno za generisanje videa.   Ali priznaćes da je vrlo nelogično da Bibija nema na bitnim sastancima vlade sa vojskom niti da je imao klasičnu konferenciju sa gomilom novinara pre svega sa onima koji su kritični prema Izraelu.   To bi itekako pobilo teorije zavere.   Inače uopšte ne mora biti da su ga Iranci napali ustvari sami Iranci su rekli da im je cilj a već tad su teorije krenuli. Neko je jednostavno primetio da nije logično da je naprasno nestao.
    • Ne treba obracati paznju na gluposti. U svakom ratu do sad su ga ubili nekoliko puta. 
    • Pa upravo kao što sam rekao, razne institucije i stručnjaci su kasnije raspravljali o toj definiciji i donosili svoje definicije, to što piše tu ne znači da je uklesano u kamenu.    Da li se u Kambodži desio genocid? Ljudi su ubijani po političkoj pripadnosti, skoro trećina stanovništva je ubijena. Mnogi stručnjaci za genocid će ti reći da je to genocid 1/1, ali po toj definiciji nije (jer su komunisti ubijali sve nekomuniste).    Tu takođe mogu da se postave zanimljiva pitanja oko intervencionizma jer Crveni Kmeri nikada ne bi pali s vlasti da ih Vijetnam nije uklonio vojno. 
    • Dve teorije.   Bibi je ozbiljnije ranjen na pocetku sukoba i za to se vezuje onaj čudan let aviona iz Izraela za Nemačku. Operisan u Nemačkoj.   Teorija druga je da nije uopšte dobro zdravstveno što je moguće jer je baš ostario za kratko vreme i da mu se možda nešto desilo tokom rata pa nije u stanju da se pojavi direktno pred novinarima.   Iranci imaju neke informacije pa koriste iste za svoj marketing.
    • Slazem se, ali cim se postavi pitanje da li je AI, odmah se lepi etiketa teorija zavera...    Divide and conquer na svim frontovima i po svim pitanjima     Ja sam za vreme bombardovanja, posto sam pola provela u srbiji pola napolju imala prilike da gledam i slusam vesti i tamo i vamo. Davne 99... i svi su izmisljali i lagali do besvesti. Tako da mi se cini da je totalno bespredmetno da uopste verujemo ikom, pa cak i da pratimo, pogotovo sada kada su sve ucesnice i svi pogodjeni bombama u ratu zabranili ljudima da snimaju i postavljaju.   Pre neki dan citam, covek englez u dubaiu, turista, ce verovatno dobiti dve godine zatvora zato sto je snimio i postavio na socijalne medije...      E da, da dodam ovo sto si napisao, 'dokaz'... pa to vise nema veze sa mozgom, danas i kad imas dokaz oni verglaju svako svoju pricu i bukvalno nas sve kolektivno prave budalama. Sve se svelo na rec... 
  • Popular Contributors

• Most Contributions

• Create New...