Kao sto kolega Malkolm rece, oni nisu ni trebali biti ovde, strasno su busni, a idu na vrhunski napad plus to u Kejleba Vilijamsa uopste nemam poverenja, tako da ocekujem bar dve izgubljene lopte s njegove strane a da Remsi natrpaju dobrano preko 30.
s obzirom koliko je krs fa lista, nemaju drugog izbora osim da mu daju ugovor koji zeli. ako james ode, otvorice se tu dosta prostora u capu da se odradi bilo sta od potpisa fa do trejdova. vanderbilt je takodje problem a hachimuru bi bilo najpametnije pustiti. reavesu kao sixersi maxeyu mogu obecati da ce dobiti ugovor ali prvo da se resi sve ostalo cisto da ima vise mesta za manevar.
Nije pitanje samo teritorijalno bliza, nego se stvarno trudim da pratim taj deo (poslovno mi je bitno). Naslusala sam se I nacitala svakakvih gluposti. Imam prilku i da putujem dosta nacionalno, I pricam sa raznim ljudima. Jasno mi je da je to anegdotalno ali mi daje neko ocitavanje temperature. Prethodno sam rekla, mnogo stvari je amplified na drustvenim mrezama I u MSM. Nema nacista koji marsiraju, ljudi mrze da im blokiras saobracaj jer imas neki cause (osim NYC, oni su navikli :). California koja se racuna u blue state, ima preko 40% ljudi koji su red. Ustvari nemam pojma sta to red and blue znaci, vecina su centristi.
Ovde se cesto poziva na pollove, ali ljudi ne razumeju da dosta ljudi izbegavaju te pollove. Ja ne odgovaram na nepoznate brojeve, znaci imas rezultat odredjene grupacije.