Jump to content

Kosjan Willavić

Član foruma
  • Posts

    4,383
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Kosjan Willavić last won the day on September 9 2022

Kosjan Willavić had the most liked content!

Recent Profile Visitors

7,608 profile views

Kosjan Willavić's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

  • Dedicated
  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine
  • Very Popular

Recent Badges

9.6k

Reputation

  1. Bar sada znam od koga da narucim kupus kad zatreba, hvala na objavi!
  2. Bivsim trenerima, i Sasa je u PO. Ali to je SF
  3. Duci ima dosta dobru sezonu sljake za sad. S obzirom da on svake godine ima dva turnira gde se povampiri i deluje kao ozbiljan igrac, mozda bi se mogao nadati prolasku, ali je Cicipas u bas dobroj formi. Mozda bi protiv Ruda imao nesto bolje sanse, mislim da ga je vec dobio pre na sljaci ( u Madridu ).
  4. U pravu je @DJ_Vasa, ovo je skup ozbiljnih diletanata i klovnova koji su pomislili da su vazniji nego sto jesu. Mogu da dam ruku u vatru da im je trecina onih 24 posto dala glas jer bukvalno nema kome drugom- tj. glasala samo protiv Pickoustog. Umesto da donesu jedinstvenu odluku, svako od njih je trcao i lajao na opozicionim medijima. Drzimo se ljudi svojih zivota, karijera, porodice i prijatelja, zemlja nam je, bojim se, nepovratno otisla u kurac. Jahace ovi jos mnogo godina Bila je popularna prica da Savo i Boban rade za Vucica 😄 eto cime se ti majmuni zamlacuju, svaki glas razuma je ubacen, odmah pocinje istraga izdajnika
  5. Ogresio se Zeljko debelo o Smita, za Jaramaza je Boing 747
  6. Bas jadna i providna izjava Davidovca, u skladu sa sezonom koju nam je priredio
  7. Protiv Mege ili na potencijalnoj majstorici treba jos glasnije pozdravljati coravog udbasa i njegovu svitu
  8. Jesu li pitali Tecu ko je selektovao Bjelicu i Davidovca, napravivsi na taj nacin ogroman krater na poziciji krilnog centra, gde smo bili najgori u celoj EL. Mada i ja svasta pitam, kriv je zli Bjelopoljac sto posto jer nije hteo Monekea.
  9. Kakav god Sferopulos mandat ovde imao, vrhunski je nitkovluk pretiti mu javno smenom pred zavrsnicu plej ofa, umesto da dobije podrsku da proba kako zna i ume da izvadi situaciju.
  10. Cekajte,decidno rece da dolazi Alimpije od leta?
  11. Meni je delovalo da je Lazic npr imao floping kod onog faula u napadu ( mozda kljucni momenat meca uz Nedoviceve trojke ), ali to je bilo iz hale pa nisam siguran. Sve u svemu, valja ovakva pobeda makar da se igraci trgnu iz letargije jer sezona jos nije gotova.
  12. I meni je sto sam dosao i istresao sve sto mi je na dusi. Kamo srece da i u polufinalu bude povika udbaskoj fukari
×
×
  • Create New...