Jump to content

ivan9

Član foruma
  • Posts

    711
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

ivan9 last won the day on November 25 2020

ivan9 had the most liked content!

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ivan9's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

  • Posting Machine
  • Dedicated
  • Very Popular
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

1.9k

Reputation

  1. Ne bi se omalovažavala ova pojačanja da smo mi na vreme produžili najboljeg igrača (kao što su svi ostali klubovi to uradili), da smo doveli još bar jednog kapitalca (startera), onda bi mogli diskutovati o dovođenju backup igrača. Mogli bi diskutovati sasvim mirno o pravcu u kom smo se uputili. Ovako potpisujemo Mitra, Dedu, Simonovića koji bi samo kod nas mogli igrati EL. Preplacujemo te igrače umesto da sačekamo sa pomoćnim osobljem do septembra kada bi im bila i niža cena. A i mudrije bi bilo dovoditi pomoćno osoblje na osnovu dovedenih kapitalca nego obrnuto. Lakše bi bilo tako.
  2. Polako sa to sunce Tako nas je i grejalo prošle godine pa smo doveli Šabaza i Singltona za po milion
  3. Hehehehe Mirotić I finala [emoji16] Grešiš, Kampaco nije taj koji bi utakmicu trebao da reši svojim poenima Nije njegova krivica što u timu retko ko može da ubaci preko 25% trojke a i ziceri im prave problem. Ali domaća osnova.... Kada imaš jednog vrsnog igrača lako je se na njega koncentrisati
  4. Po doprinosu ekipi. On ili Mirotić. Naravno Kampaco Čini saigrače boljim, podiže plafon ekipe A polako sa tim najplaćeniji. Vidiš da su sulude cene. Sad za pola miliona dobiješ Mitrovića koji ne može da skoči.
  5. Za 3 miliona nije dilema Mirotić ili Kampaco, nego Mirotić ili Panter (6 miliona za 2 godine je poslednja poznata ponuda). Kampaco mora imati više od 3 miliona.
  6. Koliko je samo dobrih članova palo zbog one dzukele Ledey-a Ja ne mogu da odredim tu granicu kada se kažnjava za opis dzukačkog ponašanja(tkz vređanje igrača) a kada se ne kažnjava? Dovoljno je se vratiti 30 dana unazad i šta je sve dozvoljeno reći za Ljulja, Jabuselea...dozvoljeno i od strane ovih što kukaju i skreću pažnju, a prvima je oprošteno takvo ponašanje (a i nekoliko ozbiljnijih prekršaja - jer zaslužni drug član). Kako je se samo vređao jedan Branko Lazić pa ništa. Valjda ne moramo ponovo da prolazimo i nadam se da imamo konsenzus da se Ledey ponaša kao dzukela? Zašto je to zabranjeno napisati? Osim ako nije ban zato što se vređaju džukele poređenjem sa Ledey-om? Zašto je Ledey pod zaštitom moderacije a Ljulj nije?
  7. Nije sporan Kuzmic i visina njegove plate. Sporan deo je planirani prvi centar ako moraš da ostavljaš Kuzmića u sastavu. Kakva je svrha Kuzmića ako je prvi centar Blek ili Nibo? Ostavljanje Kuzmića dovoljno govori o planovima za prvog centra. To je problem. Na svakoj strani se nešto krpi....
  8. Čim stignu reči utehe od komšija znamo da smo na pravom putu Vlada je bio trenercina prošle godine u ovo vreme...
  9. Kao da bi nam domaća osnova negde pobegla. A ono jedino u Zvezdi mogu da igraju EL. Ostaje li Duško? Ovo deluje isto kao i svih prethodnih sezona. Skupiš domaću osnovu koja nigde drugo ne može da igra i koje niko ne traži i onda im dodaš jednog skupocenog igrača i posle se čudiš što neće da upali. Nama trenutno fali 5 legit EL nosioca sa iskustvom igranja završnice EL da se ne bi od EL opraštali u decembru. Nemanja je šesti čovek koji ulazi u igru kada prvu postavu ne ide da proba da promeni ritam. Nešto kao Nunaly kod KKP.
  10. Neće Da hoće uzeo bi ga Ataman za 3 miliona ali Ataman odgovara nekome za razliku od Covica Živ nisam da vidim odbranu na perimetru sa Teom i Nemanjom Mislim da nam fale Jordan, Pipen i Rodman ali oni iz 90tih...
  11. @uvrnuto evo moj predlog. Ne znam da li je tehnički izvodljivo a to bi nam mogao reći @MetalHead Da kad moderator uklanja post da mu se pojavi polje gde bi upisao 2-3 reči kao razlog uklanjanja(moguće da ovo već i postoji). Onda se doda skripta koja bi taj post i dodati opis slala automatikom na PM autoru spornog posta. Meni obrisani postovi su obrisani sa razlogom i uglavnom znam zbog čega su obrisani (posle nekog vremena ukapiram i znam da je bolje da ih nisam ni napisao) Kad sam već u kancelariji, da li je tehnički moguće da se kad kolega citira nekog ko mi je na IL ukloni i citat? (Postoji forum na kojem je to implementirano, tehnički je forum, ukoliko je potrebno mogu poslati naziv u PM)
  12. Po budžetu za plate taman je to 5-6 mesto. Tako da to nije toliko urnebesno. Izašli su bilansi za KKP. Doduše u njima je samo 4 meseca od prethodne sezone.
×
×
  • Create New...