Jump to content

Torresinho

Član foruma
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Torresinho's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Collaborator
  • One Month Later
  • Dedicated
  • Reacting Well
  • First Post

Recent Badges

11

Reputation

  1. Odgovara Vukcevicu ta Washington/regular season opuštena košarka, moje neko misljenje da nema on sta da trazi u iole ozbiljnijim mečevima. Nesto slicno kao kod nas aba vs evropa.
  2. A jebiga i Nanulać istroši sve žive kredite koje je imao, burazeru ako ti se ne igra i ako se palis na svaku 19 tekmu, zajebi ga.
  3. Ju niko da spomene Zeljkovo pisanije po tabli pre tekme 😄
  4. Mozda bi nam Smit bolje lego od Jaramaza
  5. Necemo nista sad kolega, mozda, ali mozda kad ti isti glumci pocnu da gledaju sebe kao obicnog gradjanina ove napacene zemlje.
  6. Pa to je i problem, gde je sad nestala ta ogorcenost? Ovako se samo vrtimo u krug
  7. Nisam snimao, ali evo kako su prenele vesti Nemoguće da ovu ustanovu vodi čovek koji je zaključao vrata Svetlani Bojković, a otvorio vrata Vulinu, Dačiću, a Svetlana Bojković ne može da uđe u Narodno pozorište u Nišu - rekao je Bjelogrlić.
  8. Ona je koliko znam, a mozda gresim zaposlena u ateljeu, ali nebitno skroz, da ne budem pogresno shvacen, iznerviran sam bas iz razloga sto sam bio u Nisu na mitingu proglasa na kome je izmedju ostalog i Bjelogrlic ispljuvao to pozoriste. Pa ostanite dosledni sad jebiga
  9. Dosta brzo je Ceca Bojkovic stigla od zli ljudi iz SNS me ne pustaju u narodno pozoriste u Nisu do tezge u tom istom pozoristu evo krajem januara.
  10. Pa da krenemo, od 16:30 kvalifikacije u Obersdorfu. Šta znam, realno je Kraft tu najveci favorit, najbolja forma ove sezone. E sad dal mogu nemci da urade nesto pojma nemam, od Hanavalda nemaju osvajača. Paske, Velinger i Gaiger su tu posle Krafta u generalnom, pa da vidimo.
  11. Da da, za 0:4 znam, evo sad vidim da je taj rezultat, posto nisam bio u mogucnosti da gledam tekmu, a na rezultatima izbacilo 0:5. Da da, za 0:4 znam, evo sad vidim da je taj rezultat, posto nisam bio u mogucnosti da gledam tekmu, a na rezultatima izbacilo 0:5.
×
×
  • Create New...