Jump to content

Euroleague 2023/24

Chaos Is Me

Recommended Posts

Ovaj nesretnik na klupi Reala je prosle sezone na vreme shvatio kakva je Musa kancercina pa mu je na F4 isekao minutazu i ulogu, ali ovog puta ga je pustio da se ispucava zajedno sa kolegom Hezonjom i u 3/4 su ih njih dvojica bukvalno pokopali. Hezonja 1/7 trojke, Musa 1/6. Neverovatan raspad jedne tako iskusne ekipe.

Tesko mi je gledati teroristu Atamana, izdajnika Slukasa i majmuna Lesora kako ovo osvajaju, ali su zasluzili. Trebalo je zadrzati fokus u 1/4 kada ih je Real mleo, igrali su svoju igru kako znaju i onda nokautirali Real kada je stao.  Bile su ovde ozbiljan faktor i sudije, jer ekipa poput Pao u kojoj par nosioca ima velike minutaze moze lako da se isece faulovima. Sa malo drugacijim kriterijumom sudjenja bi im ovi najbitniji igraci vec u 3/4 isli na klupu zbog pete licne. Ali dobro, izborili su se za to pritiscima van terena.

Edited by СтелаРоса
  • Like 9

14 minutes ago, Green23 said:

Zato sam zauvek protiv F4, zamislite samo kakve bi utakmice bile Bo5 ovih timova sa F4

Pa,Ataman je juče i sam rekao dabi voleo da se igra plejof do kraja,ali da to trenutno u Evropi niije izvodljivo.

Ja sam na početku drugog poluvremena video da je Real ugasio. Jednostavno,PAO ih je naterao da ne veruju u svoje mogućnosti. Otvorene šuteve su fulali u seriji..

Edited by Drug Crni
slova

Malo je ovaj kraj pokvario zestinu finala. Ispade lagano a nije bilo tako. Real se bukvalno ugasio, nestade goriva, vodjstva pre svega.

Bice u ovu titulu utkani i KKP i KKCZ jer su 3 igraca koji su igrali u Srbiji prethodne sezone, sada uzeli titulu. 😄 

Drago mi je za Matijasa i Janija, posebno za Matijasa, ludačka energija sa kojom igra, večeras je pojeo dva najbolja centra Evrolige. Nije bilo suđeno u pravom dresu ali takav je život.

Madridskim smradovima želim da im svaka sezona bude ovakva, jebeni dan mrmota all the way. 

weekend-ending-middle-finger.gif

• Like 11
  • Love 1
  • Thanks 2
  • Ha-ha 4

Zanima me koliko ljudi u svetu gleda finale EL.

Iako Zvezdi deluje nedostizno, ja ovo takmicenje dozivljavam kao poprilicno amatersko i generalno svetu mezanimljivo.

Od dve meni bljak ekipe, povedila za nijansu bljak.

• Like 1

Just now, Borca said:

- "Rasni" plejmejker  - checked (Slukas) 

- Dominantni centar - checked (Lesor)

- Bek "ubica" - checked (Nunn)

- Odbrambena "zver" spolja (dobar i u napadu kao bonus) - checked (Grant)

- zaljubljeni Argentinac - checked 

• Ha-ha 11

54 minutes ago, realno *w said:

Mateo izgubio kompas. 

Imaš Jabuselea, Paorjea i Tavaresa, nijedan jedini put nisu pokušali da naprave neki mismeč i da se spusti lopta dole.

Skariolo gleda meč iz prvih redova i zadovoljno trlja ruke, crta se da preuzme Real...

• Like 2

16 minutes ago, Čočo said:

Treba istaći i ozbiljnu ulogu u odbrani i energiji Vildoze u pokretanju Panate i preokretu rezultata. 

Uh brate pretjera ga dobro, jeste bio u petorci kad se lomilo, ali više je postojao nego sto je nešto posebno bitno uradio. 

• Like 1