Jump to content

Losmi17

Član foruma
  • Posts

    5,214
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Losmi17

  1. Ataman je svakako najbolji trener u EL.
  2. Mora se priznati, solidno napisano, cak kao da je neki sudija pisao. Nisam gledao mec ali su trebali odmah izvrsiti jaci pritisak. Bas je bitan mec bio.
  3. Cavi nije u sjajnim odnosima s Barsom, mislim da je indirektno pricao i da nema sanse tamo da se vrati.
  4. Da je sutnuo jos 15 puta ovako, ne bi pogodio.
  5. I stvarno sudijska trojka koju je najavio kolega iz Pg...
  6. Pretekosmo u Bolonji. Jos 2 meca, ali vec sad se moze reci da nas je trener Ataman vratio tamo gde pripadamo. #wethegreens
  7. U pravu je kolega iz Pg. Za Boltauzera maltene fali samo da izvuce dres. Sto se tice ostalih, Nedobic bi morao biti neutale dok Hordov nit smrdi nit mirise... Trebao je tu biti Sreten Radovic, da malo izbalansira to...
  8. Kkp ce proci jer je fortuna njihov dobar drug. Iz kola u kolo im se poklapaju rezultati dok oni gube ko na traci. Osim ako ne dobiju albu, al to mi malo verovatno.
  9. Trener Obradovic nikako da se pojavi na presici. Rada i Rajko na aparatima.
  10. Apsolutno. Kakva korist od prolaska kkp? Kome je to bitno i zbog cega? Da ih samelje gosn Mateo stoka razlike...i to samo ako preskoce baskoniju i virtus u gostima.. S druge strane oni i ne zasluzuju prolazak jer su uspeli da im zbir prostih clanova tima bude veci od timskog efekta pa je trener Obradovic uspeo da stvori negativan sinergetaki efekat s nikad vecom lovom...
  11. Proci ce ovi drugi musavci iz bga jer je sreca njihov veliki saveznik pa iako gube kao na traci, ostaju tu gde jesu jer konkurenti koji imaju bolji medjusobni od njih takodje gube. Bice dovoljne i 2 pobede jer ne vidim koja to ekipa moze do sve 3 u poslednja 3 kola. Sto se tice drigih musavaca iz bga, oni su definitivno imali dosta manje srece i sigurno bi imali 3 ili 4 pobede vise da je teo igrao u nekim mecevima. Sto se tice zelja, svakako bih voleo da Milano bude 10ti.
  12. I tako 70% EL meceva. Fali nam ozbiljniji doprinos Papapetrua, Vildoze i Hernangomeza.
  13. Jaki smo ko zemlja. #wethegreens
  14. Za Panatu. Btw sam bio u hali posle 2 godine pauze, samo zbog zelenih. Rutinski protiv musavaca. Sto se tice mog bivseg kluba, nejasno mi je koji profil ljudi iz nedelje u nedelju ide da gleda ono. Bol u onoj stvari od igraca do uprave, nizu sr revijalne utakmice nedjama. Umesto sto se glumi neka podrska, trebalo bi da proradi govnjiva motka.
  15. Hvala lepo s zakasnjenjem. Mislim da mozemo bolje i od ovoga. S trenerom Atamanom sve postaje moguce....
  16. Tarik bas ozbiljno napredovao. I u Feneru ima dobru rolu i solidnu porciju suteva.
  17. Luka je bio nas najbolji visoki igrac prethodne 2 sezone, a ove je drugi najbolji. Odraz gromorozne selekcije za sta nije on kriv, ali ima malo i do njegovog kvaliteta. Cini se i da mu svaki trener kkcz veruje.
  18. I takav kakvog ga opisujes, bude u top 3 ili 4 nasa igraca zadnje 3 godine, a i po statsima u top10 centara u EL. Mislim da je do povrede ove sezone bio i u top15 najkorisnijih igraca EL. Zamisli da jos fizicki nije inferioran... Da se ne ponavljam, treba gledati malo i siru sliku, ne samo cist kosarkaski skill. Luka ima vecu vaznost nekad i od samih brojeva, pa i od ucinka na terenu. Sjajan reprezent kluba u svakom smislu.
  19. Meni je nekako bas jadno da navijac kkcz pljuje Luku. Lik povredio oba kolena, bio najmladji kapiten, transformisao igru skroz zbog povreda i vratio se na veliku scenu. Posten, sportsmen, uvek omiljen saigrac i postovan od protivnika. Sto se kaze dasa ipo. Mnogo mi je drago sto je kapiten, pa makar u ovim prozorima, narocito sto su se mozda i ogresili o njega neki put u proslosti kad je u pitanju repka.
  20. Vazna pobeda protiv fenera za poziciju 3. Trener ataman jos jednom pokazuje svestranost. S Efesom najbolji ofanzivni rejting, s Panatom najbolji defanzivni. Sveli smo fener na 60ak poena a daju 90 u proseku. #wethegreens
  21. Uf mnogo kiselog grozdja trenera obradovica. Kako okriviti igrace na 15 nacina. Sedite i ucite.
  22. Gurovic vrhunski kosarkaski radnik? Dobrooo
×
×
  • Create New...