Jump to content

Clash

Član foruma
  • Posts

    4,637
  • Joined

  • Days Won

    38

Clash last won the day on April 12

Clash had the most liked content!

Recent Profile Visitors

4,582 profile views

Clash's Achievements

Veteran

Veteran (13/14)

  • Dedicated
  • Reacting Well
  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine

Recent Badges

16.9k

Reputation

  1. Bravo brale, baš si darežljiv, svaka čast.
  2. Ja ne delim banove, ne navlačim na banove, ne prijavljujem moderciji. Samo ponekad ukažem na jadan post kad ga pročitam, pošto je ono neki dogovor da nema Šumska i slične doskočice.
  3. Juče nam uvale neke ljude, da li su plaćeni ili ne ili imaju emotivni naboj bez aritmije, da viču uprava napolje. Nisu nas birali, neće nas terati napolje. Drugo, gde da izađemo napolje, nek dođu dole i objasne nam kuda da izađemo? Naslušali smo se i nagledali tih priča - reči su prvog čoveka Zvezde. Ćovke gospodar reci. Covke Blagousti. Da se podsetimo i ovog bisera: Mi snosimo najveću odgovornost. Veliki broj utakmica smo izgubili na neobičan način. Košmarna sezona, ali se mi još uvek držimo u okvirima ciljeva koje smo zacrtali. Osvojili smo jedan, pred nama su još dva trofeja. Nikad se nismo 'palili' na fajnal-ejt. Laici u formi ološa pozicionirani u košarci nam pripisuju rekreativna takmičenja i da Zvezda ima ne znam koliko para. Sve što je probano na nama ove godine smo dobro izdržali - istakao je Čović u jutarnjem programu na televiziji RTS krajem marta. Prejako.
  4. Pa nije Lesor nigde pomenuo Covketa, možda je mislio na nekog drugog. 🤡
  5. Ovo je vec novi level strucnih analiza. Da je projektovana TRECA petica sa projektovanih desetak minuta, koja nicim izazvana igra cetvorku na maksimumu svojih limita, kriva za losu igru CZ u EL. Ali dobro struka je rekla svoje, nema tu sta.
  6. A jel Plavsic ima svoju pesmu, a?
  7. Gleda supruga, znaci gledam i ja.
  8. Dosta kosarke za veceras, okrecemo se obavezama u Survivoru, sace poceti. Mozda Dozet tamo skautira neko pojacanje, ima dosta trcanja i gadjanja.
  9. Cekaj malo, je li vi ovako stalno na lajvu? Vise gledate utakmicu nego sto komentarisete ovde? Nikad od vas ozbiljnih forumasa
  10. Mi sinoc izgubili, ovi ce sad da dobiju i onda isto nista kao i mi.
×
×
  • Create New...