Jump to content

Angola

Član foruma
  • Posts

    198
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Angola's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • Very Popular
  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Dedicated

Recent Badges

293

Reputation

  1. Iz ugla rezultata, mozda je sezona neuspesna. Iz svih ostalih uglova, sezona je sjajna. Puna dvorana tokom svih utakmica, sjajna atmosfera, nekad se pobedi, nekad ne. Dosta dobrih utakmica, punili smo dvorane i na strani. Nije kliknulo kao prosle godine, Boze moj, ide se dalje.
  2. Ne ocekujem nista od Aba lige ove sezone, jer prednost domaceg terena. Imamo podjednak tim za Zvezdom, i mi i oni sa svojim problemima u rosteru. Nasa igra u gostima je katastrofalna. Ni u Nisu , gde je pola pola, nismo uspeli da uzmemo kup. Moramo se dozvati pameti, da se kosarka ne moze igrati sa laznim plejmejkerima.
  3. Klasican penal, ako je bilo unutra. I drugi zuti za golmana. Zvezda ima jaci tim, bice i sampion, razvalili su nas u derbiju, ali zato valjda i volimo Partizan
  4. Nisam siguran da te razumem ukoliko si iz Beograda. Prodajna mesta rade i do 20h uvece. Zasto je problem otici i kupiti kartu? Ukoliko nisi, onda te u potpunosti razumem.
  5. Ne razumem saborce koji kazu da su ostali bez karte ili slicno. Karte nivo 400 stajanje, se stampaju u neogranicenom broju. Ima ih i na dan utakmice. Jug i Sever nivo 400 sve su stepenice krcate. To su karte koje se ne prodaju zvanicno, ali ih ima na prodajnim mestima.
  6. Neka nas ne zavara pobeda protiv Efesa. Bukvalno nista nismo odbranili, dali su nam gomilu lakih poena. U odbrani smo blaga katastrofa. Dobili smo utakmicu, jer smo u drugom poluvremenu sve pogodili. A kad stane sut, morace nesto i da se odbrani pozadi. Kaboklo i Smajlagic ne postoje, Kaminski samo ako ima poenterski ucinak, ne steti timu. Plajs nam se nadavao poena kao da je na suterskom treningu. Sa ovakvom odbranom mi nemamo sta da trazimo ni u jednom takmicenju. Ukoliko se Bruno ne dovede na neki pristojan nacin, da bude bar neki faktor, ne pise nam se dobro. Jer ako se nadamo, da nam igrac kojeg menjaju, odbrana napad, donese nesto, slaba je to vajda. Na visokim pozicijama, Zek vuce koliko moze. Preopterecen je. Nijednu gresku mu ne treba zameriti. Milano je mnogo bitan. Ako tu izgubimo, nemamo cemu da se nadamo.
  7. Pretpostavljam...Nagadjam po rosteru
  8. Favorizovanje jednog kluba od strane drzave oduvek je bilo. Treba samo izbrojati titule Partizana od kad je on na vlasti. Naravno da je sada budzet pola pola u kosarci, ali dugo tako nije bilo. Jedini pravi odnos drzave, jeste da istu kolicinu novca das jednima i drugima. Pravog odnosa je retko kad i bilo. Ni za vreme Tadica, ni za vreme sadasnjeg predsednika.
  9. Ja sam samo svratio, da cestitam Zvezdi na pobedi...Cista pobeda. Proslavio bi nasu pobedu,a ne tugujem puno, jer su trenutno bolja ekipa. Ne zameram kapitenu. Igrao je to sto mu je naredjeno da igra. Sad nije proslo. Ok. Idemo dalje.
  10. Kakav je gospodin Andrea...Odlicno se snasao na skakljiva pitanja na konferenciji. Slicni porazi vecitih u ova dva dana.
  11. Koliko ja nemam pojma o kosarci. Pre neki dan placem za sirom rotacijom, a nasa sira rotacija ne moze ni Split da dobije.
  12. Doslo vreme i za Balsu. I nikada nemamo dva raspoloziva centra, i precesto se forsira jedan dok ne krepa na terenu. Koprivica 0 minuta protiv Monaka, sinoc igra skoro celo drugo poluvreme. Kaboklo sinoc dva minuta. Kod Zeljka da bi odmorio moras da imas cetiri licne greske, pa da te rotira, odbrana, napad. Mogli su sinoc Smit, Kaminski, Leday, pa i Kaboklo, do vise minuta u igri. Nisu to Andjusic, Jaramaz i Vukcevic, pa da ti naprave toliku stetu u igri.
  13. Skroz ih pogresno odmara. Sve odjednom u isto vreme ih odmara. Mogao je Aleksu da zameni Smit. Minut, dva, znacilo bi. Mogao je i Leday da igra. Izgubili smo samo zbog premalo odmora za ove igrace koji su igrali celo drugo poll.
  14. Tvrdoglavost je mnogo zajebana stvar. Samo odmoran igrac moze biti dobar igrac. Celo drugo poluvreme isti igraci igraju. Aman odmori nekoga...Odmori ga minut. Svak na svetu vidi da je Pj preumoran, da pravi greske zbog umora. I Zeljko ga tvrdoglavo drzi u igri. Aleksa takodje, umor,umor, umor. Nastavi da treniras, smanji tvrdoglavost, povecaj rotaciju.
  15. Ocekujem pobedu veceras. Ajmo Crno beli.
×
×
  • Create New...