Jump to content

Čočo

Član foruma
  • Posts

    5,185
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    25

Everything posted by Čočo

  1. Prijatno sam iznenadjen kvalitetom košarke na ovom F4.
  2. Tokom sezone je u više navrata sedeo sa Drčelom i Vasićem. 😄
  3. Zbog bubuljice na čelu.
  4. Bravo Lojd, bravo Saša, bravo Monako!
  5. Koja kvota bila da će se Guduriću stisnuti ruka kad je neizvesno? On i Papajanis sve kriterijume ispunjavaju da igraju u Zvezdi.
  6. Evroligaške sudije su najgore sudije svih košarkaških takmičenja na svetu. KLS sudije su kvalitetnije od ovih. Kriminalna organizacija.
  7. E to je Monako. Mobilisao redove, stegao odbranu i krenuo šut. I to bez J. Brauna III. Bravo!!
  8. Lojd energetski i u napadu i odbrani digao ekipu. Teško da će moći sam. Treba mu pomoć Dzejmsa.
  9. Nezadovoljni navijači su plaćenici, novinari su plaćenici svi su plaćenici kada vide šta je napravio od kluba. Ali tu je uvek prisutna,, drž te lopova" dok ja mešetarim.
  10. Kakav rafal Dorsija i Wilbekina.
  11. Tu je teško naći dokaz. Samo optužba nije dovoljna potreban je opipljiv dokaz, pisani trag, video ili audio snimak. U ovom slučaju optužba nije ni potrebna kad postoji snimak. Svakako se slažem sa Sharpom da ovo može proći bez neke gungule već samo povlačenje.
  12. Spanulis nikad neće biti veliki trener.
  13. Odlična 4/4. Kajl Gaj je ozbiljna praćka i ono što me iznenadilo nije neko ko forsira samo šut za 3. Jako zanimljiv igrač.
  14. Ovde postoji snimak. Rižak je bio rekla-kazala. Teško da se iz ovoga može izvući. Sa Evroligom će se teško izvući ali od ABA lige svašta se može očekivati.
  15. Jer će biti kažnjen ili misliš da će se sam skloniti?
  16. Ajde da vidimo šta će i da li će ABA liga nešto preduzeti. Ovo je klasično narušavanje ugleda i onako već narušene ABA lige.
  17. Pa da bude još manje ljudi nego što bi i ovako došlo. S obzirom da je udbaš dao amin da se igra na dan raspeća Isusa Hrista kako bi došlo što manje i dalje nezadovoljnih ljudi, simbolično bi bilo da se dođe u što većem broju da se,, razapne" udbaš.
  18. Nama jeste. Da, da. Kao što Juan reče. Samo od Gasproma 50 miliona. Možda ne godišnje ali i da je na 5 godina to je 10 miliona po godini što je više nego što su nama dali ukupno za više od 10 godina.
  19. Isključuje i te kako. Na tviteru široka crveno bela javnost više ne spominje Pionir i igranje utakmica u njemu već samo Boltauzera. Za tili čas.
  20. Godinama od kad igramo evropska takmičenja pričam da sponzorstvo sa Gaspromom je čista eksploatacija od strane njih. Hvala im na tome što su došli i bili tu kad nismo imali cvonjka prebijenog ali oni od dolaska u klub pa do danas su mizerno povećali sponzorski ugovor i ako unazad godinama i pored toga što su na,, crnoj listi" u Evropi predstavljamo i njih i imamo rezultate. Davali su po 50+ miliona Šalkeu koji nije bio ili retko kad na mapi a sada će isto davati i jebenom Ferencvarošu. Ovo što oni sada nama daju je smejurija. Zamisli daju nam 5 miliona godišnje sa planom da povećaju na 8 miliona?! Generalni sponzor. I mnogo manji klubovi dobijaju tu cifru od nebitnih sponzora za lopte i opremu a mi od generalnog sponzora istu cifru za učešće u Ligi Šampiona i ostalim evropskim takmičenjima. Šteta što smo uslovljeni time i što Rusi maksimalno koriste situaciju da nas,, iskorišćavaju". Sjajan fudbaler. Kad bi došao bio bi ozbiljno pojačanje. Polivalentan igrač koji igra obe bekovske pozicije podjednako dobro a može i krilne po potrebi.
  21. Zna se ko je otvarao fioke. Dve muve jednim udarcem. Prvo pripremanje terena za sudije, drugo pustio buvu da se navijači ne bi bavili pripremama za povratak u Pionir nego da se bave Boltauzerom. Kad god pomisliš nema dalje on te iznenadi. Udbaški gmaz.
  22. A o nepotizmu, zapošljavanju bez iskustva i košarkaškog CVa i sistemskim uništavanjem mlađih kategorija to je već druga priča. Mlađe selekcije su nam nestručnim rukovođenjem i radu bez plana, toliko uništene da će nam trebati godine i godine da možda stanemo na noge. Mi više nemamo mladog igrača na koga u budućnosti možemo da ozbiljnije računamo. Eventualno jednog, maksimalno dvojicu. U prilogu tome: Bruka i sramota.
×
×
  • Create New...