Jump to content

forumko topic

Član foruma
  • Posts

    2,642
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by forumko topic

  1. Klajburn i TT su isto godište. Samo je jedan skuplji i zdraviji.
  2. Ako pričamo o Vasiljeviću, itekako jeste glupan. Dozet je makar imao sportsku karijeru, bio solidan košarkaš. Bagzi je samo ružna epizoda, osoba koju teča gura.
  3. Misliš da bi neko dovodio Tobija, a da se razume u ovaj sport, pa je tako Luka ni kriv ni dužan, upao na backup? Skauting tim ne postoji, tu su dva čoveka, koji slušaju teču. Tako da te priče, ako Đurišić ne dođe, dovodimo Dobrića kao treću opciju, a ono Dobrić bude u prvoj petorci.
  4. I Luka MItrović je isto bio treća opcija na svojoj poziciji, tako da te priče ne piju vodu. Hvala Dobriću za sve, ali ne.
  5. Ako ostavimo po strani sentimentalnosti, ja sam prvi protiv bilo kakvog pomena vraćanja Dobrića. Super je momak i sve to, ali nemoj, tečo, molim te.
  6. Pošto već nisu relevantan izvor, što je ok, ali šta im je ova "kapičica"?
  7. Znalo se za Tea da će produžiti odmah nakon finala KLS, ali su čekali da se otrezni za slikanje.
  8. Trzamo se, skoro da zaboravljamo da smo u gostima
  9. Fenomenalno. Ovde je dosta lepše nego kod nas. Tamo je bila velika gužva, mnogo je igrača prošlo kroz filtere. Imamo igrača za nekoliko timova, pa proberite ako ima nešto za vas.
  10. Dobar dan, komšije. Napolju pada kiša, a neko nam je zaključao vrata od kuće. Možemo li malo da se sklonimo kod vas?
  11. Janis, normalno, izjavljuje da imamo više ambicije i ciljeve u EL, i naravno da nećemo dovoditi igrače, koji ne prave razliku.
  12. Nisam siguran, ali mi se čini da nam najveće pojačanje dolazi na 4. Moguće da je to već neko spominjao, ali ne verujem. Obično ekskluzivu čuvam za sebe.
  13. Ovo odavno nisu realne cifre, Makabi je imao veoma dobru sezonu, zamalo i do F4 došao, uprkos ratu i igranjem u Beogradu. Baldwin i Lorenzo su već na 2 miliona sigurno, dok nema šanse da Nebo ima ispod 1 milion. Kalinić je zahvalan i zlata vredan igrač. Da li vredi 1,4 miliona po sezoni - videćemo. Svakako sa njim mnogo dobijamo. Još Dangubić, Jović i Štimac, pa da palimo mašinu.
  14. Ako je ovo "jedino" i "samo", nekima je dovoljno. Guru je već objasnio njegov učinak kroz statistiku, a bold pokazuje i njegove moralne vrednosti. Meni ne treba više da mislim da je novi ugovor nepotreban. Bolje da je dobio povlačenje dresa broj 10, zahvalnicu i ćao.
  15. i to je uradio pre 8-9 godina i posle još veliki broj promašenih floutera levom rukom, od koga su se svi krstili tom istom levom rukom. Da se razumemo, Lazić jeste doživotni kapiten, profesionalni dizač trofeja, itd. Ja samo smatram da je već u ozbiljnim godinama i da je nepotreban ugovor na još dve godine. Lazić kao kapiten mora biti u 12, a znamo da će tako zauzimati mesto nekom boljem igraču.
  16. Slažem se, ali je vreme za promene, po meni je dosta bilo Lazića, Lazarevića, Mitrovića & co
  17. Teško bih ga zamislio i u nekom Huventudu ili Ulmu. Da u košarci postoje rukometne izmene, možda bi ga uzeo i neki EL tim. Ovako, previše je limitiran za ozbiljniju košarku.
×
×
  • Create New...