Jump to content

Trigger

Član foruma
  • Posts

    470
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

1,396 profile views

Trigger's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

  • Dedicated
  • Reacting Well
  • First Post
  • Collaborator
  • Very Popular

Recent Badges

965

Reputation

  1. Ovo Dobrić rešava samo da ga ubaci trener u igru 😃
  2. Problematični su i abrovi da i Jokić prošle godine nije hteo da igra zbog Pešića.
  3. Apsolutno je svejedno koja će od ove 3 ekipe Realu na megdan. Laganih 3:0 za Real.
  4. Izgleda da Plavšić zna da je Čova bivši pa se drznuo da piše ovakve tekstove, a možda je dobio i direktivu od sledećeg gazde. Uglavnom dao mi je šlagvort za razmišljanje ko bi hipotetički bio najbolji trener za Zvezdu od bivših trenera u nekom sledećem periodu nove vlasti, a da znamo da se neće vratiti dok je Čović tu. Radonjić, Ivanović ili Saša Obradović? Ustvari sada vidim da ovo nije pisao Plavšić, ali ne menja suštinu moje razmišljanje.
  5. Slažem se, najverovatnije je Čović umešao prstiće kada je video da će FMP da bude najlošije plasiran srpski tim i da provejava priča o baražu i to u ovom slučaju najverovatnije sa Spartakom ili Vojvodinom koji su po mom mišljenju kvalitetniji od nekolicine aba ligaša pa i od tog FMP-a. E onda je verovatno rekao može Dubai, ali... Čak me ne bi čudilo da je to bio jedan od uslova da pristane da odleprša iz Zvezde na kraju sezone. U fazonu može Drčela, ali FMP ostaje tu gde jeste. I onda dobiješ sprdnju da iz lige niko ne ispada, a Leon Štukelj i braća iz Mornara trljaju ruke. Svima lepo, daj taj Dubai. A pretpostavljam da će ABA ligu sledeće sezone igrati Voša, što bi bilo i lepo u smislu Novi Sad, Spens i tako to, mada će tu malo i politika i još po neko da poguraju ako bude trebalo. U svakom slučaju eventualno finale Spartak i Vojvodina u Aba 2 može da bude jako zanimljivo.
  6. Recept za navijače KKP za četvrtak, petak i za dalje: Zategneš brutalnu lovu na Efes, navijaš za Efes jer jbg ne može se za Zvezdu navijati, pa ako dobije Zvezda psuješ mater kladionicama kako nikad nemaš sreće u klađenju, a negde u dubini duše si srećan. Ako Zvezda dobije, onda u petak zategneš brutalnu lovu na Valensiju, naravno navijaš za KKP i u zavisnosti od rezultata psuješ mater ili Kaminskom i PJ-u(ali sa debljim novčanikom) ili opet kladionicama, ali naravno ipak si srećan na neki način. Ako je KKP prošao, zategneš brutalnu lovu na tok devetog ko god da je, gledaš iz fotelje i primeniš taktiku iz gornjeg dela. Za dalje savete se javljam u slučaju prolaska prvog kola play-ina. Jer jbg u ovom slučaju ima da puknete ozbiljnu lovu, ali bićete srećni.
  7. I mene zanima gde je nestao Nikola Radovanović, nikakvih informacija nema na internetu, a igrom slučaja pratim njegovu karijeru još iz Bijeljine... On je inače pre 3 godine tačno negde u ovo vreme potpisao trogodišnji ugovor sa KKP, međutim u međuvremenu nestao sa radara.
  8. Verujem da bi ovo stavili, ali 99% je da će dva srpska tima igrati finale Aba 2 i onda dolaziš u verovatnoću da će možda 7 srpskih timova igrati Aba sledeće sezone. To nikako nije smelo da se desi i onda su našli naravno Solomonsko rešenje da niko ne ispada, Srbija najverovatnije dobija šesto mesto, ulazi Dubai i to je to. Da po rezultatima ispadaju Fmp ili Borac doneli bi drugačiju odluku i igrao bi se baraž. Jbg takva liga, rešenja se donose u hodu, mada kada vidiš da to isto radi i EL onda jbg šta očekivati od ovih iz Abe.
  9. Da li je moguće da ovaj Šerif ima prijem kao da se lopta odbija od zida, neverovatno loš fudbaler.
  10. Pa ovo je ključ problema našeg sporta, zato smo i tu gde jesmo.
  11. Ovo je vrlo osetljiva tema iz više razloga, naročito u Srbiji jbg. Prvo uvek se stavite u poziciju kluba/navijača čiji kapiten bi isto ovo uradio. Većina sigurno ne bi bila srećna. Drugo SD Vojvodina pokuša na svim poljima da što više ojača svoje klubove pa da pored odbojke i rukometa postanu veći faktor i u fudbalu i košarci i samim tim pokušavaju da izgrade kult navijanja za Vojvodinu. Apsurdna je situacija da u Novom Sadu ima više navijača CZ i Par nego Vojvodine. Nisam siguran, ali mislim da i u profesionalnim ugovorima koje sportisti potpisuju stoji klauzula da im je zabranjeno da u javnosti na bilo koji način promovišu neki drugi klub i da će ukoliko to urade biti sankcionisani. U svakom slučaju osetljiva tema i igrači ostalih klubova u Srbiji bi ipak trebalo da malo smanje navijačke strasti prema CZ i Par makar dok su pod ugovorom sa nekim drugim klubom. To je neko moje mišljenje, ne mora da znači i da sam u pravu.
  12. Bez Zvezde do leta na Kališu i uzimanja rednog broja za kupovinu sezonske karte napisanog na belom papiriću.
  13. Kvota da Neda daje ovu "bitnu" trojku je bila 0.99
  14. Nego skupe nam ove pripreme za Aba ligu. U Minhenu se pripremamo za za nezgodni Mornar u Baru, a na Azurnoj obali se pripremamo za uvek neugodnu Krku.
×
×
  • Create New...