Jump to content

Recommended Posts

Posted

О здравственом стању екипе, проф. др Драган Радовановић је пред Евробаскет изјавио:

–       Немања Бјелица се након повреде листа десне ноге није у потпуности вратио у тренажни процес и тренутно није у могућности да у тако кратком временском периоду до почетка Европског првенства достигне ниво физичке спреме какав је потребан за једно толико захтевно такмичење.

:classic_sad:

• Tuzno 1
Posted

U svemu lošem može biti i nečeg dobrog (za promenu ja gledam s pozitivne strane 😄 ) Verujem da će Kuridža iskoristiti svoje minute i opravdati Karijevo poverenje.

Posted
Just now, Del Piero said:

Ne razumem Karijevu opcinjenost Risticem. Ako mu je bio potreban treci centar onda je Petrusev mnogo logicnije resenje.

Ja kapiram da je to hvala sto se odazvao na svaki poziv i prozore itd.

Ali bas tako, petrusev ima mnogo vise smisla.

Svaki minut u igri ristica pa i da je bandera pored njega cemo platiti.

Pritom i Kuridza moze par minuta na 5.

Ne mogu da shvatim ovo.

Posted

Izostanak Bjelice je poprilican problem. Sreca da nam je grupa lagana, pa Kalinic i Lucic ne moraju bas da ginu od starta, ali mnogo ce pasti na njih u vaznim utakmicama i jedan da udje u problem sa licnim greskama (a kakav im je stil igre to je vrlo moguce) to je onda problem za nas. Plus obojica su ipak lagani za nekog Sabonisa na primer.

• Like 4
Posted

Mene ne cudi za Petruseva

Na svakom snimku koji sam odgledao Petruseva ko da su puskom naterali da bude tu

Kapiram ne igra i sve to ali to je toliko glupo da mislim da to i Kari primecuje

Posted
7 minutes ago, srlepajce said:

Verovatno je Kari cekao do kraja ovaj izvestaj lekara za Belog

Ne vjerujem, po onome što je izjavio ljekar reprezentacije, Bjelica od povrede do danas nije bio u stanju da trenira, tako da su za njega stvari bile jasne, biće da su čekali do zadnjeg trena da vide Nedovića i da je on konačno na treninzima juče i danas pokazao da je OK, moguće čak i više nego OK kad je odlučio da mu ne treba Dobrić.

Posted
2 minutes ago, SteveFrancis#3 said:

Znate kako, Lucic, pa ni Kalinic ne blistaju u post defanzivi. To je prosto tako i ne vidim zbog cega bismo se osecali spokojno protiv ekipa sa nekim skilom dole. U najkracem, najebali smo.

giphy.gif?cid=ecf05e47b8xv2g1igv5vzfjgij

• Ha-ha 8
Posted

ako zavrsimo prvi mi prvu ko utakmicu igramo 11. septembra. zar to nije dovoljno vremena da se bjelica oporavi? i onako se nece koristiti svih 12 igraca u svakoj utakmici.

Posted
1 minute ago, SteveFrancis#3 said:

Znate kako, Lucic, pa ni Kalinic ne blistaju u post defanzivi. To je prosto tako i ne vidim zbog cega bismo se osecali spokojno protiv ekipa sa nekim skilom dole. U najkracem, najebali smo.

I Russell Crowe je u Cinderella Man bio mnogo manji od protivnika pa ga je sjebao, tako će i Marko Kraljević - Kuridža 😁

Šta se sad koja PM ovo sa prenosima na SK? Sve što valja od tekmi ide na PTC? 💩

Posted
28 minutes ago, srlepajce said:

:classic_sad:

po opisanom zvuci kao da nije vise povredjen, vec je stvar kondicije? za igraca koji treba da igra 10 mins i prosao je pripreme do utskmica??

nije mi jasno ali sto kaze beo u boldu size 99

• Like 1
  • Thanks 1
Posted

I tako, odoše Kuridza i Ristić na EP.

Nemamo nikakvu širinu na pozicijama 3/4, niti mogućnost da branimo jake četvorke. Srećna okolnost je da je Nedović spreman, pa dobijamo opciju više spolja.

Objektivno nismo u top3 ekipe na prvenstvu ali Pešić je sastavio tim i od njega očekujem medalju.

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...