Jump to content

Milko Miller

Član foruma
  • Posts

    1,475
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Milko Miller

  1. Ferencvaros troši na plate igrača 25 miliona, nije ceo budžet 25 miliona. Opet kažem da mislim da će verovatno biti slična suma za Ferencvaros kao za nas, ali impresivnije zvuci kako je Mozzart napisao. Inače će Jovanovic da tuzi Vosu i tako probati da postane slobodan igrač (zbog toga i naše interesovanje). Mali svakako ima sve predispozicije za uspešnu karijeru: poznat otac, izbačen iz kadetske reprezentacije jer je vredjao trenera i tužio matični klub. Vidi se da je na zemlji.
  2. https://www.championat.com/football/news-5522984-gazprom-stanet-novym-sponsorom-vengerskogo-kluba-ferencvarosh.html Ovde kaze da ce ulaskom Gazproma budzet biti 50 miliona, a ne da sam Gazprom ulozi 50 miliona.
  3. 50 miliona bi trebao da bude budzet posle ulaska Gazproma, nece dobiti Ferencvaros 50 miliona samo od Gazproma. Posto je i nama budzet oko 50 miliona, kontam da ce Ferencvaros dobiti slicne pare kao mi od Gazproma.
  4. U veznom redu čisto po koncepciji je logičnije imati Stamenica, a ne Kangu, pored Hvanga i Ivanica. Automatski daje više prostora za Hvanga da on bude glavni kreator u sredini, a Mijailović je oslobođen od defanzivne podrske Kangi. I odmah je mnogo bolje odigrao. Odličan centaršut za 2-0, zamalo bomba za 3-0, a sanse koje smo kreirali na početku drugog poluvremena su uglavnom rezultat bili odličnog dubokog pasa Mijailovica.
  5. Mogu da garantujem da bi suprotno pricao da je protiv Sitija na klupi bio Miloje a danas Barak.
  6. Zamisljam kako bih objasnio nekom strancu da jedan navijac nece vise da gleda utakmice jer njegov tim na rezultat od 2-0 u 80. minute u derbiju u eliminacionoj utakmici ne ide u totalni napad.
  7. Tesko pitanje ko manje zna fudbala Serif ili Stamenić. Olajinka kod drugog gola konačno pokazao znanje koje ima, valjda će konačno i on da proradi u potpunosti. Interesantno je da Mijailović ima bolji centar šut od svih bekova koji su ovde igrali zadnjih 10 godina.
  8. Lepo je objasnio @Guru, ni Rodic ni Mijailović ne igraju kao klasični bekovi. Rodic i Mijailović igraju kao na primer Gvardiol i Akandzi protiv Reala. Na papiru izgleda kao da je Gvardiol levi, a Akandzi desni bek, a zapravo je Gvardiol više igrao kao treći stoper a Akandzi dao defanzivnu podršku veznom redu. Gvardiola igra to relativno često. Tako da ako Miloje hoce da igra istom koncepcijom, logicnije je Djiga kao zamena.
  9. Ne razumem sto ne traže javno da UEFA delegira stranog sudiju kao da je medjunarodni meč u pitanju, pa nek onda prete da neće igrati ako FSS odbije to da uradi.
  10. Ne mislim ni ja, ali će se ozbiljno povredeti ako ga i dalje forsiraju.
  11. Bukari promasuje sanse koja druga nasa krila ne bi ni stvorila.
  12. Prvi na tabeli: plejof LŠ (garantovano mesto u grupnoj fazi LE) Drugi na tabeli: 2. kolo kvalifikacija LŠ (put lige). Ako pobediš u drugom kolu imaš garantovanu grupnu fazu LE, ako izgubiš ideš u trece kolo kvalifikacija za LE. Svakako drugi mora da pobedi bar jedan dvomeč da igra grupnu fazu jednog evropskog takmicenja. Treci na tabeli: plejof LE (garantovana LK) Cetvrti na tabeli: 2. kolo kvalifikacija LE. Da bi četvrti igrao jednu grupu mora da prodje dva dvomeca. Za razliku od prošle godine, četvrti sad ima pravo jednog kiksa i ne ispada direktno iz Evrope. Peti na tabeli: 2. kolo kvalifikacija LK (mora da prodje sva tri dvomeca da bi ušao u grupu) Znaci: Trenutno Zvezda i TSC imaju sigurnu Evropu, Partizan bi trebao isto da udje u neku grupu. Ako Vojvodina bude četvrta, imaju cemu da se nadaju ali će biti težak zadatak da udju u neku grupu. Za Cukaricki/Kragujevac prakticno nemoguca misija. Ukoliko Radnicki ili Vojvodina osvoje kup, oni bi preuzimali poziciju treceg mesta od Bačke Topole i oni bi imali garantovanu Evropu.
  13. Moze da se kritikuje ovakav stav kluba, ali standarno populisticke izjave Poledice. Klub mora igracu da nudi trening, sve ostalo nije krsenje ugovora (smesno je tek pricati o krsenju ustavnih prava). Integritet takmicenja se rusi i poruka za kladionicare bi bilo da izjavi da ce klub namerno lose igrati, a klub ima pravo da igraju samo igraci koji su planirani i za sledecu sezonu.
  14. Bolje da su slali Cukaricki i IMT u Loznicu i Zaječar. Isto im je očajna infrastruktura, a imaju ukupno 100 navijača. A to sto Radnicki ne igra u Leskovcu ne razumem.
  15. Znamo kako Embiid igra u plejofu, ali ovde se vidi da ga muci koleno. Ni odbrane ni napada nema. Katastrofalan šut za tri od Majamija i Batum i Hild na steroidima zaslužni za utakmicu u egalu.
  16. Očekivano prvo poluvreme. Majami agresivniji i sa mnogo većim fokusom, a Embid se raspada kad igra protiv zone.
  17. Luka Ilic potpisao ugovor do 2028 i dolazi kao slobodan igrač. Zvanicna potvrda transfera narednih dana (Sportklub).
  18. Mislim da sme da bude na stadionu, ne sme da bude u svlačionici.
  19. Dobro ovo je samo izbor trenera, nije zvanican COY ali i to će izvesno dobiti. Sto se drugih nagrada tiče izgleda da je izvesno da će Jokic biti MVP, Wembanyama ROY i Gobert DPOY. Maxey bi trebao da bude MIP ali Cobey White isto još ima neke sanse. Najneizvesnije bi trebala biti borba između Monka i Reida za 6th man.
  20. Olimpijske igre su kraj ciklusa ne pocetak. Nema tu sto da se isproba sa Vukcevicem, Topicem ili Djurisicem ako su igraci sa iskustvom velikih turnira zdravi. @Brat od Korneta Ne bih se slozio da je Dobric samo napadac, Pesic mu je nasao odlicnu defanzivnu ulogu na SP.
  21. Gde bi nam bio kraj da se oko selekcije samo pita Covic, ali jbg dobra je duša pa hoće da ispuni i neke želje trenerima.
  22. Koliko Kostadin voli Zvezdu, to je strasno. Besplatno radio u klubu, stavio stan pod hipoteku, pozajmio milione klubu. Nismo ga zaslužili.
  23. Dajemo vise golova u proseku nego kod Baraka, odbrana je mnogo stabilnija, sem derbija, gde smo prvi put posle vise godina stvarno dominirali, smo svaku utakmicu rutinski dobili. Nije ni Miloje sad nesto specijalno pokazao, ali je opet nebo i zemlja ako uporedimo kako je ekipa izgledala kod Baraka.
×
×
  • Create New...