Jump to content

gggggggg

Član foruma
  • Posts

    7,595
  • Joined

  • Days Won

    7

Everything posted by gggggggg

  1. gggggggg

    NBA 2023-24

    imali su i 49-31 i nisu stigli do 50 pobeda.
  2. gggggggg

    NBA 2023-24

    jeste konjina je problem a ne ona dva prevaranta
  3. gggggggg

    NBA 2023-24

    o ovome sam i ja razmisljao tokom utakmica. verujem da je opcija da se bude osmi bolja ali u realnosti nece rizikovati.
  4. gggggggg

    NBA 2023-24

    indiana ima 4-1 protiv milwaukeeja ove sezone uz onaj ballgate™. ko zna sta je sa antetokounmpoum...bice jebacki za jelene po svemu sudeci.
  5. gggggggg

    NBA 2023-24

    svaka cast knicksima sto ne kalkulisu iako mislim da je to pogresna odluka.
  6. gggggggg

    NBA 2023-24

    bukvalno neverujem sta citam. do pre 12h niko nije spominjao prvo mesto na zapadu kao bitan faktor za mvpja.
  7. gggggggg

    NBA 2023-24

    to sto sga ima tacno 0.0 pobeda vise od jokica i da bi zbog toga trebao da bude prvi je smesno. najbolje da nba tiebrake odlucuje o mvpju.
  8. gggggggg

    NBA 2023-24

    sa ovom besprekornom logikom bi onda tatum trebao da bude mvp.
  9. gggggggg

    NBA 2023-24

    ne znam cemu tolika frka oko pozicije. usput, minnesota jos mora dobiti phx u poslednjoj utakmici... na istoku veselije. sixersi ce zavrsiti u playoffu izgleda. dobice netse, orlando igra protiv mil a indiana protiv atlante... ceo istok igra od 1900. treba pratiti knickse da gledamo kako ce se ponasati na odvijanje rezultata sixersa i ostalih.
  10. gggggggg

    NBA 2023-24

    monk za 25/g mi je bolje nego thompson za 30+/g.
  11. gggggggg

    NBA 2023-24

    najbolji post ikada na temi pelicansi su 5-0 protiv kingsa, koji su 4-0 protiv lakersa ne vidim kako lakersi nece u playoff. zar james nije nekih mnogo-malo u odlucujucim utakmicama u karijeri ili tako nesto. izclutchovace ovo opet.
  12. gggggggg

    Šah

    ludilo sta su uradili firouzja i gukesh
  13. gggggggg

    NBA 2023-24

    ima valjda nesto izmedju prvog igraca i sestog igraca xd daj ga spursima i videcemo koliko ce biti korisniji sa odlicnim centrom koji zna spustiti loptu na parket i sutnuti. btw jos uvek ima finale istoka kao glavni igrac. koliko god to bilo 'fluke' i dalje ga ima...
  14. gggggggg

    NBA 2023-24

    da se razumem u ligu i sve oko nje kao sto ti mislis ne bih svako vece gubio na tiketima 😞
  15. gggggggg

    NBA 2023-24

    krejci i garrison matthews startovali i igrali 30+ minuta, pored njih bufkin, fernando i windler igrali 25 minuta...naravno da ce izgubiti xd
  16. gggggggg

    NBA 2023-24

    bio je +16 za 21 minut i nije promasio iz igre, sto je sada on kriv ;D
  17. gggggggg

    NBA 2023-24

    ukratko, mislim da svi osim ovih 'manjih ekipa' (pa i nyk i cle) bi trebali biti malo bezobrazniji u svojim ambicijama u ovom playoffu. nece se cesto desavati ovakva prilika da osim jedne dobre ekipe sve druge u playoffu su pobedive (racunajuci tu embiidovu istoriju povreda i sansu za istu). tako da bi na njihovom mestu malo i kalkulisao da izbegnem boston ako je moguce, jer u tom slucaju postoje dobre sanse za ecf. randle je kul igrac i sve, ali nije neko bez koga se ne moze. nije on neki difference maker. imace jednu od deset utakmica strava partiju i to je to. ostalo ce nabiti statse sabonis style a u realnosti nije vredan toliko. gledajuci istoriju njegovih playoff ucinaka (doduse i zbog povreda), to nije nesto sto ce biti nenadoknadivo. anunoby je bolji i vazniji igrac od randleta. a hvala bogu imaju i veliku sirinu, pa se moze krpiti bivolov izostanak. nadajmo se da ce se i bogdanovic dici iz mrtvih. orlando je velika enigma, vrhunska odbrana ali sus napad. nesto kao minnesota, samo sto ovi nemaju karla townsa a pogotovo ne edwardsa. jrue holiday odbio po za sl sezonu i uzeo novi ugovor 135/4. dobar posao za celticse. mozda je 4 godina previse ali verovatno nisu imali izbora.
  18. gggggggg

    NBA 2023-24

    naucio sam da im ne verujem ni kada pobedjuju ni kada gube ;D uostalom vrlo brzo cemo videti da li ispadaju u utakmici za osmo mesto ili nedelju dana kasnije. ako nekako zavrse kao sedmi onda mozemo da se nadamo da mogu do finala konf opet. btw duncan robinson je no timetable to return. dosta im je vazan igrac bio ove sezone...
×
×
  • Create New...