Jump to content

leki bg

Član foruma
  • Posts

    1,148
  • Joined

Recent Profile Visitors

2,102 profile views

leki bg's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Very Popular
  • First Post
  • Posting Machine
  • Collaborator

Recent Badges

2.2k

Reputation

  1. To su jedni talicni likovi najobicniji...grupa gradjana koja je dodala neke indijance s dna kace (citaj: Oregona) i ukrala pobedu osakacenom coveku bez Donovana Micela. Joke on a side, bili su agilniji, dobre izmene, srecno @delgado i @maXa88, lepo 7odnevno druzenje.
  2. Kad bi vise igraca imalo integritet i, uopste, drzalo do sebe, a manje brinulo o kazni Evrolige...kvalitet sudjenja bi bio bolji. Da neko iz Zvezde ima nesto od gore navedenog, ne bismo imali najgore sudjenje u ligi...ali, zaboga, bolje da ne puknes 500 eur od plate od 800k eur. Konformizam je keva.
  3. Nazalost ne znam. 😢 Ja sam do sada uvek stupao u kontakt ili sa protivnickim ili sa nasim klubom. Recimo Asvel mi je dao parter bukvalno u produzetku nase klupe po vrlo pristupacnoj ceni, oni su mi nasli to mesto sami iz gostoljubivosti, izuzetno predusretljivi. Negde sam placao karte skuplje (zadnje gostovanje bas znacajno skuplje) da bih bio pored klupe ili uz klupu, negde mi je covek iz naseg kluba pomagao da pazarim iza nase klupe.
  4. Ne bih preporucio ova 2 konkretna putovanja. U oba grada sam bio gledajuci teniske turnire, ne Zvezdu, pa se ogradjujem od dozivljaja u hali za ova konkretna gostovanja. Nica je prelep grad, ali za nepun dan ne moze da se makne iz Nice, a u blizini su i Kan, Monako pa i Eze i Menton. Ne postoji sansa da se obidju. Madrid je slicna prica, jer nije grad gde postoji par atrakcija u najstrozem centru (Rim style minus Vatikan), vec je preveliki: Santiago je na jednom delu, Prado drugom, korida trecem itd. Ova Zvezdina charter-organizovana putovanja jesu, uprkos ceni, super stvar za npr. Vitoriju, Bolonju, Valensiju, Viljnus pa i Milano gde za 24h mozes da, uz tekmu i prevoz do hale (sto u Milanu znaci, jer je hala daleko), vidis gro najlepsih stvari i osetis grad, ali za Madrid i Monako su bas waste of money. Subjektivni dozivljaj.
  5. Ne mislim na forum, mislim iskljucivo na moderatore. Molim da se Guru ne ukljucuje u diskusiju. Hvala. Ti si lik na mestu, uvek zadovoljstvo citati te. Ako nisi banovan za 14 ili 16 godina koliko vec (axav comment excluded) pisem, a onda, umesto da ti neko od moderatora ukaze da mu se ne svidja kako si napisao, posalje private msg, izbrise post, neki gest van sablona - ne, odmah ban. Ako me citas, za Zadar je igra recima, jer mi je taksista u Splitu par nedelja ranije rekao da ne zalazi u taj italijanski deo, neka potpuno benigna sala - opet ban. Od tog 2.bana je moje bivstvovanje ovde izgubilo svaki smisao, da pazim na svaku rec, ja sam ovde da se opustim, ne svadjam sa bilo kim...valjda zbog toga i nisam bivao banovan ranije. Neverovatno je koliko ljudi kad se dokopaju vlasti, ma koliko beznacajna bila, menjaju cud ili pokazuju svoju iskonsku. To je vec druga tema, autoritar.ni rezimi su mi magistarski rad.. davim Ovo sad je sve besmisleno. Banovali uinija, necu ja vise svakako pisati, jer ne uzivam vise. Nerviram se i dok ovo pisem...hteo sam samo tebe da ispostujem odgovorom.
  6. @Guru stalkujes me, postaje nelagodno. Pisao si na RSB. MOLIM te, prestani da mi se obracas, izbrisao sam sve postove gde sam te pomenuo. Edit: Molim te jos jednom da prestanes da me stalkujes.
  7. @Guru ne mogu ignore, jer si moderator. Molim te da se otkacis od mene. Nadji neku zanimaciju, probaj da budes manager ljudima in RL, naucices nesto, shvatices svadta...samo se, MOLIM te, otkaci od mene. Hvala.
  8. Edit: polemisanje sa onim kome nista nije jasno je moja greska
  9. @Don Dusko zamisli jbte Smart personifikacija Zvezde je kritika uprave. Ko bi to pomsilio sa sve kritikom Davidovca, no way... https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/analize/g-ligaska-zvezda-koja-nista-ne-razvija/?utm_source=onesignal&utm_medium=webpush&utm_campaign=2024-01-26-G-ligaka-Zvezda
  10. Vrlo je nezgodno sto si moderator, a nemas intelektualni kapacitet da razumes znacenje da je "Smart personifikacija Zvezde". U pitanju je igrac koji je doveden iz G lige krajem januara- uveliko prekasno i to u trenutku kad su povredjena 3 beka - povredjena, jer nije 2 meseca ranije doveden ballhandler, bas recimo Smart da se Teo manje raubuje. 8 dana po dolasku i nikad odigrane znacajne utakmice za zivota, umesto da bude role player, od njega se ocekuje da zavrsava tekmu, ne gresi u odbrani i resava u napadu utakmicu u gostima u Evroligi i to na tekmi koja je do or die za Zvezdu. Zato je Smart personifikacija ovogodisnje Zvezde. Moj sin od 13 godina je to potpuno razumeo, ucio znacenje reci personifikacija u školi.... Edit: @Guru ja sam i hajdovao svoj post i odmah reportovao @Don Dusko's post.
  11. Ti si bese moderator? Jesi ti slusao izjavu ili uzeo naslov? Aj, keve ti, banuj sam sebe, jer je sramota da ovako nesto napises, a da nisi cuo izjavu. Obesmisljavas forum. Personifikacija- stilska figura, dovodjenje Smarta iz G lige kad su povredjena 3 beka i ocekujes da ti resi gostovanje u EL 8 dana po dolasku. Da, Smart je personifikacija Zvezde. Nema veze sa "najveci problem" sto si ti napisao. Moze li da te banuje drugi moderator?
  12. Bas vala. Miloje i ja smo isto godiste, iz istog grada, dolazio je kod mene u blok da igra tenis sa onim svojim izmucenim kolenima...i tada, van parketa, uvek nasmejan, pozitivan. Pocivaj u miru, omiljeni Grobare! 💔
  13. Ukratko, mislim da ste ti i @Don Dusko izuzetno losi moderatori bez osecaja kada i koga treba banovati, dajete ili nejasna obrazlozenja ili na nivou mladjih tinejdzera. U skladu sa navedenim, necu vise pisati dok ste vi na mestu moderatora. Verujem da su moji putopisi iz Liona, Milana, Valensije, Monaka, ubrzo Berlina sa Zvezdine klupe dosadan materijal koji zamara forumase, te ovime doprinosim dinamicnijem forumu umesto svojih pisanija u prazno. Svako dobro obojici na privatnom planu!
  14. Nebitna tekma, stanje Tea mnogo bitno i potencijalni bek. Cak i iz COL bih 2, pa i 3 odmah uzeo.
×
×
  • Create New...