Milos 3.14 Posted October 3, 2022 Posted October 3, 2022 11 minutes ago, Horium said: Pa sad. Tajlerova rookie playoff sezona je makar u rangu, ako ne i bolja, od bilo cega sto je Bazen uradio u plejofu dosad. A defanzivno, pul nije minus, a kamoli krater i liability na toj strani terena. 1
Miki28 Teoljub Posted October 3, 2022 Posted October 3, 2022 1 minute ago, realno *w said: Zaebani ovi Adelaide 36ersi... 36ersi 24/43 za 3 poena. Prangijaju likovi samo tako😀 1
didžej hel Posted October 3, 2022 Posted October 3, 2022 2 minutes ago, freethrow said: Nije postigao taj učinak igrajući u šampionskoj ekipi. igrali su finale u 6x tekmi, to bi trebalo da je dovoljno. imate poentu obojica manje-više: poole je treći prangijator ekipe po rangu ali je i u ekipi koja generalno zahteva takvu igru. herro je, iako tada rookie, možda bio i prvi prangijator izdaleka. opet, majemi više voli kontrolisanu igru, fokus je negde drugde u napadu. ono što zabrinjava kod herroa je to što poslednja dva plejofa šutira loše, iako je podigao učinak u regulare sezoni.
Chaos Is Me Posted October 3, 2022 Posted October 3, 2022 I Herro i Poole su bar nešto odigrali kad se računa, Simons je dobio lovudžu na konto mesec, dva nabijanja statsa u tankerskoj ekipi. 8
SuperTraktorko Posted October 3, 2022 Posted October 3, 2022 33 minutes ago, freethrow said: Nije postigao taj učinak igrajući u šampionskoj ekipi. Ne, vec u ekipi koja je igrala veliko finale. Sustinski isto. 3
Miki28 Teoljub Posted October 3, 2022 Posted October 3, 2022 (edited) 28 minutes ago, Horium said: Ne, vec u ekipi koja je igrala veliko finale. Sustinski isto. Reci to Barkley-u i ostalima koji su igrali veliko finale ali ga nisu osvojili. Nemoj samo reci MJ i ostalima koji jesu osvojili i utvrdili svoj legacy. E da, da dodam sto se tice play by playa tekstova. Predobro. @delgado nemoj da se obrukas, lestvica je postavljena visoko. Edited October 3, 2022 by Miki28 typo 1
Chaos Is Me Posted October 3, 2022 Posted October 3, 2022 @Miki28 pošto vidim da si glavni i odgovorni ovde ajde pls baci post sa timovima i dosadašnjom raspodelom najava po forumašima da vidimo šta fali.
Miki28 Teoljub Posted October 3, 2022 Posted October 3, 2022 @delgado ce Lejkerse i Majami @uini Knickse pokrio @freethrow GS pokrio @Avodžobi pokrio Atl i Filu @DameTime ce Portland @Manu ce Dalas @Dracarys ce Pelikane @bodo ce Sunse @AgroLaki ce Kingse Ako @Alex_Serbia ne moze Rocketse onda ce @Avodžobi @MrTripleDouble bi mogao Bullse @Radalek ili mozda @Green23 bi mogli Denver. Imamo Bostandzije na forumu ali se niko nije javio. Ovo ostalo da vidimo ko moze i ko je voljan da pokrijemo.
freethrow Posted October 3, 2022 Posted October 3, 2022 Vidi se ko je ozbiljan a ko će tek da pristupi poslu... 1 4
Milos 3.14 Posted October 3, 2022 Posted October 3, 2022 Vidi se ko je štreber, a ko je kampanjac 1 1
Manu Posted October 3, 2022 Posted October 3, 2022 1 hour ago, Chaos Is Me said: @Miki28 pošto vidim da si glavni i odgovorni ovde ajde pls baci post sa timovima i dosadašnjom raspodelom najava po forumašima da vidimo šta fali. Zaboravili te za Spurse moj Chaose... 1
Avodžobi Posted October 3, 2022 Posted October 3, 2022 Pokricu ja i Pistonse, ako nema nekih vatrenih fanova istih.
Miki28 Teoljub Posted October 3, 2022 Posted October 3, 2022 3 minutes ago, Avodžobi said: Pokricu ja i Pistonse, ako nema nekih vatrenih fanova istih. Mozes slobodno, takvihovdje nema da ja znam😀 Mozda da sacekas malo pa da ti damo sve sto ostane👍
gggggggg Posted October 3, 2022 Author Posted October 3, 2022 uze herro 30 miliona po sezoni. nisam ocekivao da ce to i dobiti. po meni ne vredi toliko da dobija narednih sezona, jer ne vidim neki posebni upside gde cemo videti neki napredak u drugim segmentima igre osim scoringa. 1
Avodžobi Posted October 3, 2022 Posted October 3, 2022 Kontam da bih do 15.10. mogao da obradim jos 13ak ekipa, po jednu dnevno. Mozda tekstovi o ekipama u rebuild procesu ne budu pratili tempo ostalih, al jbg. 1
Miki28 Teoljub Posted October 3, 2022 Posted October 3, 2022 2 minutes ago, Avodžobi said: Kontam da bih do 15.10. mogao da obradim jos 13ak ekipa, po jednu dnevno. Mozda tekstovi o ekipama u rebuild procesu ne budu pratili tempo ostalih, al jbg. Mozemo nas dvojica podijeliti, samo da vidimo ko je jos voljan da napise. 1
Milos 3.14 Posted October 3, 2022 Posted October 3, 2022 57 minutes ago, Manu said: Zaboravili te za Spurse moj Chaose... Miki je potisnuo duboko u podsvest postojanje spursa 4
Manu Posted October 3, 2022 Posted October 3, 2022 48 minutes ago, Avodžobi said: Pokricu ja i Pistonse, ako nema nekih vatrenih fanova istih. Videti sa @Ta'veren prvo (ako ga sa nekim nisam pomešao)
Miki28 Teoljub Posted October 3, 2022 Posted October 3, 2022 26 minutes ago, Milos 3.14 said: Miki je potisnuo duboko u podsvest postojanje spursa Stvarno nisam skontao da Chaos navija za Spurse. Eto nek on pokrije njih 1
freethrow Posted October 3, 2022 Posted October 3, 2022 https://kareem.substack.com/p/kareem-reacts-to-the-news-desantis-6ca Reši Karime, jedini pravi GOATe. 1
didžej hel Posted October 3, 2022 Posted October 3, 2022 ne slažem se, iako se ne slažem sa kajrijevim viđenjima. 1
Recommended Posts