Jump to content

Dracarys

Član foruma
 • Posts

  9,449
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

19,958 profile views

Dracarys's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Dedicated
 • Reacting Well
 • First Post
 • Posting Machine

Recent Badges

4.7k

Reputation

 1. Dracarys

  NBA 2021-22

  Možda i Ejton bidne deo dogovora za SGA? SGA jeste rekao kao da se nada da mu ekipa neće još dugo gubiti, ali to ne mora ništa da znači.
 2. To ako budemo imali sreću u QF, inače bi trebalo sve do tada da pomeljemo.
 3. Ali zato ako prođemo, idemo na Portugal/Gana/Urugvaj. Mogla je lagano da padne neka Španija/Francuska koja bi zabetonirala prvo mesto u toj grupi. Ja sam rasporedom zadovoljan, ako ne pobedimo Švajvarce ili makar nerešeno, pa da se juri gol razlika, onda ni ne zaslužujemo ići dalje.
 4. Dracarys

  NBA 2021-22

  Ma dodali su Brogdona, sada imaju beton ekipu za regularku, baš duboka postava. Meni je mnogo veliki upitnik Finiks, jer oni računaju da će Pol vući kao i prethodnih sezona, a on plej već ušao u 38-u godinu, na to sve odlazi Krauder, a pitanje je da li će stići jednako dobro pojačanje. Baš se osećaju te godine i u statistici, on još uvek dobar igrač, ali, nema šanse da drži ovakvu konstantu. Sansi nemaju šanse za 53 pobede ove sezone na ovakvom zapadu.
 5. Ne pamtim da su fudbaleri ikad išli u dobroj formi na SP. Uvek izađu iz forme i nastane neko pičkanje u godini SP-a.
 6. Problem je što je gggg imao takmičarske ambicije, pa nije mogao prodati Pola Džordža, a ne verujem ni da bi Bena Simonsa da se ja nisam zaleteo sa ponudom, ne možeš nikome zabraniti da stavi veto. Znači bukvalno čovek nije imao prava da trejduje igrače i to je veliki problem. Mi moramo da sprečimo da se to opet dogodi. Da sam na mestu gggg-a i ja bih bio malo time izrevoltiran, mislim da bih čak i bacio PG-a na FA kada je toliko bezvredan i ne mogu ga prodati ni za siću. Ovako, licitacija, pa ko ponudi najbolje. U slučaju da trejd bude opet vetovan, a bilo je i boljih ponuda. Onda liga glasa koju ponudu bi trebalo taj koji se bori za opstanak da prihvati. Ta koji ispada može samo da kaže hoće li raditi trejd ili ne. Sasvim prosto. Ja pre početka plej ofa sam bio osmi-deveti favorit, ali sam osvojio ligu, jer sam bio jedan od najaktivnijih na FA. Jubenks-Džons-Topin-Bitadže-Smit- Džekson itd. Sve prejaki igrači koji su gruvali i koji su po toj produkciji korisni za prvih pet rundi. Draft u suštini i nije puno značio.
 7. Meni se dopada predlog Chaosa. Samo što sam ja recimo za to da se krene od 13 kola. To kolo kreće 9. januara, tada kreću licitacije, pa ko ponudi najbolje, njegov je. Imaće sasvim dovoljno vremena za tih 6 kola da nešto rezultatski promeni. 15. kolo mi deluje suviše kasno da se nešto bitno promeni. Do tog dana, sve što bidne vetovano, ostaje vetovano.
 8. Dracarys

  NBA 2021-22

  Ulazak direktno u plej of (TOP6 minimum). Zajon je dosta smršao, pa bi moglo da se očekuju velike stvari od njega.
 9. Dracarys

  NBA 2021-22

  Inače, očekuje se ove godine od Pelikana dosta. CJM-Herbert-Ingram-Zajon-Valančjunas.
 10. Dracarys

  NBA 2021-22

  Ko zna, možda sada Vestbruk krene da igra ozbiljan basket
 11. Čovek nije svestan koliko se spasio. Što bi rekao jedan čovek, ne sećam mu se više ni imena, 50% života ti je kako neko reaguje u prvih nekoliko sekundi.
 12. Znači, nema ga najmanje do polvine novembra. Madar i Eksum će morati da uključe pogon na veliki broj obrtaja.
 13. Dracarys

  NBA 2021-22

  1. Golden Stejt 2. Milvoki 3. Boston 4. Denver 5. Bruklin 6. LA Klipersi 7. Filadelfija 8. Majami
×
×
 • Create New...