Jump to content
Vox92.net Forum

Green23

Members
 • Content Count

  1,155
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Green23 last won the day on August 28

Green23 had the most liked content!

Community Reputation

914 Excellent

Recent Profile Visitors

202 profile views
 1. Green23

  ATP 250&500 turniri

  Krajinović pobedio Gojovčika i Verdaska u Mecu.
 2. Žander, ko je njemu rekao da igra beka nije mi jasno. Marin baš sjebao onu kontru, imali smo lepu šansu.
 3. Kanal još nije pokrenut, tako da ne možeš znati da li će ga biti.
 4. Pa ne baš, jer svi znamo koja je strana tu stopirala bilo kvakve pregovore u vezi Arene i SK-a, a i ostalih kanala, jer im nije u interesu da se oni emituju. Kako se Telemah (SBB u BiH) lepo dogovorio sa mtel-om u vezi razmene sportskih kanala, i svima super. Drugo, Nova sport neće biti samo kod nas, već i u BiH, CG i Hrvatskoj.
 5. Svi ti kanali spadaju pod CAS media, i da postoji želja Supernove da ima sve kanale, to bi bilo omogućeno, naravno uz određenu nadoknadu, ali zbog svojih interesa to ne žele da urade. Pod CAS spadaju i Diskaveri, AXN, Pikaboo, Diva, Nikelodion itd. Tako da je jedini krivac operater.
 6. Pa jebiga, ni telekom neće godinama da se dogovori oko Arene sport, pa tako ja kao korisnik SBB-a, ne mogu da gledam ABA ligu, LŠ i ostale lige.
 7. Pa biće i na SK reprize, bukvalno po završetku meča.
 8. Ne, odvratno je to što je dozvoljeno Telekomu da to radi. Dižu se krediti koji će građani Srbije da vraćaju, a onda se preplaćuju kablovski operateri, da bi se oprale pare, i onda sa istim tim parama kupiš još dve televizije sa nacionalnom frekvencijom.
 9. I Kuzmić je, i Cirbes je bio, što samo govori kako ide prodaja stanova.
 10. Ako ima običan ugovor sa SBB-om, ne može, ali ovakva kombinacija gde kupuješ EON kao internet televiziju, garantuju da radi na svim uređajima.
 11. Vrlo verovatno će se Nova sport emitovati i na mtel-u. A i ako je ne bude, biće sve utakmice na SK, samo u repriznom terminu.
 12. Mogao si da gledaš repku, ali u reprizi od 23h na SK1 😄
×
×
 • Create New...